Şimdi Ara

Nuker yapılandırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdik gencler helıos serverında 76 wız kastıktan sora cardan zewk alamadım we nuker kasmak ıstıyorum s/s olucak yapılandırma ne olmalı .Onerılerınız ıcın tesekkurler sımdıden beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcEMıLK -- 19 Haziran 2010; 21:30:40 >

• fire/light/bicheon ya da fire/cold/bicheon ilk şıkkı uygularsan atağın fazla olur 2. seçimde defansın fazla olur pvpde çok işe yarar
  • Light+cold+bicheon
    Light+cold+heuksal
    Fire+cold+bicheon
    Fire+cold+heuksal

Üçü de güzel olur. 76 Wizard kasmışsınız oyunu dolayısıya hangi masteryinin ne getirisi olduğunu da biliyorsunuzdur.Seçiminizi yaparsınız ona göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 20 Haziran 2010; 19:04:56 >
  • cold lighthing bicheon
  • Onceden 90 lwl bowda kastım malesef soyuldugu ıcın bıraktım sımdı oyun lıght cold bıcheon -------- fıre cold bıcheon ıkı buıld arasında kaldım :S
  • bence deisklık yapıp fıre cold bıc yapn oynda nsl olsa bır suru lıght cld bıcheon var ne farkı olck drsnz daha fazla vrcksnz daha ıyı defans ypcksnz fıre buffları sayesnde wizzlerdn daha az damegea yiyeceksınız
  • Eyw mantıklı fıre cold bıcheon daha mantıklı sılkler hazır gold da cekıcem kral yapıcam ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    18 yıl önce açıldı
    1
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • telefondan yazdığım için güzel yazamadım özür dilerim istersen doğru düzgün yazabilirm
  • eyw saol anladım
  • @sage29

Fire nukeleri light'dan daha güçlüdür orası tamam.Verdiği magic def. buff'da tamam.

Light'dan gelen magic atak buff'ı olmayacak. Ayrıca int charlar bana kalırsa çok seri olmak zorundalar.bir blader gibi, bir warrior gibi meydanda yavaş yavaş gezemezsiniz.Son derece temkinli ve hızlı olmalısınız.Bunu da speed drugla yapamazsınız. Ghost Walk serisi bu kısımda devreye giriyor. Ayrıca Parry Ratio buff'ı da unutmamak lazım.

Bunları fire+cold+bicheon'a karşı olduğumdan söylemiyorum. Yukarıda dört tane yapılandırma yazdım içerisinde bu da var. Sadece arkadaşımızın seçim yaparken bunu da düşünmesini istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 20 Haziran 2010; 19:05:27 >
  • eyw saolll bunuda dusunucem ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.