Şimdi Ara

Nuuvemden 75 TL Ye GTA V PC Alanlar Klubü [ANINDA KEY] [ÖN YÜKLEME BAŞLADI] [İNİYOR] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.858
Cevap
22
Favori
92.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sorun şu ki aynı hesaptan almayayım diyorum(ben ve arkadaşım için)
    ama 2 ayrı hesap 1 paypaldan alırsam bence var olan şüpheyide ortadan kaldırmış olurum, siz ne diyorsunuz beyler ?
  • Bende nuuvemden bugun almaya karar verdim steamde gözükçek diye kasmaya gerek yok.alma komusunda sıkıntı yasarsam yardım edebilecek bir arkadaş varmı.madem nuuvemden alanlar diye bir topluluk oluşturduk yönetici ana sayfaya satın alma klavuzu eklemeli bence paypaldı filandı bilmeyenler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qwspow

quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

ininal geçiyor dimi nuveemde

Hocam paypal ile alınız ininalı paypala ekleyiniz konumu okuyunyz

Hocam sen ininal ile paypal ilemi aldin sorun cikarmaz dimi ya

Bide 80 tl yuklucem karta yeterli olurmu

• Orijinal fiyatından farkı ne? birinde çok diğerinde az mı para veriyor,ultimate edition gibi packler var mi diger oyunlardaki gibi. Steam gift ve steam key ayrımı ne?
    Origin dışından ilk defa orijinal oyun alıcam yardımcı olun beyler

• Oyunun orjinal fiyatı bu aslında. Tabiki Brezilya için. Nuuvem brezilya merkezli bir site. oyun orada 99.99 brezilya reali ve bu da kura göre asagı yukarı 75-85 tl arasına denk geliyor. Buradan GTA V için çeşitli ülkelere göre steam fiyatlarını görebilirsin:https://steamdb.info/app/271590/
    Ön sipariş için gecerli olan tüm bonuslar burası içinde gecerli. GTA V in ultimate premium vs. paketi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik34 -- 4 Nisan 2015; 2:44:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 212BerkCan

Bende nuuvemden bugun almaya karar verdim steamde gözükçek diye kasmaya gerek yok.alma komusunda sıkıntı yasarsam yardım edebilecek bir arkadaş varmı.madem nuuvemden alanlar diye bir topluluk oluşturduk yönetici ana sayfaya satın alma klavuzu eklemeli bence paypaldı filandı bilmeyenler var.

Her türlü sorunuzu yazabilirsiniz

• Beni de ekle 1 nisanda almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qwspow

quote:

Orijinalden alıntı: 212BerkCan

Bende nuuvemden bugun almaya karar verdim steamde gözükçek diye kasmaya gerek yok.alma komusunda sıkıntı yasarsam yardım edebilecek bir arkadaş varmı.madem nuuvemden alanlar diye bir topluluk oluşturduk yönetici ana sayfaya satın alma klavuzu eklemeli bence paypaldı filandı bilmeyenler var.

Her türlü sorunuzu yazabilirsiniz

hocam bugun denemelik hola ile denedim.ürünü sepete ekledim paypalı seçtim fakat site 404 hatası veriyor

edit:404 hatasını 5 dk sonra denedigimde vermedi.siteyi hola ile ayarladım inşallah alacagımda bir sorun yaşatmaz bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 4 Nisan 2015; 12:31:17 >

• 7 nisanda preload geliyomu bilgisi olan varmı
  • ErnGnc kullanıcısına yanıt
    Nuuvem in preload'la ilgili epostama bu sabah verdiği cevap:

Hi tarık
    ​​We didn't get any direct confirmation from Rockstar yet about when the preload of GTA V will be available, but we expect a confirmation about that along the next week.
  • tarik34 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ayın 7 veya 8'inde almayı düşünüyorum, fiyatta ve önsipariş bonuslarında değişme olur mu ?
  • Bonuslarda değişiklik olacağını sanmıyorum. Şuan indirimle R$89,99 değişse değişse normal fiyatı olan R$99,99 yükselir bence. o da olursa
  • Dil durumu nedir burdan alırsak oyunu. Çoklu dil desteklimi veya tek Portekizce'mi mevcut. Eğer tek dil olursa kötü olur valla.
  • Mehriyet kullanıcısına yanıt
    şuana kadar almıs oldugum oyunlarda boyle bir sıkıntı yasamadım. yasayanı da görmedim acıkcası. genelde global keyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik34

şuana kadar almıs oldugum oyunlarda boyle bir sıkıntı yasamadım. yasayanı da görmedim acıkcası. genelde global keyler

Evet bende öyle biliyorum ama bu sayfayı görünce sorayım dedim. Her bölge için ayrı Pre-Order şeyi açmış Rockstar Warehouse'da.

Grand Theft Auto V (Portugal).

http://www.rockstarwarehouse.com/store/tk2rstar/list/categoryID.67821000/sort.t2ReleaseDate%20descending,displayName%20ascending/includeVariations.true/facetFilterName.platform/facetFilterQuery.PC+Download

• Mehriyet kullanıcısına yanıt
    oyle olsa nuuvem de kesin uyarısı olurdu bence. region lock vs. bişeyde gözükmüyor. zaten site brezilyadan cok diğer ülkelere satıs yapıyor neredeyse
  • quote:

oyle olsa nuuvem de kesin uyarısı olurdu bence. region lock vs. bişeyde gözükmüyor. zaten site brezilyadan cok diğer ülkelere satıs yapıyor neredeyse

Neyse bakalım artık pre-order açilsin duruma göre alırım.
  • quote:

Hocam zaten oyunun türkçe yaması yapıldı oyun çıkmadan

• Yarın almayı planlıyorum bakalım başımıza bir aksilik gelecek mi

Bu arada konu içerisindeki bilgilendirmeler için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 4 Nisan 2015; 15:52:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakavci.

ayın 8inde 2 adet alacağım
    sorun şu ki aynı hesaptan almayayım diyorum(ben ve arkadaşım için)
    ama 2 ayrı hesap 1 paypaldan alırsam bence var olan şüpheyide ortadan kaldırmış olurum, siz ne diyorsunuz beyler ?

İstesen de aynı hesaba iki GTA V alamıyorsun denedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.