Şimdi Ara

Nut Master 720 gr Kakaolu Fındık Kreması 27.9 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
5.643
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nut Master 720 gr Kakaolu Fındık Kreması 27.9 TL

yorumları görünce almaktan vazgeçtim.seveni vardır belki.

• last_uk kullanıcısına yanıt

3 ay evvel Migros’ tan bir kilo Fiskobirlik Fındık krokan ve 1 kilo Fiskobirlik çikolatalı fındık kremasını toplam 130₺’ ye almıştım.

Geçen gün tüketmeden çöpe attım ve bazı Migros şubelerinde halen kilosu 55₺’ den satışta.

Bu kadar berbat bir çöpe paranızı heba etmetin…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palm yağı sevenlere gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • last_uk kullanıcısına yanıt

Enflasyondan etkilenmeyen fındık kreması yapmış adamlar. Takdire şayan. Nut Master 720 gr Kakaolu Fındık Kreması 27.9 TL 

• Enflasyonu bu çikolata üzerinden hesaplıyolar anlaşıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 16 Ağustos 2023; 22:56:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt

Bazı ürünlerde bilerek anlaşmalı indirim yapıldığını düşünmeye başladım A marketinde pirinç birkaç günlüğüne birinde fındık kreması,, birinde şampuan, birinde peynirde , birinde sütte vs sonra enflasyon bir hesaplıyorsun 3 haneden neredeyse tek haneye yaklaşıyor biraz daha ugraşılırsa negatif enflasyon bile çıkarılır Nut Master 720 gr Kakaolu Fındık Kreması 27.9 TL 

• kavanozlar kapaksız 10 lira oldu zaten.

%15 fındık oranı nutelladan da, çokokremden de yüksek.

Ha ben kaliteli bir fındık kreması istiyorum diyorsanız:

Tarım Kredideki parçacıklı fındık kremanın üzerine tanımam. (%40 fındık)

• tadı çok kötü. bimin kendi markası peripella daha iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zero01 kullanıcısına yanıt

Tadıbu alırsanız ondan da vazgeçersiniz. Neyse üzerine tanımış oldunuz Nut Master 720 gr Kakaolu Fındık Kreması 27.9 TL 

• Bunu yedim ve diyorum ki ağız tadı ve midesine saygısı olan yemez. O kadar net. BİM in peripellası ile hayatta kıyaslanmaz. Peripella cidden orta-üst kalitede bir kremadır. A101 in findux bile baya iyidir. Ama tabii ki bu klasmandan ayrı yediğim iki kral krema vardır. Abdullah Tatlıcı ve Antebella. Tek geçerim bu ikisini.

• Peripella bim malı diye insanlar küçük görüyor ama ben beğeniyorum. Market markası olanlar içinde en iyisi bence.

• bunu al içine 200gr ceviz dogra,günlük bir kaşık ye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağız tadıyla pek alakası yok bence diğerleri genelde yenilebilir torku nutela sarelle peripella vs.. ama bunun tadı gerçekten iyi değil yani bana öyle geldi tesadüf veya ağız tadıyla ilişkili olduğunu sanmam diğerlerinden çok daha kötü tadı.

• Vanilin aroması çok baskın. Sevmeyenler hiç beğenmeyecektir. Ben de beğenmedim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.