Şimdi Ara

Nuuvemden 75 TL Ye GTA V PC Alanlar Klubü [ANINDA KEY] [ÖN YÜKLEME BAŞLADI] [İNİYOR] (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.858
Cevap
22
Favori
92.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeşim nuveem de bir koruma var dimi artık ordan alınmıyor bu warehouse dediğiniz site bu sitemihttp://www.rockstarwarehouse.com/
    bide burdan hiç alış-veriş yapmadım bana bi yardımcı olurmusun güvenilir mi burası.
  • Şimdi rockstar warhouse dan alsak key gelirmi brezilya vpn si ile. Biri aydınlatıversinbeni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilindiği kadarıyla social club da region lock yok. nuuvem deki engel sadece satn alırken paypal adresini kontrol ediyor. ondan almana izin vermiyor.

rockstar warehouse fatura adresini değiştirmene izin veriyor.

burda bi çok arkadaş rahatlıkla alıp oynadığını söyledi warehouse dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan_3742 -- 26 Nisan 2015; 20:51:48 >
  • Nuveemden almanın bir yolu yok mu artık? Aldıktan sonra ban yemeyiz herhalde rockstarın sitesinde region-lock yoktur diyor. Tek sıkıntı satın almayı becerebilmek, 404 hatası verip duruyor.
  • paypal adresimizi brezilya olarak değiştirsek alamazmıyız acaba nuuvemden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çayolog

paypal adresimizi brezilya olarak değiştirsek alamazmıyız acaba nuuvemden?

Alamazsın çünkü sepete ekletmiyor ürünü
  • Beyler gmgden innial ile alışveriş yapablir miyim ona göre gidip alacağım yarın kaçırdık gül gibi nuuvemi zaten
  • nuuvemden almanın bir yolu yokmu şuan yabancı sitelerden baktım region lock diye bir olay yok keylerde nuuvem satın alımlar için region lock koymuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

Beyler gmgden innial ile alışveriş yapablir miyim ona göre gidip alacağım yarın kaçırdık gül gibi nuuvemi zaten

Alabilirsiniz hocam ininal ile.

• Rockstar Warehouse keyleri ne kadar sürede veriyor bilgisi olan var mı?

• Bugün sabah nuuvemden denedim ancak hola dan yapmama rağmen satın alamadım . Bunun üzerine 99.99R$ a gene holadan warehousedan aldım email geldi 48 saat içinde gelmesini bekliyorum gelince editlerim

Edit: 5 saat içinde key elime ulaştı oyunu şuan indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baatu -- 27 Nisan 2015; 18:54:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baatu

Bugün sabah nuuvemden denedim ancak hola dan yapmama rağmen satın alamadım . Bunun üzerine 99.99R$ a gene holadan warehousedan aldım email geldi 48 saat içinde gelmesini bekliyorum gelince editlerim

Haber bekliyorum senden.

• Rockstar warhouse keyleri 48 saat içerisinde gönderiyor. Mahalleden arkadaşım aldı keyi geldi.Forumdan 3-4 arkadaşın geri bildirimi de aynı şekilde keyleri eline ulaştığına dair.Alacak arkadaşlar alabilir.Şuana dek gördüğüm kadarı ile güvenilir bir yer.
  • Beyler oyunu aldım warehouse'dan fakat para iadesi yapılmış ve karta para eklenmiş. Niye böyle oldu bu ?
  • arkadaşlar oyunu bi heves aldım indirdim , bir kaç gün oynadım satmayı düşünüyorum almak isteyen olursa pm atabilir.
  • hocam bir arkadaş artık nuuvemden bloklamışlar dns ve paypalı alınmıyormuş falan diyorlar doğrumu stokda gelmişti tam ?
  • Modality kullanıcısına yanıt
    Aynen arkadaşlar warehause keyi 24 saat içinde gönderiyor bide rockstarın olduğundan dolayı güvenebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hola betternet ile brezilya seçtim
    warehousa girdim 99 brezilya reali tamam fakat paypaldan yapmıcam ödemeyi fark eder mi ?
  • Arkadaşlar ben de alacaktim nuuvemden ama noldu şimdi alamiyoz mu*

• ensar iskin E kullanıcısına yanıt
    Nuuvemden alamıyoruz rockstar warehouse var
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.