Esir'den kastettiğin köle mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nuh'un Gemisi Bulundu mu? (2. sayfa)
-
-
"Her şey kendi kendine oldu, birden zart diye yoktan var oldu" kafasında biri olarak tamam en zeki sensin. Helal sana. 👏 Bu arada bi şeyi merak ettim, madem insanın hayvandan farkı yoksa neden sokakta giyinik dolaşıyorsun. Seni giyinmeye, ahlak kurallarına göre yaşamaya iten şey ne? Malum "kime göre, neye göre ahlak" diyorsunuz ya hani :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şakird kardeşim sen boşver bu ateist ve İslam düşmanları arkadaşları, boşver biz hakkın ve doğrunun yanındayız çünkü önderimiz ve üstadımız büyük son İSLAM alimi ve müçtehidi MEHDİ Bediüzzaman Said-i Nursi hazretleridir
Onla ilgisi yok :) Yukarıda linkler paylaştım okuyabilirsin.
İspatlasana abisi, bi ton link olması lazım senin dediğine göre. Bul at birini okuyalım. Bilmesem tanımasam senin gibi bi iftiracıyla muhatap olmazdım sonuçta.
orijinal adamsın Yotundaşı seviyoruz seni :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah kardeşim benim, Allah'a inanıyormusunuz ?
Oluyor kardeş
bu kafada olanlara haydi anlatın durumu anlar mı anlamaz
sorun şu ki aramızda dolu bu kafalar
onlar aynı geminin incil de ve tevratta da olduğunu size söylemezler çünkü arpalar yahudi sermayesinden geliyor bunlar yahudi masalı demezler.
onlar aramızda en büyük tehditten daha ciddi sorunlar
önce bu kafaları düzeltin bu kafalar memleket satan kafalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 31 Temmuz 2024; 3:21:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X