Şimdi Ara

ntv spor hd teledünya'da!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İzmir'de yok mu? kanal yok... manuel aramadada çıkmıyor?
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    Yok hala.Kanal listede var EPG bilgisi de çıkıyor ama sinyal yok diyor.
  • istanbulda mesanesi yok valla manuel arattım tık yok
  • gece epg bilgiside uçtu... şuanda var mı bilmiyorum...
  • açıkcası çok büyük bir fark yok. hani star'da da gereksiz bence hd. çünkü normal yayını çok kaliteli 16:9 oranı olması bile yeter bence.
  • arama yapmama rağmen çıkmıyor bende.
  • hangi cihazı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben next hc-12 kullanıyorum tv izlerken oto güncelleme servisine bağlandı bu konuyu başlatan arkadaşta 141. kanalda aktif değil diyince direk ona baktım ntvspor hd gelmişti şimdi de en sonda 770 li kanallarda 4k yayın ibareli 4 kanal var onların akıbeti ve hd tvlerde görüntülenebiliyor mu bilmiyorum.
  • ntv spor hd iyi bi iş.kanal d hd gelmez. ama star hd gelebilir.sonuçta ntv spor geldiyse star hd de gelebilir.sonuçta aynı yayın grubu.umarım yeni yılda gelir bu kanal.
  • Conax modülle izliyorum 141 kanal yok henüz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 394 mhz 6900-256qam arat ntvspor hd kanalı çıkar. ben de modülle izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

394 mhz 6900-256qam arat ntvspor hd kanalı çıkar. ben de modülle izliyorum.

ayarlarınızla buldumçok teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önemli değil. yardımcı olabildiğime sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobezafer8

quote:

ben de tarattım buldum.teşekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

quote:

Orijinalden alıntı: kobezafer8

quote:

ben de tarattım buldum.teşekkurler.

önemli değil yardımcı olduğuma sevindim
  • Ntvspor HD başladı ama programların çoğu henüz HD değil bana göre. Bazı maçlar ve stüdyo çekimleri dışındakiler halen standart yayın çözünürlüğünde.
    Her iki yayını ardarda sıralayıp kıyaslama yapınca bu sonuca ulaşıyorum. Oysa örneğin ATV ile ATVHD kıyaslanınca ATVHD nin tüm yayınları HD. NTVHD ise böyle değil. Beklediğim gibi olmadı bu NTVhd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuralkan -- 5 Aralık 2013; 19:22:04 >
  • Bende cikmiyor. Yer Kocaeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

Ntvspor HD başladı ama programların çoğu henüz HD değil bana göre. Bazı maçlar ve stüdyo çekimleri dışındakiler halen standart yayın çözünürlüğünde.
    Her iki yayını ardarda sıralayıp kıyaslama yapınca bu sonuca ulaşıyorum. Oysa örneğin ATV ile ATVHD kıyaslanınca ATVHD nin tüm yayınları HD. NTVHD ise böyle değil. Beklediğim gibi olmadı bu NTVhd.

Doğru söylüyosun dostum, bana da çok kaliteli gelmedi yayınları.. umarım zamanla düzelir..

Bu arada TRTSPOR da HD olarak yayına geçer mi??? Bilgisi ya da fikri olan var mı bu konuda???....
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

Ntvspor HD başladı ama programların çoğu henüz HD değil bana göre. Bazı maçlar ve stüdyo çekimleri dışındakiler halen standart yayın çözünürlüğünde.

Doğru söylüyosun dostum, bana da çok kaliteli gelmedi yayınları.. umarım zamanla düzelir..

Bu arada TRTSPOR da HD olarak yayına geçer mi??? Bilgisi ya da fikri olan var mı bu konuda???....

Trt haber gecis surecinde ama sporda hd yayinlanacak birsey yok ki hocam. Arsivdeki videolar 16 ya 9 bile degil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 141 mi? ben epey kanal sildim... yok hala yok...
  • sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama ntvspordaki pekçok aktiviteyi seyrettiğimde slow motion çekim yapılıyormuş gibi yavaş gözüküyor hareketler, yani futbol maçı oynanıyorsa ntvspor'da düzgün şekilde izleyebilirken hd kanalı açtığımda böyle bir problemle karşılaşıyorum. benzer sıkıntı yaşayanlar var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.