Ben raybanın iç tarafına attırsam olmaz mı acaba dereceli cam?
güneş gözlüğü +150-200 civarı iyi bir şey istiyorsan evet 500'den aşağı zor.
benim bildiğim gözlük 200 olsa 40a yeni cam takıyorlar gözünün numarası nekadar büyükse okadar kalınlaşıyo cam, 40ta onu inceltmeye alıyorlar bi 100 tl de uv ışınlardan korunmak için mi ne veriyosun bi 400e patlar zannediyorum
Ben gözlükçüyüm size tam fiyatları vereyim, ne istediğinizi tam yazar mısınız? Numaralarınızı da alayım. Daha sağlıklı olacaktır.
Şöyle bişey olsun. Marka hiç önemli değil iyi dursun yeter. Göz 1.75 miyop
quote:
Orijinalden alıntı: atletico Ben gözlükçüyüm size tam fiyatları vereyim, ne istediğinizi tam yazar mısınız? Numaralarınızı da alayım. Daha sağlıklı olacaktır.
Size demistim
quote:
Orijinalden alıntı: atletico
Ben gözlükçüyüm size tam fiyatları vereyim, ne istediğinizi tam yazar mısınız? Numaralarınızı da alayım. Daha sağlıklı olacaktır.
hocam sol 6,5 miyop. sağ 5,5 miyop. (ciddiyim) marka önemli değil
güzel olması yeterli. şöyle göz çevresini iyice bir kapatsın istiyorum.
siyah.
ne kadar tutar acaba ?
Cevap bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: atacanoral
quote:
Orijinalden alıntı: atletico
hocam sol 6,5 miyop. sağ 5,5 miyop. (ciddiyim) marka önemli değil
güzel olması yeterli. şöyle göz çevresini iyice bir kapatsın istiyorum.
siyah.
ne kadar tutar acaba ?
benimde sol 6 sağ 5. bize güneş gözlüğü olur mu? kazanoz dibi gibi olmasın:)
En kalitesiz en berbatı 150 falan
Ben de hayatımda hiç güneş gözlüğü takamadım. Bu numaralı olayını epeydir düşünüyorum, tanıdık gözlükçü var aslında gidip danışmak lazım. Ama kafadan 200+ fiyat çıkacaktır. Gözlük pahalı bir aksesuar.
en az 400 patlar sağlam birşey alcaksan <<< ben aldım da ama hocam sana tavsiyem lens kullanıp üzerine gözlüğü takman<<< şimdi öle yapıyorum
seneye numaran artcak yine değiştirmek zorunda kalıcaksın en güzel yönetemi al bi numaralı lens aylık astigmatsız 3 çift 60 lira güneş gözlüğüde al bi tane kullan hep öbür türlü numaran arttıkca gözlük değiştirmek zorundasın daha pahalı olur
arkadasım ımalatcısı oldugu ıcın bana 200 tl ye patladı ama mukemmel bır rahatlık.ozellıkle araba kullanırken guneste cok zorlanıyordum
ayrıca her model gozluge yapamıyorlar. numaran artıyorsa hıc bulasma,o kadar para verme
benım masallah 3 senedır aynı numaram sol 1.25 sag 1.75 lenslerımde var ama kullanamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Coimbra
en az 400 patlar sağlam birşey alcaksan <<< ben aldım da ama hocam sana tavsiyem lens kullanıp üzerine gözlüğü takman<<< şimdi öle yapıyorum
son doktora gittiğimde bende öyle düşündüm, ama doktor lens yazmadı, mikrop kaptırırsın sen ona dedi, kafamı bulandırdı .zaten çekiniyordum. f