Şimdi Ara

Nuri 'İki Medeni İnsan Gibi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başrollerinde Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca'nın bulunduğu yepyeni bir Kanal D dizisi geliyor. Fragman dönmeye başladı.

Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’dan yeni dizi!

İki ünlü oyuncu sitcomda buluşuyor.

Milliyet’in haberine göre, Cumbul, Kanal D’de ekrana gelecek “Nuri” adlı komedi dizisinde Oktay Kaynarca ile başrol oynamaya hazırlanıyor. Diziyi ‘Türk Malı’nın senaristi ve yönetmeni Tayfun Güneyer yazıp yönetecek. Projenin yapımcılığını ise Süreç Film’in sahibi Ali Gündoğdu üstlenecek. Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak dizi için Tem Stüdyoları?nda 1200 metrekare alana büyük bir dekor kuruluyor. Dekorda Alaçatı’da bulunan bir pansiyonun birebir aynısı ve manzarası yapılıyor. Kaynarca ile Cumbul, 17-18 yaşlarında bir kızları olan, boşanmış ama birbirlerinden bir türlü kopamayan komik bir çifti canlandıracak. Kaynarca dizinin de ismi olan Nuri karakterine hayat verecek.

FRAGMAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Evolution -- 15 Ocak 2011; 23:59:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Oktay Kaynarca yüzünden kötü bakıyorum şu anda diziye ama beni yanıltacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Evolution

Adana'lıdan sonra biraz belki öyle gelebelir ama güzel olcak bence Meltem Cumbul'da iyi olmuş bayadır görünmüyordu
  • quote:

quote:

Adana'lıdan sonra biraz belki öyle gelebelir ama güzel olcak bence Meltem Cumbul'da iyi olmuş bayadır görünmüyordu

Alıntıları Göster
    Tayfun Güneyer ve iyi dizi ? Hiç sanmam. Fragman The Story of Us'dan arak zaten.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Tayfun Güneyer dizisi olduktan sonra iki defa düşünmek lazım. Özellikle sitcomlarda beceriksiz olan bir senaristten bahsediyoruz. Bir kere bu adamın espri yeteneği yok. Bu yüzden bu dizi de başarılı olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Tayfun Güneyer dizisi olduktan sonra iki defa düşünmek lazım. Özellikle sitcomlarda beceriksiz olan bir senaristten bahsediyoruz. Bir kere bu adamın espri yeteneği yok. Bu yüzden bu dizi de başarılı olamaz.

Aynen
  • Türk mali 1 bu iki :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Türk mali 1 bu iki :(
    Yeni komedi dizi mi?.Bakalım güzel olacak mı?Eski komedi dizileri gibi tat vermiyor yeniler.İsim ilginmiş son zamanlarda dizi isimleri çok ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KibreN

Yeni komedi dizi mi?.Bakalım güzel olacak mı?Eski komedi dizileri gibi tat vermiyor yeniler.İsim ilginmiş son zamanlarda dizi isimleri çok ilginç.

Alıntıları Göster
    bir bakarız güzelse izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: |DL|

bir bakarız güzelse izlerim

Alıntıları Göster
    Oktay Kaynarca'nın hangi dizide oynarsa oynasın peşinde götürdüğü küçük bir izleyici kitlesi var. Bunun yanında uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Meltem Cumbul'un çekiciliğini de işin içine katarsak izleyici bu diziye şans verecektir. Gelelim kilit soruya, gelelim Le petit prince'nin hiçbir zaman yanılmadığı soruya; Tutacak mı ?

Kesinlikle tutma ihtimali yok arkadaşlar. 10 ile 13 bölüm arası bir şans veriyorum kendilerine, tutmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

Oktay Kaynarca'nın hangi dizide oynarsa oynasın peşinde götürdüğü küçük bir izleyici kitlesi var. Bunun yanında uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Meltem Cumbul'un çekiciliğini de işin içine katarsak izleyici bu diziye şans verecektir. Gelelim kilit soruya, gelelim Le petit prince'nin hiçbir zaman yanılmadığı soruya; Tutacak mı ?

Kesinlikle tutma ihtimali yok arkadaşlar. 10 ile 13 bölüm arası bir şans veriyorum kendilerine, tutmayacak.

Alıntıları Göster
    Bir üstündeki arkadaşın imzası sana gelsin petitciğim

• Bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Bekliyoruz
    meltem cumbulu görünce heycanlandım ama oktay kaynarca ve tayfun güneyer bu diziyi izlememek için yeterli sebep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gannicus

meltem cumbulu görünce heycanlandım ama oktay kaynarca ve tayfun güneyer bu diziyi izlememek için yeterli sebep

Alıntıları Göster
    2. Fragman :http://www.idizi.net/nuri-dizisi-2-tanitim-fragmani/online-nuri-dizisi-2-tanitim-fragmani-izle.html

• quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

Aynen

Arka sokaklarin senaristi deil mi o
  • Bence türk malının metroseksüel versiyonu kurtarırsa meltem kurtarır bu arada yılan hikayesini ne izlerdik bilmeyenler için ufak hatırlatma yılan hikayesi tayfun güneyerin ilk senaryosu olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadraj

Bence türk malının metroseksüel versiyonu kurtarırsa meltem kurtarır bu arada yılan hikayesini ne izlerdik bilmeyenler için ufak hatırlatma yılan hikayesi tayfun güneyerin ilk senaryosu olması lazım
    Yarın akşam başlıyor. Behzat Ç.'nin karşısında olması nedeniyle fazla tutunamaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Yarın akşam başlıyor. Behzat Ç.'nin karşısında olması nedeniyle fazla tutunamaz diye düşünüyorum.

Muhtemelen öyle olacak çok çok ekstra reyting almadığı sürece.
  • quote:

Yaz bir kenara.

3 hafta sürer sürmez, reytinglerde zirveye çıkar..

Behzat ç ne ya..

Ha behzat ç fanatiğiyim ama söz konusu reytingse bunu söylemek zorundayım.
  • Bence iyi değil fragman iç açıcı değil. Diğer kadın güzelmiş :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.