Şimdi Ara

ntv spor hd teledünya'da!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teledünya kaynaklıdır NGC Wild HD kanalına bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

Teledünya kaynaklıdır NGC Wild HD kanalına bak...

burada wild hd temiz ntvspor hd'ye kıyasla
  • extraordinariuss kullanıcısına yanıt
    o kanal İZMİR'de yok gibi... bizdeki HD kanallarda sorun yok... sorun bence Teledünya kaynaklı...
  • extraordinariuss kullanıcısına yanıt
    Hocam kutunun menüsünde tv sisteminden 1080p 60 hz deyse ya da 1080i 60 hz de ise hz değerini 50 yapın ondan kaynaklanıyor genelde donma olayı bir kontrol edin...
  • NTV SPOR HD sonunda İZMİR'e gelmiş... 394mhz'den mnuel aratınca çıktı...
  • barca ve real maçlarını veriyor mu?
  • verebilir uydu yayını değil uydu yayını desen bile yayın sistemi şifreli kart olmayan izleyemez... maç yayıncısı şirketin istediği gibi... smart spor üzerinden yayın yapmazsa verir...
  • vermiyor normal ntv spor un hd si sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muzzytr_1905 kullanıcısına yanıt
    maç tatil edildi... kar yağışını mazeret ettiler... + kablo TV'de NTVSPOR yayınında verilen haber...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

maç tatil edildi... kar yağışını mazeret ettiler... + kablo TV'de NTVSPOR yayınında verilen haber...

Barca Real maclarini NtvSporHD vermiyor diyorum hocam siz neden bahsediyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaşallah bilende yazmış bilmeyende lakin lafım bilmeyenlere.Uefa ligi ve şampiyonlar ligi maçları sadece Türkiye platformlarından Dsmart A:Ş aittir maçları verebilecek lisanslı kanallar smartsport1-2 bunların dışında ispanya ligi(la liga BARÇA VE REALLİN MAÇLARI) ntvsportSMARTHD verecek ntvspor vermeyecek.Benden bukadar NtvsporHD ciler beni okuduğunuz için teşekkür ederim..
  • muzzytr_1905 kullanıcısına yanıt
    G.S-Juventus anlamışım... çünkü açtığımda ertelendi diye geyik yapıyorlardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

Maaşallah bilende yazmış bilmeyende lakin lafım bilmeyenlere.Uefa ligi ve şampiyonlar ligi maçları sadece Türkiye platformlarından Dsmart A:Ş aittir maçları verebilecek lisanslı kanallar smartsport1-2 bunların dışında ispanya ligi(la liga BARÇA VE REALLİN MAÇLARI) ntvsportSMARTHD verecek ntvspor vermeyecek.Benden bukadar NtvsporHD ciler beni okuduğunuz için teşekkür ederim..

eyvalah hemşerim..
  • arattım geldi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.