Şimdi Ara

Nürburgring'in Yeni Kralı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler Nurburging'in yeni krali geldi ve megane RS'in zamani geride kaldi.

Bu defa plastik camli bir araba degil... Honda Civic Type-R 2.0i Vtec Turbo 310 beygir ve 400Nm.
    Ic ve dis tasarim olarak zaten Megane'dan daha guzel bir arac.

FULL REVIEW
     Nürburgring'in Yeni Kralı... Nürburgring'in Yeni Kralı... Nürburgring'in Yeni Kralı... Nürburgring'in Yeni Kralı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esco54 -- 3 Mart 2015; 0:08:33 >

• Süre nedir? Kaynak?
  • daha araba bugün tanıtıldı piste ne zamam çıkmışta geride bırakmış rs yi zaten bıraksa bile 1-2 seneye yeni megan çıkacak
  • Leon da kırmıştı Rs in rekorunu ama 1 hafta sonra yine RS rekor kırdı tekrar egale etti leon u
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007649809

Leon da kırmıştı Rs in rekorunu ama 1 hafta sonra yine RS rekor kırdı tekrar egale etti leon u
    Şaka mı bu? Neyin kralı olmuş pardon?
  • Pardon

Süre?
  • Numburgu falan karistirmiyorum. Honda motor yapamiyor yeaa diyenlere gelsin bu araba
  • Önce bir fabrikadan çıksın , tırlara yüklesinler falan.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: newtonmeter

Pardon

Süre?
    Yahu bu kadar da marka fanatikliği, fanboyluk olmaz. Araba daha yeni tanıtıldı, teknik verilerinin dışında bir tane verisi, pist süresi yok. Neyin kralı diye sormazlar mı adama? Öyle 310hp yazmakla olmuyor malum ilk 300 hp'lik hothatch değil Type-R yani sadece beygir gücüyle pist rekoru kırılmıyor.

Megane RS'in camlarıda plastik falan değil bu arada. O plastik camlı dediğiniz araç Megane R26.R'dı ki oldukça özel bir araçtı. Öyle günlükte binilecek spor araç arayanlara değil, piste çıkıp süre kasanlara hitap eden bir araçtı. Camları plastikti ama içinde roll cage (çelik takla barları) vardı. Yarış arabasıydı kısaca.

Tasarım olayına bir şey demek istemiyorum sonuçta zevkler farklıdır ama benim zevk anlayışıma göre en kötü arka tasarım civic'te. En yakışıklı ise ASTRA OPC.

• quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Yahu bu kadar da marka fanatikliği, fanboyluk olmaz. Araba daha yeni tanıtıldı, teknik verilerinin dışında bir tane verisi, pist süresi yok. Neyin kralı diye sormazlar mı adama? Öyle 310hp yazmakla olmuyor malum ilk 300 hp'lik hothatch değil Type-R yani sadece beygir gücüyle pist rekoru kırılmıyor.

Megane RS'in camlarıda plastik falan değil bu arada. O plastik camlı dediğiniz araç Megane R26.R'dı ki oldukça özel bir araçtı. Öyle günlükte binilecek spor araç arayanlara değil, piste çıkıp süre kasanlara hitap eden bir araçtı. Camları plastikti ama içinde roll cage (çelik takla barları) vardı. Yarış arabasıydı kısaca.

Tasarım olayına bir şey demek istemiyorum sonuçta zevkler farklıdır ama benim zevk anlayışıma göre en kötü arka tasarım civic'te. En yakışıklı ise ASTRA OPC.

Alıntıları Göster

İki resim arasındaki 156746512513 farkı bulun.

Neden bu konseptlerdeki mükemmel tasarımları güncel versiyonlara taşımıyorlar?Konseptinin arka tasarımı mükemmeldi.Sen beklentileri o kadar yükselt sıradan bir arka tasarımı üret.

Nerenin kralı olursa olsun.Bu araç tasarımıyla beklentilerin altında kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre356 -- 3 Mart 2015; 0:44:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Numburgu falan karistirmiyorum. Honda motor yapamiyor yeaa diyenlere gelsin bu araba

2015'de turboya sevinmek
  • Tacsiz kral ilan edilmis Honda cilar tarafindan
  • quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

quote:

Numburgu falan karistirmiyorum. Honda motor yapamiyor yeaa diyenlere gelsin bu araba

2015'de turboya sevinmek

Sevinmiyorum. Ben atmosferik taraftariyim daima. Tamamen duygusal Hondanin motorlari iyi. Vtilar filan unutulamaz. Adamlar turboyuda yapmis iste. Gec ya da erken. İyimi? İyi

• quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

quote:

2015'de turboya sevinmek

Alıntıları Göster
    Pist süresi ya da rekoru kırdığına dair bir bilgi yok. Daha deneme yapılmadı sanırım seri üretim versiyonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Tacsiz kral ilan edilmis Honda cilar tarafindan
    Hocam ne kaynak verebilmişsin nede süre falan yazmıyor . Nerden bileceğiz kırıp kırmadığını . Şu durumda resmen bış yere konu açmış oluyorsun tama Type-R düzel araç ama herhangi bir testi , pistdeki durumu falan belli değil onlar belli olur gerçekten geçerse zaten konusu açılır ama Renault 1. lik ten baya kaymak yedi çok ses yaptı bununla aynı güçlere sahip bir araç çıkarabilir halihazırda makyajda geliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Hocam ne kaynak verebilmişsin nede süre falan yazmıyor . Nerden bileceğiz kırıp kırmadığını . Şu durumda resmen bış yere konu açmış oluyorsun tama Type-R düzel araç ama herhangi bir testi , pistdeki durumu falan belli değil onlar belli olur gerçekten geçerse zaten konusu açılır ama Renault 1. lik ten baya kaymak yedi çok ses yaptı bununla aynı güçlere sahip bir araç çıkarabilir halihazırda makyajda geliyor .

Alıntıları Göster
    Merhaba ben honda fanboy. 2 tane resim koyup sacma sapan bir konu acmak istedim...

• honda nin son donem en cirkin kasalarindan bu, kanatlanip ucsa ne yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Merhaba ben honda fanboy. 2 tane resim koyup sacma sapan bir konu acmak istedim...

+10000

Kaynak yok, süre yok, aç konu yesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

honda nin son donem en cirkin kasalarindan bu, kanatlanip ucsa ne yazar

aynı fikirdeyim
  • Boş konulari mod lar neden silmiyor?
    Kaynak yok bişey yok , her gelen kafasina gore konu mu acacak.Forum çöplüğe dönmez mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.