Şimdi Ara

Numara taşımadan önceki fatura borcu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar ben Türk Telekom faturalı hat kullanıyordum (kurumsal hat) ancak memnun kalmadığım için Turkcell kullanmaya başladım 3 aydır (hazır kart). Numaramı taşıyarak Turkcell'e geçtim benim türk telelomda kalan fatura borçlarım var ve bunların hepsini (3 fatura) bir anda ödemek zorunda mıyım yoksa her faturanın son ödeme tarihinden itibaren 90 günlük yasal süresi var mı? Yoksa operatör değiştirdiğim için tüm borçlarımı 90 gün içinde ödemek mı zorundayım?
    Lütfen yardım edebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam en sağlıklı bilgiyi türk telekom müşteri hizmetlerinden alırsınız. Burdaki bilgi paylaşımı sizi yanıltırsa ekstra ücret yükselmesi felan olmasın en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlarla konuştum onlar hepsini istiyor ama ben Türk Telekom'a ve müşteri hizmetlerine inanmıyorum ve güvenmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E devletten borç sorgulama ya bak oradan ödeyebilirsin nekadar çıktığı belli olur

• Tabiki tüm borcunun içeren tek bir fatura ödeyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 12 Nisan 2019; 8:34:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayır değilsin hatta diğer firma ile icralık olsan bile hattını taşıdıysan diğer operatör de düzenli ödeyerek kullanabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.