Şimdi Ara

Numaralı Lens Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1.5 yıl önce falan lens kullanmıştım ve bıraktım geçen son 1 tane 1 aylık kalmış onu kullandım ve geri dönmek istedim. Şu anda numaralı lens fiyatları ne kadar astigmat+miyop bilgisi olan var mı? Ben acuvue oasys kullanmışım da marka fark etmez teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Belirtmeyi unutmuşum aylık lenslerden bahsediyorum 1 kutudan 6 tane 1 aylık çıkanlardan

• Bilen yok mu :/

• Tam geçen gün aklımdan geçmişti lense geçsem uğraştırır mı ve ne kadar tutar diye xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Çok rahat lens uğraştırma olayı yok. fiyatını öğrenmeye çalışıyorum bende aylık 1.5k üstü falan tutarsa geçmem de bakalım

• 4 5 ay önce aldım doktorun önerdiği markayı ama ne markayı hatırlıyom ne fiyatı 2 paket almıştım gözlerin numara farklı diye. Galiba total 3k 4k falan tuttu. Marka pahalı bir şeydi ama ki kaliteli bir şey almak lazım bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım alınabilie gibi sonuçta 2 paketi toplamda 6 ay kullanıyorsun ve aylık 600 700e baya rahatlık sağlıyor

• Göz kuruluğuna dikkat et ama benim gözler kuru olduğundan batma yapıyo kullanamıyorum

• Damlaları var onlardan kullan istersen batmaz

• Kullanıyordum da yine de sıkıntı oluyor

• dünyanın en konforlu şeylerinden biri ama benim göz kabul etmiyor lensi,takınca kızarıyor o yüzden kullanamıyorum

lens marketten hem fiyatına bakıp hem de satın alabilirsin ben geçenlerde aldım bir gün sonra teslim edildi gerçi kullanmadım 2300tl gote girdi ama yapacak bir şey yok

• hocam batmadan kastınız nedir acıyor mu gözünüz?ben de lens kullanamıyorum lensi takınca gözüm kızarıyor ama onun dışında hiçbir rahatsızlık duymuyorum

• geldegdon kullanıcısına yanıt

Gözümün üstünde bi tabaka olduğunu hissetmeye başlıyorum biraz kaşınıyor sonra kızarmaya başlıyor

• Hocam eğer yeni başladıysanız alışmamaktan kaynaklı olabilir kısa süreli takabilirsiniz günlük.

Uzun süre kullanmanıza rağmen devam ediyorsa kullandığınız lens gözünüze uygun olmayabilir ilk marka benim bildiğim kadarıyla doktor önerisiyle alınıyor.

• Dediğin her şeyi denedim yok gözler kuru takamıyom

• Zeiss'in aylıklarından kullanıyorum, kutusu 1000-1200 arası bulunabiliyor piyasada.

• DicleMech26 kullanıcısına yanıt
    Zeisse bakarım önceden kullandığım acuvuede yaklaşık aynı fiyata geliyormuş hangisi mantıklıysa alıcam teşekkürler hocam

• air optix kullanıyorum ben gayet iyiler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.