Şimdi Ara

Gelir Belgesi - Maaş Bordrosu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
48.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Net'ten alışveriş için ilk defa Kredi Kartı almayı düşünüyorum ancak gördüğüm kadarıyla gerekli evraklar bölümünde, gelir belgesi (imza sirküleri) veya maaş bordrosu yazıyor. şimdi benim anlamadığım nokta ise, kredi/kredi kartı için bu gelir belgesi veya maaş bordrosu nasıl bir evrak? yani etkili olan gelir belgesi mi yoksa maaş bordrosu mu? ve imza sirküleri diyorlar, hangisi daha çok imzalı oluyor yada sadece işyeri sahibi patronun imzası yeterli mi? banka'ya başvuruya gittiğimde başvuruda sorun çıkmaması için ve git gel yapmamak için işyerinden tam olarak hangisini istemeliyim, almalıyım?

gelir belgesi, maaş bordrosu, imza sirküleri, üff ne kadar karışık bu ne saçmalıktır ya lütfen kısa öz bir şekilde aydınlatın.

• Kart alma.
  • Gelirinizi belgeleyen herhangi bir belgeyi götürmeniz yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

Gelirinizi belgeleyen herhangi bir belgeyi götürmeniz yeterli.

İlk defa başvuru yapacağım için henüz tam olarak anlamış değilim
    Şimdi google'dan gelir belgesi ve maaş bordrosunu araştırdım ikiside farklı olarak bunlar çıktı;

Ve bu evraklardan hangisine imza sirküsü gerekiyor? yada gelir belgesi gibi muhasebe'den beklemeyip ve imza sirküleriyle uğraşmayıp banka'ya alttaki işyerine gelmiş olan sadece sgk maaş bordrosu örneğini götürsem yeterli oluyor mudur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Billaben -- 6 Mart 2013; 22:51:37 >

• Maaş bordrosu:Bir firmada ücretli olarak çalışıyorsan ücretini gösteren belgedir
    imza sirküsü:Çalıştığın firmanın imzaya yetkili kişisinin imza örneğini içeren belgedir
    Bazı bankalara sadece maaş bordrosu isterken bazıları bordronun yanında imza sirküsüde ister.İmza sirküsünü neden ister?Bodronun sahte olup olmadığını,bordroyla imza sirküsündeki imzanın aynı olup olmadığı kontrol için.
    anladın?

önce kart almak istediğin bankaya git sadece bordro istiyorlarsa muhasebeden imzalı kaşeli bordro yeterlidir,yok yanına sirküde isteriz derlerse muhasebeden sirkü fotokopiside alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yatalak supermen -- 6 Mart 2013; 23:11:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yatalak supermen

Maaş bordrosu:Bir firmada ücretli olarak çalışıyorsan ücretini gösteren belgedir
    imza sirküsü:Çalıştığın firmanın imzaya yetkili kişisinin imza örneğini içeren belgedir
    Bazı bankalara sadece maaş bordrosu isterken bazıları bordronun yanında imza sirküsüde ister.İmza sirküsünü neden ister?Bodronun sahte olup olmadığını,bordroyla imza sirküsündeki imzanın aynı olup olmadığı kontrol için.
    anladın?

önce kart almak istediğin bankaya git sadece bordro istiyorlarsa muhasebeden imzalı kaşeli bordro yeterlidir,yok yanına sirküde isteriz derlerse muhasebeden sirkü fotokopiside alırsın

Böyle ayrıntılı bilgi istiyordum. şimdi daha iyi anladım açıklama bilgi için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Billaben -- 6 Mart 2013; 23:17:40 >

• sadece bordro yeterli ama işyerinin çalıştığı bir banka varsa ona da gerek yoktur onlar istemesende gönderir istediğin zaman ise hiç zorluk çıkartmadan vereceklerdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maaş bordrosunda, senin sigorta, ek hizmet, kesinti veya extraların yazılıdır.

maaş bordrosunu e-devletten'de alabilirsin
    çalıştığın yerdende alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.