Şimdi Ara

Nuuvemden 75 TL Ye GTA V PC Alanlar Klubü [ANINDA KEY] [ÖN YÜKLEME BAŞLADI] [İNİYOR] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.858
Cevap
22
Favori
92.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    edit:aldım bakalım umarım bir sıkıntı çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasyas01 -- 5 Nisan 2015; 22:09:06 >
  • Ben de geçen Paypal ile aldım 77.5 TL'ye geldi. Pagseguro alternatifine güvenemedim 2.5 - 3 TL komisyon olsun sağlam yerden olsun dedim.

Bekliyoruz bakalım pre-load'u
  • Ciddi Lama kullanıcısına yanıt
    Önceden bi cok oyun almıslıgımız var bir sıkıntı yasamadım hic

online kısmında hicbir sıkıntı yok. oyun steam olsa da olmasada her turlü rgsc a baglanıp online oynanıcak. yani oyunu nerden nasıl alırsanız alın kesinlikle rgsc a üye olmak zorundasınız. arkadaslarını rgsc uzerinden ekleyebilir her türlü online akarsın sıkıntı yok.
  • Kuzenlerimin de üzerine aldığım toplam 4 enpara kart ile 90 TL ye geldi. Mutluyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam teşekkürler. şimdi yeni hesap açsam ucuz bir oyun alsam vip olurmuyum hemen? bide indirim kuponları tam olarak nerede ve buradan alsak steam'e yükleyebiliyormuyuz gtayı :D

edit: Buarada Üst kısımdaki vip yerde 46 küsür dolara satılıyor kuponla falanda denedimde 38e nasıl düşürülüyor hala çözemedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redzepi -- 5 Nisan 2015; 15:41:15 >
  • Yaz hocam ama 82 tl ye aldım ben
  • 7 Nisan'da preload başlıyor. Bakalım nuuvem kodları kaç gün içinde dağıtacak.
  • Hocam yarın almayı planlıyorum ama paypal yok illa açmak lazım mı bir de region lock falan yemez değil mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide yazın lütfen
    2 adet aldım farklı hesaplardan bir arkadaşıma bir kendime.
  • Arkadşlar bu chromu indirip halo holaya tıklıyomuşuk galiba da ben onu anlamdım. Neden öyle bir şey yapıyoruz? Biri açıklarsa sevinirim. Ayrıca nasıl oyun alınıyor siteden? Alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Bir de oyunu nasıl indiricez ve origin oyunlarında keyi origine mi girecez? Lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 5 Nisan 2015; 17:21:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperbjkbn

Arkadşlar bu chromu indirip halo holaya tıklıyomuşuk galiba da ben onu anlamdım. Neden öyle bir şey yapıyoruz? Biri açıklarsa sevinirim. Ayrıca nasıl oyun alınıyor siteden? Alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Brezilyadan aldığımız için sepete ekleyemezsiniz bu yüzden holadan bağlanacaksın ayrıca konuda alışveriş rehberi var bakarsanız anlarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Qwspow

quote:

Arkadşlar bu chromu indirip halo holaya tıklıyomuşuk galiba da ben onu anlamdım. Neden öyle bir şey yapıyoruz? Biri açıklarsa sevinirim. Ayrıca nasıl oyun alınıyor siteden? Alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Brezilyadan aldığımız için sepete ekleyemezsiniz bu yüzden holadan bağlanacaksın ayrıca konuda alışveriş rehberi var bakarsanız anlarsınız

Peki bu keyler falan gelince nereye giricez onları?
  • quote:

quote:

quote:

Rockstar ın kendi sitesine gireceğiz

• ben g2a dan 125 tl ye almıştım steam keyi
    gift olarak yolladılar ekledim heman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Momo-Oz

ben g2a dan 125 tl ye almıştım steam keyi
    gift olarak yolladılar ekledim heman.

Hayırlı olsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Hocam yarın almayı planlıyorum ama paypal yok illa açmak lazım mı bir de region lock falan yemez değil mi ?

Direk kart bilgilerini girip alabilen varmı bilmiyorum ancak paypal ile almanız hem daha güvenli olur hemde kolaylık sağlar bu tür işlemlerde. Kart bilgilerinizi firmalara dağıtmamış olursunuz.Bölge kısıtlamalarını en sıkı tutan platform steam diğer firmalar steam kadar sıkı tutmuyor. Ayrıca oyun Ocak ayından beri ön siparişte, region lock olacak olsa şimdiye kadar yazarlardı.
  • The Shogun kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Onu biliyorum da tam olarak nasıl olduğunu anlatır mısınız? Ayrıca oyunu nerden indireceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 5 Nisan 2015; 17:39:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Onu biliyorum da tam olarak nasıl olduğunu anlatır mısınız? Ayrıca oyunu nerden indireceğiz?

Sali gunu belli olcak oyunun nasil indirilcegini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 5 Nisan 2015; 17:40:00 >

• Region Lock yerse eğer o steamden alanlara enayi gözüyle bakan arkadaşları göreceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.