Şimdi Ara

Numaralı gözlük aldım Gözlük kullananlardan acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzak 2,5 derece gözüm bozuktu.Doktor bir anda agır gelir diye 1,75 verdi çok iyi görüyom şuan ama yüzümde sivilce izleri vardı.Aynaya baktığımda yüzümdeki tüm izler lekeler hepsi ortada yüzümün her yeri sivilce izleri gözlügü çıkartıp bakıyorum o kadar rahatsız edici bir leke göremiyorum aynı şekilde gözlüksüz çevremdeki birilerine bakınca yüzü iyi gelirken gözlüğü takınca adamın gözeneklerine kadar görüyorum normal bir insan böyle mi görüyor yoksa bu gözlükler görüntüyü çok aşırı net mi gösteriyor.Kullananlar tecrübelerini aktarırsa çok memnun kalırım milletin siyah noktasına kadar görmek içimden gelmiyor açıkcası

• Gozluksuz biraz photoshoplu gibi gorursun insanlari, gercek dunyaya hos geldin. Insan yuzu gozeneklerle doludur, normal goruntu budur.
  • alışamadım valla suratım yüzüm hep sivilce izi aynaya bakmaya korkuyorum arkadaşla oturuyom yüzündeki tüm gözenekleri görüyom çıkartıp atacam ama normal görüş çok iyi bu kadar bozuk gözle çok hızlı araba kullandığım oluyordu tabelaları göremedigim için tabelalara geldigimde 40 km kadar hızımı ani düşürmem gerekiyordu.Şimdi sorunsuz kullanabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer9696 -- 21 Mart 2015; 18:05:15 >
  • kardeşim bende aynanın karşına geçip gözlükle bi bakıyorum tertemiz yüzüm bi anca sivilce izi v.s sinirleniyorum bi çıkarıyorum gözlüğü tertemiz yüz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıgıdo5858

kardeşim bende aynanın karşına geçip gözlükle bi bakıyorum tertemiz yüzüm bi anca sivilce izi v.s sinirleniyorum bi çıkarıyorum gözlüğü tertemiz yüz :D

valla bende sivilce sorunu vardı jel kullanıyodum geçti söndü diye düşünüyodum aynaya bakınca hiçbirşey görmüyodum ne iz ne leke olanlarda çok küçüktü gözlügü taktım aynaya bi bakım dedim bakmaz olaydım yüzümün özellikle alnımın her yeri kızarıklık sivilce lekeleri putur putur jellere tekrar başladım çok sinir bozusu gerçekten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.