kimliğimi düşürmüşüm gazeteye ilan vermem gerekli mi? nerden yenisini çıkarırım neler gerekiyor?
up
Evet gazeteye ''GG/AA/YY tarihinde kimligimi kaybettim HÜKÜMSÜZDÜR' diye ilan verirsen iyi olur nufus mudurluklerınden cıkartabilirsin ama biraz daha dusun acaba nerede kayıp ettin
quote:
Orjinalden alıntı: TIGRAMAN
Evet gazeteye ''GG/AA/YY tarihinde kimligimi kaybettim HÜKÜMSÜZDÜR' diye ilan verirsen iyi olur nufus mudurluklerınden cıkartabilirsin ama biraz daha dusun acaba nerede kayıp ettin
o gazeteyi alıp gitmen gerekiyor ..
minibüste düştü sanırım aramadığım yer kalmadı karakola gittim erken çıkarırsan sorun olmaz dediler p.tesi çıkarıcam ama neler gerekiyor hemen halloluyor mu
pazartesi tatil değil mi nasıl çıkartacan ki
ayrıca çıkartmak için muhtardan nufüs cüzdanı talep örneği alman gerekli iki tanede resmin
@kirman p.tesi yarım gün biliyorum yanılıyor muyum resim hazır, nüfus cüzdanı talep örneği nerden alınır nedir?
İşlemleri halletsen bile yinede gazeteye bir ilan ver..
Ve o ilanı sakla.
Herhangi bir soruna karşı ileride o ilan çok şey ifade ediyor.
arkadaşlar şimdi teker teker ne yapmalıyım anlamadım gazeteye ilan verilicek peki sonrası?
quote:
Orjinalden alıntı: Odysseus347
arkadaşlar şimdi teker teker ne yapmalıyım anlamadım gazeteye ilan verilicek peki sonrası?
muhtara git nufüs cüzdanı talep belgesi gibi birşet vercek 2 vesikalıkla beraber git . nufüs dairesine giderken ilan verdiğin gazeteyi ve o belgeyi götür
tamam teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme