Şimdi Ara

Numaralı Güneş Gözlügü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
34.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer sigortan varsa emekli sandığı ssk devlet yarısını ödüyor bildiğim kadarıyla
  • Marka gözlüklerin camları kalitedir.Gidip RayBan Osse alıp camlarını değiştirirsen hiçbir faydasını görmezsin.Ucuz bir gözlük alıp cam taktırmanı tavsiye ediyorum.
  • benim sol 3.75 sağ 3.00 benim eski gözlükleri gözlükçüde karartsam olurmuki.
  • Ben numaralı kullanıyorum ama numara büyüdüğünde problem oluyor.

Bence orta halli bir çerçeve alıp öyle yaptır. Çerçeve 150 desen, 50şer de camlar 250'ye felan alırsız gözlüğü.

Bir d eher çerçeveye olmuyor. Mesela çok bombeli çerçevelere cam yapamıyorlar. Genelde kemik vb. oluyor
  • ben 15 yaşındayım 5 yıldır gözlük kullanıyorum sol 4 sağ 3.25 ilk aldığımda 5 yıl önce 2 dereceydi ne zaman dururki artması bu illetin sıkıldım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

ben 15 yaşındayım 5 yıldır gözlük kullanıyorum sol 4 sağ 3.25 ilk aldığımda 5 yıl önce 2 dereceydi ne zaman dururki artması bu illetin sıkıldım artık

18 diyorlardı. ben 25imdeyken artış durdu.ya da artışı yavaşladı. 3-4 senede .25 arttı son 1.25, 1.50 miyopta kaldım. astigmat var dediler 2000 yılında. 5-6 sene .25 astigmat kullandım sonra doktora gittiğimde astigmat olmadığını söyledi. ya yanlış muayene ya da astigmat geçti. senin de 18-19 yaşlarında yavaşlar sanırım .25 atar 3-4 senede en fazla
  • Benim Gözler sag 1,75 sol 2 derece miyop Güncel fiyat verebilecek varmı? diyerek konuyu hortlatıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tukre

Benim Gözler sag 1,75 sol 2 derece miyop Güncel fiyat verebilecek varmı? diyerek konuyu hortlatıyorum..

bence bu hort az olmuş bir hort daha lazım malum yaz geliyor
  • bi hortta benden olsun malum yaz geldi gene :p :)
  • Forumda gozlukcu yokmu yav sag 3 sol 2.75 miyop , ne kadar tutar acep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar numaralı güneş gözlüğüm kırıldığı için yeni bir gözlük siparişi verdim. Ray Ban Wayfarer model. Kasayı 300 tl'ye anlaştık. Camlarıda hem miyop ( sağ: 0.75/ sol: 1.25) hem de astigmat olduğum için 200 tl ye anlaştık. daha doğrusu camda indrim yapmadı. Şöyle iyi böyle iyi dedi kafaladı beni. bir çok yerde camları boyaya daldırıyorlarmış bunlar öyle bişey yapmazlarmış. Bakacaz artık 100 tl kapora verdim. Geri kalan 400 ü teslimatta vercem. Eğer dediği gibi çıkmazsa papaz olcaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kilahakan2

Arkadaşlar numaralı güneş gözlüğüm kırıldığı için yeni bir gözlük siparişi verdim. Ray Ban Wayfarer model. Kasayı 300 tl'ye anlaştık. Camlarıda hem miyop ( sağ: 0.75/ sol: 1.25) hem de astigmat olduğum için 200 tl ye anlaştık. daha doğrusu camda indrim yapmadı. Şöyle iyi böyle iyi dedi kafaladı beni. bir çok yerde camları boyaya daldırıyorlarmış bunlar öyle bişey yapmazlarmış. Bakacaz artık 100 tl kapora verdim. Geri kalan 400 ü teslimatta vercem. Eğer dediği gibi çıkmazsa papaz olcaz.

Cerceve magrabi optikte 250 liraydı

• 50 tl bize fazla oldu o zaman. Erzurum dayız ya doğu farkı herhalde

• Akşamları güneş yokken yada kapalı yerlerde nasıl görünüyor numaralı güneş gözlüğüyle. Çok mu karanlık oluyor. Görüntüyü çok bozuyor mu gündüz güneş gözlüğüyle evden çıkarken bide yanımızda taşımayalım diğer gözlükleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy2005 -- 1 Nisan 2016; 19:48:24 >
  • Merhaba, adım yaset.. Sezer optik çalışanıyım numaralı güneş gözlükleri alacağın çerçeveye ve cam kalitesine göre değişir,mesela bizde 75 tl ye aldığın bir güneş gözlüğüne yüksek numaran olmadığı sürece - 4,00 + 3,50 vs numaraların üzerende olmadığı sürece yada inceltilmiş cam marka cam istemediğin sürece ortalama cam fiyatıda 75 tl bundan sonrası sadece sizin bütçenize ve durumunuza bağlı..
    Detaylı bilgi içinde: https://www.sezeroptik.com/blog/numarali-gunes-gozlugu-hakkinda sitesine girip bakmanızı tavsiye ederim,Arayıp bilgi de alabilirsiniz.. 0216 371 25 32 0216 371 07 27 numaralarından..iyi günler diliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaset -- 3 Haziran 2018; 6:8:10 >

• Numarasızı 580 liraya aldım %50 indirim zamanı. Şimdi yaz geldi bir de sen numaralı istiyorsun. Sen hesap et.

• Mağazamız Maltepe ve kartal ilçelerinde, cam fiyatlarına gelince size tavsiyem %45 inceltilmiş cam almanız onun fiyatıda 120₺ ile 200₺ arasında değişiyor inceltilmemiş cam olsun derseniz de 70₺ ile 100₺ civarında değişir,mağazamıza uğratabilirseniz eğer gerekli olan indirim ve kolaylık yapılacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.