Şimdi Ara

Nüfus Cüzdanı Yenileme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim şu kayıt felan işleri için nüfus cüzdanımı yenilemem gerekiyor. Şimdi benim kayıtlı bulunduğum ilçe bulunduğum ile 70 km. Ben illa oraya mı gitmeliyim yoksa buradan da yaptırabilir miyim? Bir de yenilerken ne istiyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim.....

• nüfusa kayıtlı olduğun yere değilde ikamet ettiğin yerdeki muhtarlığa 2 adet fotoğrafla git. Kimliğimi yenilemek istiyorum de onlar sana bi kağıt verecek onunla beraber nüfus müdürlüğüne gideceksin. Ordan kimliğini aynı gün içinde alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsİmO_

nüfusa kayıtlı olduğun yere değilde ikamet ettiğin yerdeki muhtarlığa 2 adet fotoğrafla git. Kimliğimi yenilemek istiyorum de onlar sana bi kağıt verecek onunla beraber nüfus müdürlüğüne gideceksin. Ordan kimliğini aynı gün içinde alabilirsin.

Teşekkür ederim hocam. Eyvallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noise1903

quote:

Orjinalden alıntı: AsİmO_

nüfusa kayıtlı olduğun yere değilde ikamet ettiğin yerdeki muhtarlığa 2 adet fotoğrafla git. Kimliğimi yenilemek istiyorum de onlar sana bi kağıt verecek onunla beraber nüfus müdürlüğüne gideceksin. Ordan kimliğini aynı gün içinde alabilirsin.

Teşekkür ederim hocam. Eyvallah

Bi şey değil hocam . Kolay gelsin.

• geçen gün ben de yeniledim, 10 dk da yenilendi..hayret ettim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: darker

geçen gün ben de yeniledim, 10 dk da yenilendi..hayret ettim..

aynen bende şaşırmıştım yenilettiğimde.

sakın kan grubunu yazdırmayı unutma.oraya koymuşlar kan grubu diyeboş hiç bişey yazmıyor.bi kaza olsa bide kan grubu bulmak için zaman harca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.