Şimdi Ara

Nuvo TLCard’ın ile harcamalarında 25 TL Puan hediye! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
50
Favori
23.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: day_dreamer

quote:

Orijinalden alıntı: paşalı

Bu kampanya da vakıf albaraka gibi world menşeyli kart çekimleri de oluyor mu acaba

Sadece Nuvo kartı olanlar faydalanıyor.

Tamam NUVO olduğunu biliyorum bende de varda , çektiğimiz POS cihazı vakıfbank world olursa kampanyaya uyar mı diyecektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Her sektör ayda bir defa mi 5 lira veriyor. Yani 5 sektörden tek tek alışveriş mi yapmam lazım 25 lira kazanmak için, hepsi giyim olsa sadece 5 mi verecek?

doğru anlamışsınız her sektörden 5 tl kazanabilirsiniz en fazla.
  • BKM express la yapılan her işlem online alışveriş sayılırmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanmbe

quote:

Her sektör ayda bir defa mi 5 lira veriyor. Yani 5 sektörden tek tek alışveriş mi yapmam lazım 25 lira kazanmak için, hepsi giyim olsa sadece 5 mi verecek?

müşteri hizmetleriyle görüşmemde aynı sektörden her seferinde 5 TL kazanılabilir dedi ama aynı üye işyerinden aynı günde tek seferde kazanım oluyormuş mesela aynı günde mavi den 5 TL mudo dan 5 Tl kazanabilirsiniz.Sadece 25 Tl yüklenecek 25+25 yüklenmeyecek 2 ayda toplam en fazla 25 kazanabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

quote:

Orijinalden alıntı: hakanmbe

quote:

müşteri hizmetleriyle görüşmemde aynı sektörden her seferinde 5 TL kazanılabilir dedi ama aynı üye işyerinden aynı günde tek seferde kazanım oluyormuş mesela aynı günde mavi den 5 TL mudo dan 5 Tl kazanabilirsiniz.Sadece 25 Tl yüklenecek 25+25 yüklenmeyecek 2 ayda toplam en fazla 25 kazanabiliyorsunuz

banada her sektörden en fazla 5 tl kazanabileceğimizi söyledi hocam

• lcw defacto hangisi geçerli World üye işyeri hngisi
  • duygusal4802 D kullanıcısına yanıt
    lcw kesin defactoda da olmasi lazim ikiside muhtemelen giyimlerde world uye olmayan yok gibi bisey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 10 Ocak 2016; 11:39:52 >
  • Hocam sitede adeselerin uye isyeri olduğu görülüyor ama adese kasiyerleri bizim anlasmamiz bitti world ile diyorlar güncel olmayabilir mi acaba site?

• quote:

Orijinalden alıntı: infest06

lcw kesin defactoda da olmasi lazim ikiside muhtemelen giyimlerde world uye olmayan yok gibi bisey

World taksit kampanyası olan yerler haliyle world üye işyeridir. Giyim kategorisindeki markalardan alışveriş yaparsanız problem olmayacaktır.
    www.worldcard.com.tr
    Moda ve Tekstil Kampanyalarımız | Worldcard
    http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/moda-ve-tekstil/ak-11.aspx

Ayrıca, kampanya katılım sms inde 4470 e gönderdiğimiz kayıt sms inin uzun numarası (vodafone hattımdan gönderdim) 05424770000 olarak gözüküyor vodafone selfserviste. Kısa numara 4470 e gönderdiğimden 0,33TL kesmişti. Selfserviste uzun haliyle gözüküyor. Uzun numara arayanlara duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c1xa -- 10 Ocak 2016; 14:36:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    25 ocak 25 subat MH teyit aldim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her sektöre bir vektör atayıp 25 derece açıyla yerleştirdim.sürtünmeyi sıfır pi yi 3 aldım.
    zamanı x posu y olarak kabul ettim.
    sanırım çözecem olayı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yara_bandi

Hocam sitede adeselerin uye isyeri olduğu görülüyor ama adese kasiyerleri bizim anlasmamiz bitti world ile diyorlar güncel olmayabilir mi acaba site?

merhaba adese gibi bir firmanın world ile çalışmaması saçma geliyor bana

bundan sonra bence alışveriş öncesinde bir de kasada onay almanız yararınıza olacak
  • Sizce sinema bileti kültür sanat, yemeksepetinden verilen yemek siparişi gıda (veya online) sektörüne girer mi ?
  • fizikfelsefesi F kullanıcısına yanıt
    yemeksepeti online'a girer, sinema'da kültür&sanat'a girer mantıken ama posları öyle olmuyor heralde.

albarakaworldcard.com
    alBaraka WORLD | Üye İşyerleri
    http://albarakaworldcard.com/Uye-Isyerleri

sinema seçip ili seçince sonuç çıkmıyor, istanbulda bile 1 tane (pana o da). tiyatro seçince afm sinemaları çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 10 Ocak 2016; 20:38:11 >

• Arkadaşlar nuvo da kazanılan puanlara nasıl bakılıyor bulamadım int şubesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraHisar_03

Arkadaşlar nuvo da kazanılan puanlara nasıl bakılıyor bulamadım int şubesinde

Hocam canlı destek kısmından sorarsanız söylüyorlar.
  • Bu kampanya dahilinde internetten Vodafone lira nereden yükleyebilirim?
    N11'de eskiden yapılıyordu. Bitmiş snaırım o başka nerede var bilen var mı acba
  • Arkadaşlar gerekli kısa mesajı yolladım, 4470; "kaydınız alındı....... "diye bir sms attı bana. Bundan sonra başka bir sms tarafınıza ulaştı mı?
    *Hepsi bu kadar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.