Şimdi Ara

Nuker Yapılandırması Fire-Lighting-Cold:90 Nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [font="Comic Sans MS"]Arkadaşlar charım suan eos serverında 84 leveldir. suan cold light bicheon . Fakat serwerın %85 i int. ve %75 i wizard. int olanların çogunun pro giydigini gördüm ve cogu cold light. Bundan yola çıkarak Fire-Cold-lighting 90 yapılandırması aklıma takıldı. Pro da giyip strlere karsıda defans sağlanır. Hem honor buffların verdigi atack + premium+ dress ile çok deli damageler vercegini düşünüyorum. Allah kısmet ederse Honor sunlarda gelirse birtane almayı düşünüyorum. Hem uniqleri rahat kesmek , hemde artık 1vs 1 devri kalkdı. Grup savaşları mevcut. Böyle bir yapılandırmayı düşünüyorum. Görüşlerinizi bekliyorum iyi ForumLar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_nedra -- 4 Ocak 2009; 23:06:25 >

• bence güzel düşünce.bende senin yerinde olsam cold light ve fire giderim.çünkü nuker için en sağlma yapılandırmadır ve pro giyinmende süper
  • 1 vs 1 de sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. unique ve pve de gayet güzel olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak20055

bence güzel düşünce.bende senin yerinde olsam cold light ve fire giderim.çünkü nuker için en sağlma yapılandırmadır ve pro giyinmende süper

Fire-cold-light 90 edersen geriye kalır 30 onuda weapon skilinemi verecek
    Bilmeden yanlış yönlendirmeyin arkadaşı ! Weapon skilin 30 levelde kalırsa hiçbir işe yaramaz o char
    Denemesi bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Stranger -- 5 Ocak 2009; 1:35:20 >
  • İntlere karşı daha iyi olur bizzat fire 90 bicheon 90 light 60 cold 60 ve cold 90 bicheon 90 light 90 pvp videosu izledim ilk char cold 60 olmasına rağmen 3-1 kesti
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Stranger

quote:

bence güzel düşünce.bende senin yerinde olsam cold light ve fire giderim.çünkü nuker için en sağlma yapılandırmadır ve pro giyinmende süper

Bilmeden yanlış yönlendirmeyin arkadaşı ! Weapon skilin 30 levelde kalırsa hiçbir işe yaramaz o char
    Denemesi bedava

bence çok biliyon sen
    nuker başka türlü olamaz.90cold 90light 90fire 30 heluksal +300 için.

• Bu buildi yapmak yerine bir wizard açmanızı öneriyorum. Zira KD veya stun vuramadıktan sonra bu wizardın daha düşük vuruşlar yapan ama hızlı pot basabilen bir versiyonu olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok İyi Düşünmüşsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Griffith

Bu buildi yapmak yerine bir wizard açmanızı öneriyorum. Zira KD veya stun vuramadıktan sonra bu wizardın daha düşük vuruşlar yapan ama hızlı pot basabilen bir versiyonu olur.

kesinlikle katılıyorum ayrıca 1vs1 değil de toplu savaş düşünüyormuşsun fire-cold-light nuker hybrid wizard gibi bişi olur =)
  • PvP'lerde zayıf kalırsın; çünkü ne stun yapabilirsin ne divisiona yapabilirsin, ayriyetten çok yavaş kalırsın, sürekli atağın kesilir.Benim tavsiyem bir weaponu 90 Lv yapmalısın.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: The Stranger

quote:

Denemesi bedava

bence çok biliyon sen
    nuker başka türlü olamaz.90cold 90light 90fire 30 heluksal +300 için.

len 2-3 aydır sro oynadınz diye çok mu biliyorsunuz o yapılandırma 70te kaldı 90capta weapon skillsiz işiniz zor niye karşında archer olursa istersen elinde sun olsun onu alamazsın niye çünkü onun kb + stununu durduracak skillin yok öyle saf saf yatmayı beklersin bladera gelince adam seni yatır batırla folloş eder , glaiveye gelirsek(ona sözüm yok ) geçtik eu ya warior dan başladık adam stun + tek skille bitirir, wizard a gelirsek ilk atan kazanır yani wizard , sonracıma barda söz bile sarf etmem havada karada alır (bardın ne olduğunu biliyosan alıntı yaptığım arkadaş) crossbow görünmez olup tekte alır onun dışında hep tek atar ama ne olacağı belli olmaz , daggerda birşey yapamaz sadece o yapamaz sadece görünmez olup yapabilir.

bicheon skillerini açmananın -si phy def skilli yok direk yatarsın -35 reducelu skill yok yatarsın yatır batırdan kazanacağın hpni toparlama zamanı yok yatarsın vs vs
    heuksaldan skillerinin açmamanın -si wizarda karşı mag def yok (inte bile yatıyosun bak) stun ve kb skilleri yok yani atağı durduracak 15k crit çakacak skiller

sonra demişsin cold light fire açıp 30heuksal verip 300hp alırım ... bu chardan naneyi bırak toz zerreciği bile olmaz zaten stun kb atamıyosun shielddan gelecek br de olmayacak 300hp artsa noolacak blade bile melee vursa max levelde 500 500 vuruyor canım cicim şimdi anladın mı çok bilmişlik taslama

• Ben onu bunu bilmem istr lightlig ister o ister bu olsun full intte warrior 1 hit
  • pvp yapmak istiyorsan bırak nuker yapılandırmasını bi kere nuker açma unique için de açıyorsan fire verebilirsin.. Nuker grup savaşlarında neolursa olsun bir hiçtir tabi yanında benm gibi warriordan anlayan bi arkadası yoksa ^^ Sadece uniq için char açıyorsan fire ver ama pvp di grup savaşıdı onları unut
  • Bence Nukerin Yapılandırması 90 Light 90 Cold 90 Bicheon Fire

Yapılandırması Çok Saçma Olur Bence Full nuke Nereye Kadar

arada Sırada biraz Değişiklik Yapın Dediğm Gibi 90 fire 90 Light

90 Cold Yapılandırması Çok Saçma Geliyor Bana Nuke Charlara Defans

Gerekli Colda Defans var ama Bicheonda Sword ve Shield Kullandığın için Defansta Yükselme

olu şimdi Derseniz Eğer Ben 90 Fire 90 Light 90 Cold Yapıyorum Weaponlarımda Sword and Shield

olacak Bence Saçma Eline Spear Al Daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaFrAk

Bence Nukerin Yapılandırması 90 Light 90 Cold 90 Bicheon Fire

Gerekli Colda Defans var ama Bicheonda Sword ve Shield Kullandığın için Defansta Yükselme

olu şimdi Derseniz Eğer Ben 90 Fire 90 Light 90 Cold Yapıyorum Weaponlarımda Sword and Shield

Editleyip noktalama işaretlerini koyarmısın. Yazdıgından bişey anlaşılmıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: uqurrrrr

quote:

Orjinalden alıntı: MaFrAk

Bence Nukerin Yapılandırması 90 Light 90 Cold 90 Bicheon Fire

Editleyip noktalama işaretlerini koyarmısın. Yazdıgından bişey anlaşılmıyor.

İdare Et Yazdıktan Sonra Bende Ne Yazdığımı Anlıyamadım ama Demek İstediğim

90 Light 90 Cold 90 Bicheon Yapılandırması. 90 Fire 90 Light 90 Cold bana Saçma

Geliyor Bi Arkadaşımız Bi Konuda Yazmıştı Zaten ===Hep Nuke Nereye Kadar===

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.