Şimdi Ara

Numpedi bulunan ve iyi grafik özelliklere sahip laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşim gereği bi laptopta mutluka numerik klavyeye ihtiyaç duymaktayım ve hepimizde olduğu kadar biraz oyun hastasıyım dıyebılırım.Bu yuzden sızden ıstedığim hem numerık klavyeye sahip hemde performans olarak ıyı özellıklere sahıp bı laptop önemerırmısınız .
    Şimdiden teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALIGRKN -- 9 Mart 2009; 13:46:53 >

• Hocam asus genelde numpadli kullanıyor eğer para sorun değilse m50vn öneririm olmazsa m51va yani genelde asusa bakın çünkü onlar numpadli kullanıyor...
  • m51va modelinde şu anda bimekste kampanya var. 997 usd
  • İlginiz için teşekkürler arkadaşlar;
    m51va modelıne baktım gayet guzel bır laptop yanlız ATI Mobility Radeon™ HD 3650 ekran kartı nasıldır hıç bılgım yok bu gune kadar hıç atı kullanmadım ekran kartlarında daha çok nvıdıa cıyım dıyebılırım.Bu yuzden bu konuda daha çok aydınlanmaya ihtiyacım var ve alıcagım laptop ılk laptopum olucak bundan öturu pişman olmakta ıstemıyorum almışken en uygun fıyata en ıyısını alma taraftarıyım arkadaşlar
  • eger bütçeniz içinde sorun oluşturmayacaksa kesinlikle alınabilecek bir ürün.
    http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=1429
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALIGRKN

İlginiz için teşekkürler arkadaşlar;
    m51va modelıne baktım gayet guzel bır laptop yanlız ATI Mobility Radeon™ HD 3650 ekran kartı nasıldır hıç bılgım yok bu gune kadar hıç atı kullanmadım ekran kartlarında daha çok nvıdıa cıyım dıyebılırım.Bu yuzden bu konuda daha çok aydınlanmaya ihtiyacım var ve alıcagım laptop ılk laptopum olucak bundan öturu pişman olmakta ıstemıyorum almışken en uygun fıyata en ıyısını alma taraftarıyım arkadaşlar

Ati 3650 iyi bir karttır ama çok ağır oyunlar için yetersiz kalabilir, bunun yerine nvidia 9600m gt gibi kartlara bakmak lazım ancak siz numpad'li olsun dediğiniz için, o zaman bir fiyat belirtin ona göre yorum yapalım ama fiyat önemli değilse Asus m50vn öneririm sizin işinizi fazlasıyla görür...

• Arkadaşlar ben en başta ısteklerımı yazarken önemlı bı noktayı atlamışım ;
    * Fiyatta 2000 Tl yı geçemıyorum maalesef
    ve bu yuzden söylemış oldugunuz makıneler benım için bıraz yuksek kalıyor ben bı laptopa bakmıştım MSI GX630 çok guzel özellıklere sahıp bı laptopa benzıyor ve yorumlarda çok fazla kötuleyen arkadaşla da karşılaşmadım ama çevremde laptop kullanıcılarına sordugum zaman hep MSI hıç ıyı degıl laptopta , devamlı arıza verır başına bela alırsın gıbı laflarla karşılaşıyorum bu yuzden çok fazla kafam bulanmış durumda sızler bu makıne hakkında ne dersınız ve bu özellıklere sahıp bunun fıyatına yakın laptop varmı bıldıgınız ?
  • arkadaşım limitine uygun olan Acer AS65630g 844G64MN modelini tavsiye ederim. teknosada sabit kur 1966tl 12taksit. peşin 1.868tl kdv dahil fiyat. 2gün boyunca kullanma fırsatım oldu ürünü. makine mühendisi kuzenim için aldım, o da çizim falan yapacakmış. istediğin gibi numpad mevcut, 16" hd ready ekranı makineye ayrı bir hava katıyor. hiç bir laptobda bulamayacağın 640gb harddisk imkanı mevcut. 4gb ram, 2.3ghz işlemci ve 3650 ekran kartı, bluetooth, parmak izi falan. oyunlarda test ettm. çok düşük değil bence özellikleri, ayarları kıstıktan sonra Gta4 haricindeki oyunları açabilirsin. Ayrıca full hd filmleri sorunsuz açıyor.
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030844&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2103&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63
    en yakın teknosa ile görüş bence, ellerinde yoksa bile başka ilden getiriyorlar. umarım bulabilirsin bu makineden

• Arkadaşlar yardımlarınız ve yapmış oldugum araştırmalar sonucunda anlamış oldugum bır şey var. o da ne yazıkkı ıstedıgım özellıklerde ve numerık klavyeye sahıp bı laptopu ben baya yuksek fıyatlarda bulabılıcem. Bu yuzden bazı isteklerımden feragat göstermem gerekıyo numerık klavyeden vazgeçtım ve samsung R560 almaya karar verdım çok teşekkür ederim..
  • quote:

Arkadaşlar yardımlarınız ve yapmış oldugum araştırmalar sonucunda anlamış oldugum bır şey var. o da ne yazıkkı ıstedıgım özellıklerde ve numerık klavyeye sahıp bı laptopu ben baya yuksek fıyatlarda bulabılıcem. Bu yuzden bazı isteklerımden feragat göstermem gerekıyo numerık klavyeden vazgeçtım ve samsung R560 almaya karar verdım çok teşekkür ederim..

OOOO hocam hayırlı olsun bende bu yaz tatilinde alıyorum imzamdaki r560'ı hayırlı uğurlu olsun servissiz günlerde kullanman dileğiyle
  • Teşekkürler kardeşim ama henuz alamadım r560 ı çunku bulamıyorum buldugum yerlerdede çok uçuk fıyatlar söz konusu malum dolarda aldı başını gıttı..!! Birde insanlar okadar çok kafa karıştırıyorkı insanın birşey alası gelmıyo şimdide çevremde herkez samsung alınırmı teknık açıdan problem yaşarsın , yok dıstrıbıtörü batıyo falan gıbı konuşuyolar insanı soğutuyorlar.
    formlara baktıgımda bır tane problem yaşıyan arkadaş göremedim varsada bılemıyorum inşallah hayırlı olucak kardeşim sanada şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Teşekkürler kardeşim ama henuz alamadım r560 ı çunku bulamıyorum buldugum yerlerdede çok uçuk fıyatlar söz konusu malum dolarda aldı başını gıttı..!! Birde insanlar okadar çok kafa karıştırıyorkı insanın birşey alası gelmıyo şimdide çevremde herkez samsung alınırmı teknık açıdan problem yaşarsın , yok dıstrıbıtörü batıyo falan gıbı konuşuyolar insanı soğutuyorlar.
    formlara baktıgımda bır tane problem yaşıyan arkadaş göremedim varsada bılemıyorum inşallah hayırlı olucak kardeşim sanada şimdiden hayırlı olsun

Teşekkür ederim..Bende sizin gibi aynı sıkıntıları yaşadım ama artık o sorunları aştım gerçekten herkes öyle diyor samsungtan laptop mu alınır diyorlar, hatta forumda bazı arkadaşların fikirleride böyleydi sonra alınca yanlış düşündüklerinin farkına vardılar, bende ilk başlarda sizin gibiydim aklınızdaki leri bende yaşadım sonra her yerde yorumlarına baktım bir kişi bile sornlu dememiş daha sonra gün gün düşündükçe kafama yattı yoksa bu 15 tatilde lenovo y530 alıyordum, ama artık samsung r560-as03tr favorim bekle beni samsung son 95 gün kaldı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.