Şimdi Ara

ntv spor hd teledünya'da!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar 141. kanalda henüz aktif değil.
    şimdi aklımdaki ilk soru temel paketten mi verilecek yoksa üst paket mi olması gerekecek?

• güzel gelişme.
  • Ancak la liga gelmiyor sanirim smart spor adiyla veriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzytr_1905

Ancak la liga gelmiyor sanirim smart spor adiyla veriliyor.

real madrid ve barçanın maçları hariç diğer maçlar ntvspor yayınlıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

Normal ntvspor 16:9 oldugu icin zaten cok farketmeyecek gibi :)
  • quote:

quote:

quote:

Normal ntvspor 16:9 oldugu icin zaten cok farketmeyecek gibi :)

Alıntıları Göster
    güzel gelişme umarım temel pakete gelir bende görünmüyor gerçi ayrıca trt haber hd gelmiş test yayını olarak 243. kanalda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsanlukk -- 27 Kasım 2013; 4:05:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hsanlukk

güzel gelişme umarım temel pakete gelir bende görünmüyor gerçi ayrıca trt haber hd gelmiş test yayını olarak 243. kanalda

Alıntıları Göster
    NTVSPOR HD kanalı güzel yayın yapıyor. Sadece uydu üzerinden izleyebildik. şimdi Teledünya üzerinden verilecek olması kanalın görüntü kalitesinde epey bir artış olacağını tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: muticoo

NTVSPOR HD kanalı güzel yayın yapıyor. Sadece uydu üzerinden izleyebildik. şimdi Teledünya üzerinden verilecek olması kanalın görüntü kalitesinde epey bir artış olacağını tahmin ediyorum.

Alıntıları Göster
    Modullu uyeligim var kanal listemde cikiyor ama goruntu henuz yok( ankara).umarim en kisa zamanda kanal gelir.teledunya icin onemli gelisme. ulusal kanallarin hd leri gelmeye devam eder umarim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Paslı çivi

Modullu uyeligim var kanal listemde cikiyor ama goruntu henuz yok( ankara).umarim en kisa zamanda kanal gelir.teledunya icin onemli gelisme. ulusal kanallarin hd leri gelmeye devam eder umarim...

Ankara icin suan bakim varmis facebook sayfasinda oyle soyleniyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paslı çivi

Ankara icin suan bakim varmis facebook sayfasinda oyle soyleniyor

Alıntıları Göster
    tüm maçların şifreli olduğu başka bir ülke varmıdır acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Su EleMeNtaL

tüm maçların şifreli olduğu başka bir ülke varmıdır acaba

Alıntıları Göster
    Ben de ikisi de açık ama üst paket 1 ay deneme süresi var benim acaba ondan dolayı mı bilemiyorum. İnşallah temel pakete gelirler ve gelmesi de lazım yani. Ha NTV Spor Smart HD olsa anlarım da bu zaten herkese açık bir kanalın HD olan versiyonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 27 Kasım 2013; 16:48:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Ben de ikisi de açık ama üst paket 1 ay deneme süresi var benim acaba ondan dolayı mı bilemiyorum. İnşallah temel pakete gelirler ve gelmesi de lazım yani. Ha NTV Spor Smart HD olsa anlarım da bu zaten herkese açık bir kanalın HD olan versiyonu.

Alıntıları Göster
    Temel pakete geldi arkadaşlar yarım saat kadar önce açıldı tüm teledünya sahipleri izleyebilir yani sorun yok :) Bu arada diğer ulusal kanallarında hd leri gelirse çok güzel olur star kanald show gibi bakalım ilerleyen günler ve karasal ihalenin sonuçları bir katkı sağlayacak mı...?

• quote:

Temel pakete geldi arkadaşlar yarım saat kadar önce açıldı tüm teledünya sahipleri izleyebilir yani sorun yok :) Bu arada diğer ulusal kanallarında hd leri gelirse çok güzel olur star kanald show gibi bakalım ilerleyen günler ve karasal ihalenin sonuçları bir katkı sağlayacak mı...?

Bende hala kanal acik degil:) belki sehir farkindandir...
  • Aynen ankara da yayin geldi.
  • Olabilir hocam ben Adanadayım Ankarayada gelmiş arkadaşın yazdığına göre yarına kadar size de gelir diye düşünüyorum...
  • quote:

Olabilir hocam ben Adanadayım Ankarayada gelmiş arkadaşın yazdığına göre yarına kadar size de gelir diye düşünüyorum...
    İzmir'e gelmedi galiba.
  • Şu saçmalığa bakarmısınız! Ankarada Ntvspor HD var İzmirde, Adana'da ve diğer yerlerde yok birde karasal yayını düşünün hiç göstermez ozaman...İptal edin gitsin yahu boşa para veriliyor bu platformlara.
  • quote:

Şu saçmalığa bakarmısınız! Ankarada Ntvspor HD var İzmirde, Adana'da ve diğer yerlerde yok birde karasal yayını düşünün hiç göstermez ozaman...İptal edin gitsin yahu boşa para veriliyor bu platformlara.
    Ntv spor hd nin frekans bilgilerini yazarmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muticoo

Ntv spor hd nin frekans bilgilerini yazarmisiniz ?

Kanalın frekansı : 394.0 MHZ/6900/256
  • Adanaya da eklendi şu an kanal açık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.