Şimdi Ara

nuforce ne6 / cx280 / v-mode vibe II ... Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklasik 2 haftalik arastirmadan sonra su uc kulakliktan birini almaya karar verdim.

nuforce ne6 60 liraya geliyor, sennheiser cx280 72, vibe II ise 35-40 arasi. yardimci olabilirseniz sevinirim.

su ana kadar kullandigim en iyi kulaklik sony ex082'di (eastwood1981 den almistim, 6 ay kullanabildim). Bass-head olmasam da bass agirlikli muzikler dinlerim.

• hani kanıtın nerde? orjinal oldugu ispatlanırsa ne yapacan ? ya da sana karşı iftira davası açarsa ne olacak ?.. dikkatli ol yorum yaparken ,sonra başın yanmasın..

edit : cidden orjinal değilmiş elemanın sattıkları. biraz daha araştırdım. neyse artık..anlamış oldumki , gidicen mağzadan alışveriş yapacan arkadaş.
    5-10 liranın hesabını yapmıcan..neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trncex -- 2 Ocak 2011; 4:06:38 >
  • sen çok geriden geliyosun konuşuldu bunlar
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trncex -- 2 Ocak 2011; 5:09:47 >
  • Nuforce ne6 al. 100 $ altı en iyi kulaklıklardan biri. Olmadı vibe II de o fiyata iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Nuforce ne6 al. 100 $ altı en iyi kulaklıklardan biri. Olmadı vibe II de o fiyata iyidir.

Tesekkurler ben de siparis verdim zaten :)
  • Ne6 mı aldın? Nerden, kaça aldın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiio K5 Pro Ess vs Fiio K7
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ebay'dan aldim, kargoyla 65 liraya geldi.

edit: ayin 30 unun gecesinde siparis verdim (30-31), hala kargoya verilmedi sanirim. sizce gec kalindi mi, ebay customer protection a basvurayim mi? (tecrubeli ebayciler sorum size )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackuuy -- 2 Ocak 2011; 21:50:24 >
  • 1 iş günü anca olmuş.3ü geçmez normalde , sakin ol
  • Bu arada ebay'de hiç nuforce ne6 veya 7 göremedim. Link var mı?
  • Ben de daha demin baktım da göremedim..
  • Aynen. Kargo dahil 65 lira deyince bir bakayım satıcının elinde ne kulaklıklar varmış dedim ama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

1 iş günü anca olmuş.3ü geçmez normalde , sakin ol

eyvallah hocam

http://cgi.ebay.com/Nuforce-NE-6-Apple-IPOD-MP3-earphone-XMAS-sale-/220714092931?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item336395c983

link budur beyler. 31 inde sonlanmisti zaten.

• bende 3 ay önce ne-6 almıştım. Daha önce Cx300 kullandım. Ne-6 nın yanına bile yaklaşamaz. Pişman olmazsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.