Şimdi Ara

NUMARA SAHİBİ KİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖZEL BİR İŞ YERİNDE TELEFON ARAMALARINA BAKIYORUM. ARAMALARDAKİ MALİYETİN YÜKSEK OLUŞUNDAN DOLAYI BAZI ARAMA KISITLAMALRINA GİDİLDİ VE GEÇMİŞE DÖNÜK ARAMA KONTROLÜ YAPILIYOR. BENİM ARADIĞIM NUMARALARDAN BAZILARININ DA KİME AİT OLDUĞUNU ÇÖZEMEDİLER. SANILIYOR Kİ ŞAHSİ BİR ARAMA YAPMIŞIM. BEN DE ŞİRKET İÇİN OLDUĞUNU İSPATLAMAK İSTİYORUM. NUMARA SAHİPLERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM. FAKAT ARALARINDA KAPANMIŞ HATLAR DA VAR. MESELA DAHA ÖNCE ARADIĞIM FAKAT ŞİMDİ GÖRÜŞMELERE KAPATILMIŞ BİR NUMARANIN KİME AİT OLDUĞUNU ÖĞRENMEM MÜMKÜN MÜ ACABA ARKADAŞLAR?

• Sanmıyorum.
    Eğer ki bir GSM operatöründen FCT tarife almayı düşünürseniz (sabit hat ile GSM şebekesinden görüşme), fiyat olarak inceleyin, orda sanıyorum ki aramaların başına *(yıldız) eklerseniz, faturada şahsi ve iş görüşmeleri ayrı dökümanlar halinde iletiliyor. Sadece bir fikir, belirteyim dedim.
  • bilinmeyen numara için
    turkcell 132
    vodafone 142 var
    yada kim 53x xxx xx xx şeklinde numarayı yazıp 2222 ye sms olarak gönderin dicem ama biraz masraflı olacak 2sms ücretlendiriliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BySerkan

bilinmeyen numara için
    turkcell 132
    vodafone 142 var
    yada kim 53x xxx xx xx şeklinde numarayı yazıp 2222 ye sms olarak gönderin dicem ama biraz masraflı olacak 2sms ücretlendiriliyor

Kapatılmıs oldugu ıcın bulamayabılır!Ayrıca avea da bı ozurluluk de bu numara sısteme kayıtlı degıldır dıyor,numara var ama avea nın sıstemıne kayıtlı degıl(avea numarası)KOMİK YA!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.