Bildirim
NUMARK mı?? GEMİNİ mi??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bnce Numark ama bnm fikrim bu -
numark -
Kesinlikle numark derim zaten aralarında ciddi fiyat farkı olması lazım, yanılıyormuyum yoksa. Gemini daha önce hiç kullanmadım ama numark cihazları bilirim fiyatına göre son derece iyidir. Yalnız cd player konusunda kesinlikle tavsiyem pioneer'dır. Her cd'yi okur ve kolay kolay bozulmaz, ayrıca daha kullanışlı ve daha keyiflidir. Alternatiflerin arasına pioneer cdj-100s ide koymanı tavsiye ederim. -
ewet pionnerla bayaa fiyat farkı war arasında yani sonuç olarak numarkı öneriyorsunuz cdn90 da effect war geminide ise yok ama araları yaklaşık 300 ytl falan onun yerine benim geminiyi verip üstüne xboxumu vericem nasıl siz mantıklımı?? -
quote:
Orjinalden alıntı: hallmark1730
ewet pionnerla bayaa fiyat farkı war arasında yani sonuç olarak numarkı öneriyorsunuz cdn90 da effect war geminide ise yok ama araları yaklaşık 300 ytl falan onun yerine benim geminiyi verip üstüne xboxumu vericem nasıl siz mantıklımı??
İkinci el olarak verip sıfır alacaksan gayet makul birde numark'ın efect'leride iyidir. -
çok saolun teşekkür ederim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X