Forumda gezinmek eziyet oldu, aylardır düzelcek diyorum düzelmiyor. Formun aşşasında çıkan şu Şavaşın.com mudur ne karın ağrısıysa, bizahmet onu adam gibi bir yere koyun, ekranın yarısı kaplıyo, onu kapatmaktan gına geldi. Resmen zorla insanın gözüne sokar gibi reklam yapmasın yetkililer, gören görür zaten, sana zahmet bizi dinlemezlerde sen bir el at şu olaya.
çok haklısın
quote:
Orijinalden alıntı: Isbara ALP
çok haklısın
haklısın
ama topic yazarken yönetici ismi kullanmak yasak değilmiydi? değiştir istiyosan yada yanlış biliyorsam uyarın beni
quote:
Orijinalden alıntı: Isbara ALP
çok haklısın
walla duygularıma tercüman oldun ha
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9F586582C
Alıntıları Göster
bende şu altta reklam çıkıyo onu nası kaldırcam yaw
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9F586582C
Alıntıları Göster
bende sinir oluyorum o reklama
quote:
Orijinalden alıntı: gelibolu
Alıntıları Göster
ewt bende deli oluyorum gerçekden
quote:
Orijinalden alıntı: gelibolu
Alıntıları Göster
+1907
quote:
Orijinalden alıntı: Kajmeran_
Alıntıları Göster
oobaaaa halletiler sanırım artık gelmiyo :D gelen varsa belli etsin pls.
quote:
Orijinalden alıntı: Kajmeran_
Alıntıları Göster
ya bbide her topiçten çıkcağım zaman paso önume geliyo tav oluyom bi kere gösterın kardeşim :D
quote:
Orijinalden alıntı: qimyon
+1907
Alıntıları Göster
harbide ya sinir oldum o şeye
quote:
Orijinalden alıntı: kadir_3318
ya bbide her topiçten çıkcağım zaman paso önume geliyo tav oluyom bi kere gösterın kardeşim :D
Alıntıları Göster
o reklamı ordan kaldırırlarsa tam süper olcak!
quote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin
Alıntıları Göster
bencede ... siteye alinan reklamlar daha iyi sekillerde gosterilebilir ...
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Dragonite
Evet Bence de Bide Sağ Taraftaki Reklamlardan dolayı Çoğu SS in yarısı Görünüor...
quote:
Orijinalden alıntı: V3
quote:
Orjinalden alıntı: Dragonite
Evet Bence de Bide Sağ Taraftaki Reklamlardan dolayı Çoğu SS in yarısı Görünüor...
Alıntıları Göster
o reklamlardan para alıo onlar oda numana bağlı değildir büyük ihtimalle admine bağlıdır oda kaldırmaz yani....
quote:
Alıntıları Göster
Hala düzeltilmemiş, umarım ko yöneticileri gibi süründürmez donanım haber çalışanları Sözleşmede illa aşşağıda olacak diye bir madde yoksa numan senden ricam sesimizi duyur şu yetkililere. Donanımhaber knight oynayanları olarak o reklamı istemiyoruz. Herkes benle aynı fikirde ise, tepkinizi gösterin. Reklamın yeri değişsin
quote:
Orijinalden alıntı: koxp0000
Hala düzeltilmemiş, umarım ko yöneticileri gibi süründürmez donanım haber çalışanları Sözleşmede illa aşşağıda olacak diye bir madde yoksa numan senden ricam sesimizi duyur şu yetkililere. Donanımhaber knight oynayanları olarak o reklamı istemiyoruz. Herkes benle aynı fikirde ise, tepkinizi gösterin. Reklamın yeri değişsin
Alıntıları Göster
bende sinir oldum o reklama haaa
quote:
Orjinalden alıntı: koxp0000
Forumda gezinmek eziyet oldu, aylardır düzelcek diyorum düzelmiyor. Formun aşşasında çıkan şu Şavaşın.com mudur ne karın ağrısıysa, bizahmet onu adam gibi bir yere koyun, ekranın yarısı kaplıyo, onu kapatmaktan gına geldi. Resmen zorla insanın gözüne sokar gibi reklam yapmasın yetkililer, gören görür zaten, sana zahmet bizi dinlemezlerde sen bir el at şu olaya.
+1903...
quote:
Orijinalden alıntı: OffeR
quote:
+1903...
Numan'la alakası yok aslında ama haklısın benide çok rahatsız ediyor. Ayrıca forumun açılmasını yarı yarıya yavaşlatıyor birde o açılcak diye sağdaki sürükleme çubuğu gelmiyor forumu gezemiyoruz gerçekten karın ağrısı. Programcıya bundan 2 hafta önce bunun için pm attım ilgilencez dedi ama değişme yok gerçekten rahatsızım bende reklama karşı değilim elbette site reklamlarla ayakta durur ama bu kadar rahatsız edici olmamalı.
quote:
Orijinalden alıntı: OffeR
quote:
+1903...
Evt ßende sinir oluyorum ama Num@n'ın yapacağı ßişey deil heralde..Citizen,Sens vb kişilerin yapacağı iş bildiğim kadarıyla