Şimdi Ara

Nüfus cüzdanının onaylı örneği, (Bulunduğunuz nüfus dairesinden)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
68.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite kayıt için gerekli evraklarda Nüfus cüzdanının onaylı örneği, (Bulunduğunuz nüfus dairesinden) maddesi var bugün nufüs dairesi gittiğimde bunu biz vermiyoruz noter veya muhtar verir dedi :/ Noter veya muhtar veriyorsa neden parantez içine sadece nüfus dairesi yazmışlar :S ve olcağınıda bilmiyorum okulu arıyorum açmıyolar bir bilgisi olan var mı ?

• Noterden al kardeşim en iyisi bizim üniversitenin acıklamasındada sadece NÜFUS CÜZDANI ÖRNEĞİ yazmıslar..
    Ben bugün gittim noter den onaylı aldım bi fotokopi bi imza attılar 19 lira aldılar
    Nolur nolmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabakci_bjk

Noterden al kardeşim en iyisi bizim üniversitenin acıklamasındada sadece NÜFUS CÜZDANI ÖRNEĞİ yazmıslar..
    Ben bugün gittim noter den onaylı aldım bi fotokopi bi imza attılar 19 lira aldılar
    Nolur nolmaz
    muhtardan da alırsan sorun olacağını düşünmüyorum.ama sen gene de ara bir danış ne olur olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sallow

muhtardan da alırsan sorun olacağını düşünmüyorum.ama sen gene de ara bir danış ne olur olmaz.

Ben aradım bazıları olur dio bazıları olmaz dio oyüzden işi garantiye almak lazım her türlü kabul olcak noter onaylı oyüzden gerek yok bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sallow

Ben aradım bazıları olur dio bazıları olmaz dio oyüzden işi garantiye almak lazım her türlü kabul olcak noter onaylı oyüzden gerek yok bence

Alıntıları Göster
    Ben muhtardan aldım. Parantez içinde muhtardan ve ya noterden yazıyordu.Muhtara gittim halletti beleşe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirigmus -- 25 Ağustos 2009; 19:28:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

Ben muhtardan aldım. Parantez içinde muhtardan ve ya noterden yazıyordu.Muhtara gittim halletti beleşe.

Bende sadece Nüfus müdürlüğü yazıyor . Nüfus müdürlüğüde "biz vermiyoruz bunu muhtar veya noterden alabilirsin" dedi ya anlamadığım eğer bunlar muhtardan ve Noterden alınabiliyorsa niye sadece Nüfus müdürlüğü yazmışlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Q Ray

quote:

Bende sadece Nüfus müdürlüğü yazıyor . Nüfus müdürlüğüde "biz vermiyoruz bunu muhtar veya noterden alabilirsin" dedi ya anlamadığım eğer bunlar muhtardan ve Noterden alınabiliyorsa niye sadece Nüfus müdürlüğü yazmışlar ?

İkametgahı muhtar vermiyor ya nüfus müdürlüğü veriyor.Belki şaşırmışlardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pasaport ve Vize fotoğrafı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

quote:

Orijinalden alıntı: Q Ray

quote:

İkametgahı muhtar vermiyor ya nüfus müdürlüğü veriyor.Belki şaşırmışlardır.

Alıntıları Göster
    Ben de nüfus müdürlüğüne dün gittim ve aynı cevapla karşılaştım.Muhtarın verdiği belgeyi üniversite kabul eder mi ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: qraff

Ben de nüfus müdürlüğüne dün gittim ve aynı cevapla karşılaştım.Muhtarın verdiği belgeyi üniversite kabul eder mi ya?

Alıntıları Göster
    Bende sadece "Onaylı Nüfus Cüzdanı" örneği yazıyordu. Üniversiteye gittiğimde bunu da sordum, nüfus dairesinden alacaksın dedi. Nüfus dairesine gittim, muhtarlık veriyor dedi. Ordan alacağım büyük ihtimalle, ama fazla para isterse almayacağım. Çünkü üniversitedeki adam "burda fotokopisini onaylıyoruz biz" demişti

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Bende sadece "Onaylı Nüfus Cüzdanı" örneği yazıyordu. Üniversiteye gittiğimde bunu da sordum, nüfus dairesinden alacaksın dedi. Nüfus dairesine gittim, muhtarlık veriyor dedi. Ordan alacağım büyük ihtimalle, ama fazla para isterse almayacağım. Çünkü üniversitedeki adam "burda fotokopisini onaylıyoruz biz" demişti

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende ''nüfus cüzdanı örneği'' yazıyor.Ne yapmam nereye gitmem lazım ?

• quote:

Arkadaşlar bende ''nüfus cüzdanı örneği'' yazıyor.Ne yapmam nereye gitmem lazım ?

Alıntıları Göster
    Ben nufüs müdürlüğünden aldım bugün. muhtara gittim vermiyoruz dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC GRADY

Alıntıları Göster
    abi bildigimiz kimliğin fotokopisini notere onaylatıyoruz olay bu dimi???
  • quote:

Alıntıları Göster
    Okulu yarın arayacam bakalım onlar ne dicek :/
  • quote:

Böyle şey nasıl olur ya ? Daha dün gittim nüfus müdürlüğüne öyle bir belge vermiyoruz , muhtar veriyor dedi.
  • quote:

quote:

Böyle şey nasıl olur ya ? Daha dün gittim nüfus müdürlüğüne öyle bir belge vermiyoruz , muhtar veriyor dedi.

Alıntıları Göster
    ben nufus cüzdanı örnegiyle,İkametgahı nufüs müdürlügünden aldım 5 kuruş parada vermedim.

neyini kabul etmiyorlarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: rosetta

ben nufus cüzdanı örnegiyle,İkametgahı nufüs müdürlügünden aldım 5 kuruş parada vermedim.

neyini kabul etmiyorlarmış.

Alıntıları Göster
    çanakkale 18 mart noterden istiyor mesela okuldan okula değişiyor galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasminblack

çanakkale 18 mart noterden istiyor mesela okuldan okula değişiyor galiba..

Alıntıları Göster
    Bence noter onaylısını alın ben öle yaptım kimliği istediler werdim fotokopi cektiler imzaladılar 19lira aldılar iş bitti :) içim rahat
  • quote:

Bence noter onaylısını alın ben öle yaptım kimliği istediler werdim fotokopi cektiler imzaladılar 19lira aldılar iş bitti :) içim rahat

Alıntıları Göster
    bndede (fotokopisi ilgili okul tarafından onaylandıktan sonra aslı iade edilir)
    dioo ilqili okull üniwmi oluo burdaa??:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: q1s3m

bndede (fotokopisi ilgili okul tarafından onaylandıktan sonra aslı iade edilir)
    dioo ilqili okull üniwmi oluo burdaa??:S

Alıntıları Göster
    Nüfus cüzdani örneği ( onaylı ) yazıyor ben gittim nüfus müdürlüğünden örneğini aldım ama şimdi noter filan dediniz içime kurt düştü, ne yapmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birvar.Biryok

Nüfus cüzdani örneği ( onaylı ) yazıyor ben gittim nüfus müdürlüğünden örneğini aldım ama şimdi noter filan dediniz içime kurt düştü, ne yapmam lazım.

Alıntıları Göster
    Gidip nüfüs müdürlüğünden alacam bunlar anlaşmalı heralde noterin para alması için öle yapıyorlar . Eyer biz veremiyoruz derse müdüriyet ne tarafta diyecem direk. Onların kesinlikle vermesi lazım vermek zorunda.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.