< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NUTUK 9.89₺>9₺ 2021 ATATÜRK AJANDASI 6.90₺ bitmeden yetişin...!!! 4.90₺ ANAHTARLIK (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ölçüleri nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haber için teşekkürler ben de aldım
-
quote:
Orijinalden alıntı: escudo76
Yılmaz ozdil bunu 5 bine satardı.Darüşşafaka ya milyonlar bağışladı kitap paralarıyla . zenginden alıp yoksula verdi.
Memlekete senin gibi klavye delikanlılarından çok faydası var
-
quote:
Orijinalden alıntı: mendorO versiyon hangisi hocam?
başka versiyonlarıda var kocatepe anahtarlık diye ararsanız çıkar.
-
Linkler eklenmiştir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirme ve linklerde güncelleme yapılmıştır
13.5 x 21cm
quote:
Orijinalden alıntı: truckerdriver
Bilgilendirme ve linklerde güncelleme yapılmıştır
13.5 x 21cmHocam paylaşım için teşekkürler.
Tır şoförü müsünüz gerçekten
-
Evet uluslararası
Hayatım ı elimden geldiğince çevremdeki dokunabildiğim herkesin hayatını güzelleştirmek olmuştur, iyilik yapıp Evren denize gönderiyorum Saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truckerdriver -- 30 Mart 2021; 9:43:50 >
Biz de aldık hediye olarak eşe dosta paylaşım için teşekkürler. Siyah beyazlar ciltsiz , Kırmızı olanlar biraz daha sert kapak sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi aynı sanırım ince kapak. Her sayfada 2 gün varmış alan da biraz darmış. Gerçekten ajanda ihtiyacı olanların işine yaramaz gibi ama yedekte dursun diyenler için uygun. Anahtarlığa hediye demişlerde 5 TL artıyor fiyat. Anahtarlıklı olanlar yerine 1 tane daha ajanda almak daha mantıklı.
Amazon a özel bir dip fiyat güvencesi var dikkat ederseniz amazon da
Yaptığınız araştırma fiyatlarınıda paylaşsaydınız keşke
Araştırma fiyatı derken anlamadım orasını ajanda 5,90 ₺, anahtarlıkla 10,90 ₺ oluyor en düşük. Bunun yerine 1 ₺ farkla 2.ajanda almak daha mantıklı demek istediğim o. Üstelik anahtarlığı ajandanın içine koyuyorlarmış. Bir kişiye kırık gelmiş. Bu arada kırmızı olan çok hoş duruyor 2₺ daha pahalı ama iptal edip onu alasım var. Bir kırmızı bir de kahverengi mi alsam 15 ₺ ye yoksa 10₺ 2 siyah mı bilemedim. Hiç içiyle alakalı fotoğraf yok ya bir görseydik detaylı iyi olurdu.
Ajandanın içi bu şekilde.
-
Teşekkürler
Satıcının kendi sitesinde ajandanın içi ile ilgili görsel var oradan bakabilirsiniz. https://www.halkkitabevi.com/2021-ataturk-ajandasi-maresal
-
Teşekkürler faydalandım hocam .
Hepsine aynı resim konulmuş demek ki içleri aynı. Kırmızı olan belki farklıdır dedim de değilmiş gerek yok o zaman pahalısını almaya.
Milyonlar diyince 4.7 milyon liralık satıştan 1milyonu bağışladı.Geri kalan cebe.Allah bereket versin,50-100 liralık kitabi 1900 liraya sattığı için kendisi için sıcak fırsattı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X