Şimdi Ara

Ntvspor son dakika

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulupler Birligi 10 yabanci kontenjani ve 6+2 sistemi uzerinde gorus birligine vardi.

• +2 gerekliydi.Bu da bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

+2 gerekliydi.Bu da bir şey.
    Umarım bu karar ileride değişir oyuncak ettiler zaten karar değiştirmeleri zor olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxride

Arkadaşım 6+2'ye şükretmek lazım hemen olumsuz düşünme.Yıldırım Demirören varken o yabancı sınırının kalkmayacağı kesindi,%100dü, herkes adı gibi emindi.En azından 6+0+4 saçmalığı yerine 6+2 devam ediyor 6+0 olsa amrabat gibi oyuncuları ilk 18e bile alamayacaktık bide öyle düşün.Bende biliyorum yabancı sınırlaması salakça birşey ama şuan buna şükretmek lazım.Bu lanet yıldırım demirören gider yerine adam gibi biri gelirse anca o zaman ümitleniriz kalkar mı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

quote:

Arkadaşım 6+2'ye şükretmek lazım hemen olumsuz düşünme.Yıldırım Demirören varken o yabancı sınırının kalkmayacağı kesindi,%100dü, herkes adı gibi emindi.En azından 6+0+4 saçmalığı yerine 6+2 devam ediyor 6+0 olsa amrabat gibi oyuncuları ilk 18e bile alamayacaktık bide öyle düşün.Bende biliyorum yabancı sınırlaması salakça birşey ama şuan buna şükretmek lazım.Bu lanet yıldırım demirören gider yerine adam gibi biri gelirse anca o zaman ümitleniriz kalkar mı diye.

Alıntıları Göster
    1-2 sene boyunca 6+2+2 devam etsin sonrada yabancı sınırlamasını kaldırsınlar.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Yabancı sınırının nasıl çözüleceğini Mehmet Demirkol çok iyi anlatmış. Bence çok mantıklı.http://www.fanatik.com.tr/Super-Lig-Yabanci-krizi-nasil-cozulur_6_YazarDetay_314238_47.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90 Dakika maç özeti yardım.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    saflar.

• ölümü gördük sıtmaya razı olduk, buna da şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Bu mesaj silindi.
    Neyse ilk 18'de 6 yabancıdan daha iyidir. En azından önümüzdeki sezon biraz rahat oluruz. Sonraki sezona yine değişme şansı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Bu mesaj silindi.
    6+2 ise göbek atıcam burda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monterrey

6+2 ise göbek atıcam burda :)

Alıntıları Göster
    Azaltılmasından iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

Azaltılmasından iyidir

Alıntıları Göster
    ben 5 e felan düşe diye tahmin ediyordum da 6 iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

Alıntıları Göster
    Umarım +2 devam eder en azından.Amrabat ve Dany gibi isimleri yedekte görmek isterim.
  • Nani yolcu beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jAccuse

Umarım +2 devam eder en azından.Amrabat ve Dany gibi isimleri yedekte görmek isterim.

Alıntıları Göster
    tribünde yabancı olacağıne hiç olmasın zaten. ama sınır koymakta tamamen saçma. düşünsenize anadolu kulüplerinin kaliteli ve ucuz yabancı getirip yetiştirip geliştiğini? şuan 3 büyükler böyle bir riski alamıyor kendini ispatlamış oyunculara yöneliyor. kayserispor gençlerbirliği gibi takımlar yabancı oyunculara iyi şans veriyorlar genç ve kaliteli oyuncu bulup oynatıyorlar.. bence hata yapıyoruz. bi direniş de demirörene olacak yakında

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

Alıntıları Göster
    Bazı yerler de 6+2+2 olarak geçiyor aynı sistem devam etcek sanırım
  • Hey yavrum hey Fener alıyor tabi Holmeni tribünde mi oturacakti tabi +2 olsun diyecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Hey yavrum hey Fener alıyor tabi Holmeni tribünde mi oturacakti tabi +2 olsun diyecekler
    demirören gidene kadar bu sistem idare eder bizi
  • Artik Amrabati ilk 11 e koysn fatih hoca

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.