Şimdi Ara

Nuuvemden 75 TL Ye GTA V PC Alanlar Klubü [ANINDA KEY] [ÖN YÜKLEME BAŞLADI] [İNİYOR] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.858
Cevap
22
Favori
92.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nuveemde paypaldan gta 5 ne kadar çekiyor tam olarak

80 tl yatırmam yeterli olurmu.kartımı paypala daha kayıt etmedim 3 tl çekcek bilgidigime göre
  • Ben daha önce ölü sezonda FIFA14 almıştım 20TL'ye ve hiç bir sıkıntı olmadan Origin'e falan da eklemiştim.

Oyun çıksın da duruma göre Nuveem'den alabilirim...
  • kura gore değişiyor. 73'e de alan 80'e de. benden 75 kusur cekmişti. mumkunse 85 yatır garanti olsun

edit: aynı fiyatlı baska bir oyunda denedim şimdi 77.23 kurus olarak cevirdi paypal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik34 -- 4 Nisan 2015; 18:29:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik34

kura gore değişiyor. 73'e de alan 80'e de. benden 75 kusur cekmişti. mumkunse 85 yatır garanti olsun

edit: aynı fiyatlı baska bir oyunda denedim şimdi 77.23 kurus olarak cevirdi paypal.

acaba şöyle olurmu 80 yatırsam 3 tlsini paypal çektikten sonra iade ettiginde o parayı kullanabilirmiyim
  • kusura bakmayın o konuda net bir bilgim olmadığından birşey söylemeyim şimdi
  • Ekleyebilirsiniz, ertelenmeden önce almıştım Nuuvem'den.

quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

quote:

kura gore değişiyor. 73'e de alan 80'e de. benden 75 kusur cekmişti. mumkunse 85 yatır garanti olsun

acaba şöyle olurmu 80 yatırsam 3 tlsini paypal çektikten sonra iade ettiginde o parayı kullanabilirmiyim

Muhtemelen kullanamazsınız çünkü Türk kullanıcılar yurtdışı alışverişlerinde paypal bakiyesini kullanamıyor.
  • Ekleyebilirsin hocam oyun alındı, 14 Nisan bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 4 Nisan 2015; 20:46:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de varım gençler ; 77TL güncel.
  • oyunu sorunsuz aldım ben de. 77 tl paypaldan çekti. oyunun indirme linkini verecekler dimi?
  • Zemox kullanıcısına yanıt
    Key ler cıkıs tarihine yakın bir zamanda yani ön yükleme acıldıgı zaman dagıtılacak. Site oyunun aktivasyonu ve indirilmesiyle ilgili bir bilgilendirme sekmesi acıcak o zaman
  • Beyler Nuuvemden nasıl alıyoruz, proxy falan gerek yok değil mi ?
    Social Cluba giriyoruz değil mi keyi ?
  • Siteden alısveris rehberi:https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=398809938
    Evet RGSC keyi olarak veriyorlar
  • quote:

Siteden alısveris rehberi:https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=398809938
    Evet RGSC keyi olarak veriyorlar

Teşekkürler hocam.
  • ininal kart ile alan arkadaşlar varmı acaba ?
  • Fiyat süper şuan kur yüzünden 77 tl geliyor sanırım.

Bunun haricinde gg (greenmangaming) ise Gta5 38 dolar vip ile oda 100 tl demek.

Şuan için en ucuz fiyat Nuuvem kaçırmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qwspow

quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

steam e ekleniyor mu bu

Rockstar kodu gelcek hocam steam olsun diye 50 tl baymaya gerek yok

adam sana ekleniyomu demiş sen yoruma geçmişsin sana fikrini sormuş mu ? şimdi benim 650 tane steam arkadaşım 1230 tane oyunum var gtayı neden ayrı alayım koleksiyonu yaptığım yer varken demekki 50 lira daha bayılmaya gerek var
    ayrıca en para ile 50 lira 50 lira atarak yaptığımız için zaten 60 tle geliyor senin aldığından bile ucuz veya ticaretten kazandığımız steam bakiyesinde yatan miktar ile bedavaya...
    yorum yaparken baktığın açıda önemli yani adamın sorusuna yorum ile cevap veriyorsan bi de bu açılardan baktın mı ? al sana yorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Fiyat süper şuan kur yüzünden 77 tl geliyor sanırım.

Bunun haricinde gg (greenmangaming) ise Gta5 38 dolar vip ile oda 100 tl demek.

Şuan için en ucuz fiyat Nuuvem kaçırmayın derim.

gmg de nasıl 38 dolar oluyor hocam vip ile vip nedir daha doğrusu :D
  • arkadaşlar problem olmaz değil mi daha önceden alışveriş yapan var mı tırsıyorum biraz ama bir yandanda acayip alasım var

edit: birde rsg kodu yollayacaklarmış steam olmadan oyuna arkadaşımı falan davet edebileceğim değil mi? steame eklenmesinin tek artısı orda gözükmesi mi?

Edit2: bu arada steame eklenen oyuna sahip olan arkadasimla multiplayer oynayabilecek miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddi Lama -- 5 Nisan 2015; 11:32:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

ininal kart ile alan arkadaşlar varmı acaba ?

Alınabiliyor paypal üzerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle izah edeyim sitede şuan zaten %25 ve %22'lik kodlar aktif o kodlar ile GTA 5 40-42 dolara kadar düşüyor.

Vip olayı ise (özel üyelik demek) siteye girince üst sekmelerde vip kısmı var, şayet daha önceden bu siteden 1 tane oyun almışsan seni otomatik vip üye yapıyor. Bu yolla Gta 5 veya diğer yeni çıkacak oyunları çok daha yüksek indirimler ile alım yapma şansına kavuşuyorsun.

Ama bu kısımda oyunlar zaten %30'a yakın indirim gördükleri için ayrıca indirim kodunu kullanma şansını ortadan kaldırıyor. Onlarda aktif olsa oyun 20 dolara gelirdi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.