Şimdi Ara

Numara satisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 3 yillik Turkcell kontorlu hattimi internet uzerinden sattim sayilir ben kayserideyim alacak kisi istanbulda devir islemi nasil olacak ?

Ne gibi bir yol izlemeliyim ? Ne evraklar bilgiler lazim karsi tarafin ve kendimin ?

Simdiden tesekkurler.

• hatti kargo ile alan kisiye gonderebilirsin.o kisi hat ile beraber tim e gitsin.sadece kendi kimligi ve hattin yaninda olmasi yeterli.yeni yasa ile hatti uzerine tim e ucret odemeden alabilir.tim de hatta bir sifre gonderiyorlar.o sifreyi ekranda giriyolar ve hat o kisinin uzerine oluyor.eger parani gondermezse sanirim 14 ekime kadar itiraz edip hatti uzerine geri alabiliyorsun.bunun icin konu var ama mobilden girdigim icin link veremiyorum.forumda aratirsan detayli bilgiye ulasabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: differentt

hatti kargo ile alan kisiye gonderebilirsin.o kisi hat ile beraber tim e gitsin.sadece kendi kimligi ve hattin yaninda olmasi yeterli.yeni yasa ile hatti uzerine tim e ucret odemeden alabilir.tim de hatta bir sifre gonderiyorlar.o sifreyi ekranda giriyolar ve hat o kisinin uzerine oluyor.eger parani gondermezse sanirim 14 ekime kadar itiraz edip hatti uzerine geri alabiliyorsun.bunun icin konu var ama mobilden girdigim icin link veremiyorum.forumda aratirsan detayli bilgiye ulasabilirsin.

Eğer o şekilde bir devir olursa hattın eski sahibi 1 yıl içerisinde tekrardan numarayı kendi üzerine alabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

quote:

Orijinalden alıntı: differentt

hatti kargo ile alan kisiye gonderebilirsin.o kisi hat ile beraber tim e gitsin.sadece kendi kimligi ve hattin yaninda olmasi yeterli.yeni yasa ile hatti uzerine tim e ucret odemeden alabilir.tim de hatta bir sifre gonderiyorlar.o sifreyi ekranda giriyolar ve hat o kisinin uzerine oluyor.eger parani gondermezse sanirim 14 ekime kadar itiraz edip hatti uzerine geri alabiliyorsun.bunun icin konu var ama mobilden girdigim icin link veremiyorum.forumda aratirsan detayli bilgiye ulasabilirsin.

Eğer o şekilde bir devir olursa hattın eski sahibi 1 yıl içerisinde tekrardan numarayı kendi üzerine alabiliyor

ekim 2014 e kadar olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende arkadaşın gibi düşünüyorum ancak belki konuyu söylemeden müşteri hizmetlerinden de bilgi almanız mümkündür
  • Ben time gidip açık hatlarımı uzerime almaya çalışıyorum.
    tim, illede ilk ay faturalı yapmalısın. yoksa olmaz diyorlar.

vodafone hattımı turkcelle taşımak için time gidiyorum 12 tl isteyip hat açıldıktan sonra 12 tl kontor yuklemeye çalışıyorlar

12 tl vermediğim durumda vodafone hattımı taşıyamıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.