Şimdi Ara

Nuri şablona uyuyorda Selçuk inan uymuyor bu nasıl iş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok arkadaş bana bunu kimse izah edemez sakat değil ise selçuk inan tahtaya yazılacak ilk adamdır burak da girdi oyuna kim atacak bu forvetlere bu pası m.topal mı öyle olsa meirlesi transfer etmezdi fenerbahçe ayrıca oyuna girdikten sonra nurinin adını kaç kere duydunuz

• Sistemimiz değişti de ondan duymadın adını Nuri'nin.
  • Avcı kendi kalesine gol attı resmen kadro seçimiyle. Ben olsam Caner Erkin'i sol bek oynatırdım en azından. Hamit yedek soyunmalıydı. Selçuk'un oynatılmaması ise skandal.
  • Selçuğu geçtim hamit sol bekte ne arar otobana döndü sol taraf.
  • Nuri bir kere formsuz toplasan 3 kere duydum adını girdiği andan itibaren
    Mevlüt kim yahu

Adam orta sahadan adam çıkartıyor forvette takviye yapıyor da yahu os de pas atacak adamın kalmamış pres yapacak adam yok hala forvet sokuyor

Selçuk neden 11 de başlamadı muamma
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Selçuğu geçtim hamit sol bekte ne arar otobana döndü sol taraf.

sol derken? sağ olmasın o??
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

Rakibin solu bizim sağımız anla işte hamit diom.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dayı, bu ne ya?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok mu zor yani selçuk'u oynatmak , sağ bekte gökan gönül'ü oynatmak .

Bu arada semih de mükemmeldi kesinlikle her maç 11 de olmalı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

Rakibin solu bizim sağımız anla işte hamit diom.

Ligde bile vasatı aşamayan Hamit'te ısrarı anlayamadım. Selçuk'un oynamaması zaten ayrı bir olay.
  • Ben herşeyi geçtim, Mehmet Topuz niye kadroya çağrılmıyor yıllardır? Hadi 11 oynatmazsın, anlarım; ama klübe için bile müthiş bi alternatif!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk İnan'ın oynamaması talihsizlik.
    Ama oynayacaksa da Mehmet Topal'ın yerine oynamayacak başka bir yer bulacak Avcı ya Emrenin yerine yada Sercan yada Tunayın yerine oynayıp Arda kanada çekilecekti.

Orta sahamızı toparlayan isim Mehmet Topal'dı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Ben herşeyi geçtim, Mehmet Topuz niye kadroya çağrılmıyor yıllardır? Hadi 11 oynatmazsın, anlarım; ama klübe için bile müthiş bi alternatif!

Kadroda yokmuydu?
    Bak benim hic aklima gelmiyor topuz. Her halde hocada unuttu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç değilse Mevlüt yerine Selçuk oyuna girseydi,

Tunay ve Sercandaki ısrarda gereksizdi bence.

Yalnız Deplasmanda Hollanda gibi bir takıma karşı yinede fena oynamadık bence. Ben Milli takımdan ümitliyim umarım beni yanıltmazlar.

Birde , Kuyt Robben i Halil in üzerine salarak H.A.K a kıyak geçmiş sanırım, Robben H.A.K. ın kulvardan gelseydi bizimkisinin futbol hayatı başlamadan bitmişti.
  • Selçuk İnan ve Gökhan Gönül'ün oynamaması tam trajediydi açıkçası,emre oynadı ama bu maç çok mu kötüydü ben adını duyamadım pek :)
  • Arkadas ben anlamiyorum tarihte hic bir Ulkenin milli takimi genc parlamamis oyuncuyla basariya ulasmadi bu zamana kadar (yunanistani bilmiyorum) yaa oyuncu milli takimda pismezki lan adam kulubunde piser gelir milli takimda oynar.gectigimiz kupalara bakalim
    Euro 2012 isp. Varmiydi adi sani duyulmamis adam veya pismesi icin oynatilan??
    Dunya kupasi 2010 isp varmiydi?
    2008 yok yok yok bu ne ya sen kulup musunde genc oyuncu cikarip napacaksin satacakmisin sanki tunay kim yaa tunay kim oooof yazdikca sinir oluyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamit'in ne ısı var. Ölmüş ağlayanı yok kosamiyor bile. Mac bitmiş Hamit halen calım yiyor.
  • Emre her şekilde oynarda Selçuğun oynamaması tam saçmalık, Hamit ne yaptı Tunay ne yaptı??
    Neden TD ler kendilerini baltalıyorlar cidden anlamıyorum.
  • Abdullah hocada Aykut potansiyeli gördüm bu maçta. Çok saçma bir kadroyla cıktık ve oyuncu degisiklilerinde hatalı davrandı. En basitinden Tunay'ın yerine Hamit'i onun yerinede Gokhan ile cıkılmalıydı bence bu maça.
  • Selçuk kesinlikle olmalıydı ya da en azından Nuri yerine Selçuk girmeliydi.Sağ bek GG olmalıydı.Hamit Sercan'ın yerine alınıp Arda sola çekilmeliydi.Sercan vasat oynadı bence bu gün.Hamit'te kötü oynadı ama ilerde bari şut mut çekerdi Sercan çok fazla pozisyon harcadı.
  • Ben yemin ederim Nuri topu ayağına alana kadar oyuna girdiğini unutmuştum. Oyuna girdikten bi 15-20 dakika sonra topla buluştu kendisi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.