< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Numaralı Lens Fiyatları
-
-
Belirtmeyi unutmuşum aylık lenslerden bahsediyorum 1 kutudan 6 tane 1 aylık çıkanlardan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilen yok mu :/
Tam geçen gün aklımdan geçmişti lense geçsem uğraştırır mı ve ne kadar tutar diye xd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok rahat lens uğraştırma olayı yok. fiyatını öğrenmeye çalışıyorum bende aylık 1.5k üstü falan tutarsa geçmem de bakalım
4 5 ay önce aldım doktorun önerdiği markayı ama ne markayı hatırlıyom ne fiyatı 2 paket almıştım gözlerin numara farklı diye. Galiba total 3k 4k falan tuttu. Marka pahalı bir şeydi ama ki kaliteli bir şey almak lazım bence
Anladım alınabilie gibi sonuçta 2 paketi toplamda 6 ay kullanıyorsun ve aylık 600 700e baya rahatlık sağlıyor
Göz kuruluğuna dikkat et ama benim gözler kuru olduğundan batma yapıyo kullanamıyorum
Damlaları var onlardan kullan istersen batmaz
Kullanıyordum da yine de sıkıntı oluyor
dünyanın en konforlu şeylerinden biri ama benim göz kabul etmiyor lensi,takınca kızarıyor o yüzden kullanamıyorum
lens marketten hem fiyatına bakıp hem de satın alabilirsin ben geçenlerde aldım bir gün sonra teslim edildi gerçi kullanmadım 2300tl gote girdi ama yapacak bir şey yok
-
hocam batmadan kastınız nedir acıyor mu gözünüz?ben de lens kullanamıyorum lensi takınca gözüm kızarıyor ama onun dışında hiçbir rahatsızlık duymuyorum
-
Gözümün üstünde bi tabaka olduğunu hissetmeye başlıyorum biraz kaşınıyor sonra kızarmaya başlıyor
Hocam eğer yeni başladıysanız alışmamaktan kaynaklı olabilir kısa süreli takabilirsiniz günlük.
Uzun süre kullanmanıza rağmen devam ediyorsa kullandığınız lens gözünüze uygun olmayabilir ilk marka benim bildiğim kadarıyla doktor önerisiyle alınıyor.
Dediğin her şeyi denedim yok gözler kuru takamıyom
Zeiss'in aylıklarından kullanıyorum, kutusu 1000-1200 arası bulunabiliyor piyasada.
Zeisse bakarım önceden kullandığım acuvuede yaklaşık aynı fiyata geliyormuş hangisi mantıklıysa alıcam teşekkürler hocam
air optix kullanıyorum ben gayet iyiler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X