Şimdi Ara

Nuuvemden 75 TL Ye GTA V PC Alanlar Klubü [ANINDA KEY] [ÖN YÜKLEME BAŞLADI] [İNİYOR] (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.858
Cevap
22
Favori
92.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BURAKK99

Gittigidiyirda 29.90 gta 5 orjinal cd kutu harita falan var ama altta cd key içermez diyo bu cd key nedir ve nerden bulunabilir?

CD key olmazsa orjinal oynayamazsın adam sadece kutuya 30 lira istiyor.
  • Arkadaşlar Rockstar Warehouse ta tam işlemi bitiricem son aşamada Payment Authorization Failed diye hata çıkıyor yardım edebilecek var mı? Kartımda yeterli para var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skinofghost

Rockstar Warehouse'dan az önce aldım. Key 48 saat içinde gelecekmiş.

Edit: Key 7 saat içerisinde sorunsuz bir şekilde elime ulaştı, şu an iniyor.
  • BURAKK99 kullanıcısına yanıt
    Kutusu dvdsi ve haritası sanırım.
  • Beyler gmg de indirim var :D

VPN Brezilya yapıp girene 39.99 $

BU KODLA : SAVE20-APRILM-AYDEAL

%20 indirimle 32.00 $

85 TL 10 tane aldık :)
  • Sitede Region Locked yazıyor artık vpn ile alamıyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Region lock yazıyorsa vpn fayda etmez. Rockstar warhouse dan alınız.
  • Rockstar Warehouse'dan aldım biraz önce. Code bekliyorum.
  • bluenstar07 B kullanıcısına yanıt
    Allah Allah bende 9 gun once aldım breziya vpnsi ile parayı çekti kodu vermedi eposta attım 7 gun içinde vercez diyo bugun 9. Gun delircem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Your request (#228984) has been deemed solved. This is done when we believe that we have answered your question or query. If you believe we've done this in error you can simply reply to this e-mail to reopen the ticket and we'll get right back onto it. Bana gelen eposta nediyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Knispel

Rockstar Warehouse'dan aldım biraz önce. Code bekliyorum.

Çok kısa sürede geldi şaşırdım. İndiriyorum oyunu.
  • Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    Kodu alinca epostayami geliyor acaba bende almayi dusunuyorumda fikrim yok yoksa sitedemi gozukuyor

• GMG'deki geçiyor mu hala gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Q7baro

Your request (#228984) has been deemed solved. This is done when we believe that we have answered your question or query. If you believe we've done this in error you can simply reply to this e-mail to reopen the ticket and we'll get right back onto it. Bana gelen eposta nediyor ?

Senin soruna cevap verildi.Hata yaptığımızı düşünüyorsan tekrar ticket at diyor bir de? Games kısmında oyunun keyi filan var mı gmgde? Kontrol ettin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Too Greedy

GMG'deki geçiyor mu hala gençler

Zannetmiyorum ben hem çin hem brezilyadan denedim. Çinde oyun 24 dolara düşüyor hatta ama paypaldan sonra geri gmgye attığı için ödemeyi yapmıyor.Hola açık ve kapalı denedim olmuyor yani.
  • Rockstar Warehouse dan nasil aldiniz? Ben almaya calistigimda fatura adresinden sıkıntı çıkarıyor. Kayda brezilya adresi girsem de paypal sonrası adres tekrar türkiyeye dönüp hata veriyor.
  • Bende gmgden almıştım.

Oyunu almayın aldırtmayın. Gece gündüz birbirine karıştı maymuna döndük. Gece yatamaz sabah kalkamaz olduk. Yemek yemeyi unutuyoruz bazen. Ses sistemimi güncelledim bi dünya masraf. Bu neydi başımıza gelen arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 30 Nisan 2015; 0:48:50 >
  • kaangs5 K kullanıcısına yanıt
    hallettin mi? ben de alıyorum aynı hatayı neden bilmiyorum
  • Bilge Dede kullanıcısına yanıt
    Evet bAktım yok parayıda yollamamışlar delircem

• quote:

Orijinalden alıntı: Q7baro

Evet bAktım yok parayıda yollamamışlar delircem

Direkt kendi kartınla aldıysan (paypalsiz yani), gmg parayı çekiyormuş vpn kullanmak yasak diye oyunu da vermiyormuş. Redditte filan öyle diyorlardı diretirsen belki paranı iade ederler.
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.