Şimdi Ara

Nuvo TLCard’ın ile harcamalarında 25 TL Puan hediye! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
50
Favori
23.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu farklı sektörleri bir arada toplayabilir miyiz lütfen? ama 10 liralık alışveriş yapılabilecek yerler olsun
    1- şok market
    2- lc waikiki
    diğerleri ?
  • zor bir kampanya

yemeksepeti üzerinden verilen online ödemeler online girer fakat kapıdada ödeme yaparsanız fiziki pos olur ve yeme işmeye girer restorana ( tabiki firma nasıl kayıt etti ise posunu bankaya bu önemli)

1.internetten otobüs bileti vb alınabilir world üye işyerleri oluyor.
    2.giyim lcwakiki
    3.diğer market vb olabilir
    4.kafe restoran burgerking yada normal dönerci vb olabilir
    5.kultur sanat içinde tiyatro , sinema
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

şu farklı sektörleri bir arada toplayabilir miyiz lütfen? ama 10 liralık alışveriş yapılabilecek yerler olsun
    1- şok market
    2- lc waikiki
    diğerleri ?

Online için avea hattı olanlar n11 den tl yükleme yapabilirler. 20 TL yüklediklerinde, 5 TL si puan olarak geri döner. N11 in world üye işyeri olduğu da kesin zaten. Kullanılabilir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sword88 S kullanıcısına yanıt
    Uygunsuz sektör deyip puan verilmeme ihtimali de var. Ben n11'den yılbaşından önce 120 tlye bir tansiyon aleti aldım, uygunsuz sektör deyip 10 tl puanı vermediler.(world kart cüzdan uygulaması kampanyası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 13 Ocak 2016; 16:31:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sword88

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

şu farklı sektörleri bir arada toplayabilir miyiz lütfen? ama 10 liralık alışveriş yapılabilecek yerler olsun
    1- şok market
    2- lc waikiki
    diğerleri ?

Online için avea hattı olanlar n11 den tl yükleme yapabilirler. 20 TL yüklediklerinde, 5 TL si puan olarak geri döner. N11 in world üye işyeri olduğu da kesin zaten. Kullanılabilir bence.

eyv
  • 4 tane sektör ayırmış 5 ayrı sektörden alisveris yapilmasini istiyor ya da ben anlamadim simdi her gun ayri bir sektorden alisveris yapmamiz mi gerekiyor yoksa vir gün icinde tum farkli sektorlerden alisveris yapabilir miyiz ya da aynı sektörden farkli günlerde 5x10 yapsak durum ne olur kafamda deli sorular. Hayvan gibi şiyapıyorlar ya 25 lira icin koskoca banka maskara ediyor be

• BİM'den yapılan alışveriş sayılıyor mu arkadaşlar

• POS 9505-A271 POLIS LOJM

Yazıyor açıklamada

• Bimde yapikredi pos yok olmaz ki

• quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Uygunsuz sektör deyip puan verilmeme ihtimali de var. Ben n11'den yılbaşından önce 120 tlye bir tansiyon aleti aldım, uygunsuz sektör deyip 10 tl puanı vermediler.(world kart cüzdan uygulaması kampanyası)

N11 de worldpuan kullanamadım bugün. World üye işyeri listesinden çıktı mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemdnc

Bimde yapikredi pos yok olmaz ki

bimde hem bonus hemde yapıkredi posu var

ödeme yaparken yapı kredi posundan çekin diyeceksiniz

a101 dede yapıkredi var
  • Arkadaşlar kampanyaya katılıp da puanları yüklenen var mı? Benim kartımda 9 tl puan vardı, önce 14 oldu, şimdi de 19 oldu. Nereden geliyor bu puanlar anlamadım. Bu kampanyanın puanları önümüzdeki ay yüklenecek diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 13 Ocak 2016; 23:26:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtaksy

quote:

a101 dede yapıkredi var

Kampanya şartlarında world üye işyeri diyor. Bimde her ne kadar garanti ve yapıkredi posu olsada bim ne bonus ne de world üye işyeri değildir. Bim alışverişleri kampanya şartlarına göre devre dışıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Arkadaşlar kampanyaya katılıp da puanları yüklenen var mı? Benim kartımda 9 tl puan vardı, önce 14 oldu, şimdi de 19 oldu. Nereden geliyor bu puanlar anlamadım. Bu kampanyanın puanları önümüzdeki ay yüklenecek diye biliyorum.

Geçen ay cüzdan uygulamasıyla katılıp 100 lira harcamaların olduysa onlar yükleniyordur

• quote:

quote:

quote:

a101 dede yapıkredi var

Kampanya şartlarında world üye işyeri diyor. Bimde her ne kadar garanti ve yapıkredi posu olsada bim ne bonus ne de world üye işyeri değildir. Bim alışverişleri kampanya şartlarına göre devre dışıdır.

garanti bonusun kampanyaları hepsi üye işyerleri üzerine olur bende her zaman bimden alırım ve kampanyadan puanımı alırım.

bim hem yapıkredi hemde garanti üye işyeridir. Fakat puan kullanma kampanyalarına katılmaz.

İşlem yaptıktan konusuyoz :)

• paşalı kullanıcısına yanıt
    O kampanyadan faydalanamadım. 2 alışveriş yaptım, ikisini de saymadılar. Şu an konudaki kampanyadan başka bir yerden puan beklemiyorum. Ay sonu ekstreden öğrenirim artık, aramak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 14 Ocak 2016; 0:15:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

a101 dede yapıkredi var

garanti bonusun kampanyaları hepsi üye işyerleri üzerine olur bende her zaman bimden alırım ve kampanyadan puanımı alırım.

bim hem yapıkredi hemde garanti üye işyeridir. Fakat puan kullanma kampanyalarına katılmaz.

Bu kadar eminseniz haklısınızdır hocam. Bugüne kadar benim bildiğim, puan kullanılamıyorsa, orası üye işyeri değil demekti. Sayende bildiğim yanlıştan dönmüş oldum. Teşekkürler.

Şunu da sorayım. Bazı bimlerde Akbank posu da var. Akbank üye işyeri mi bim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sword88 -- 14 Ocak 2016; 0:14:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

a101 dede yapıkredi var

Bu kadar eminseniz haklısınızdır hocam. Bugüne kadar benim bildiğim, puan kullanılamıyorsa, orası üye işyeri değil demekti. Sayende bildiğim yanlıştan dönmüş oldum. Teşekkürler.

ortak posun içerisinde yüklümü ona bakmak lazım.

dışında yazanlar yanıltır.

içerisinde yüklü ise onu seçerek ödeme yapılırsa üye işyerindir ve kampanyalardan yararlandırır diye düşünüyorum.

ben yılbaşı kampanyasında bu son 2 hanesi olayında hep bimden harcama yaptım puanlarımda yattı.

fakat dediğim gibi var mı içerisinde yüklümü en azından birkere denemek lazım

• Teşekkürler hocam bilgiler için o zaman bimden alışveriş yapabiliriz :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

a101 dede yapıkredi var

ortak posun içerisinde yüklümü ona bakmak lazım.

dışında yazanlar yanıltır.

içerisinde yüklü ise onu seçerek ödeme yapılırsa üye işyerindir ve kampanyalardan yararlandırır diye düşünüyorum.

ben yılbaşı kampanyasında bu son 2 hanesi olayında hep bimden harcama yaptım puanlarımda yattı.

fakat dediğim gibi var mı içerisinde yüklümü en azından birkere denemek lazım

Akbank'ın yılbaşı kampanyasında zaten üye işyeri şartı yoktu. İçerisinde yüklü olayına gelince, zaten dışında yazdığından dolayı akbank posu olduğunu söylemedim. Slipte Akbank yazısı çıkıyor. İçersinde yüklü ise ve onu seçilerek ödeme yapılırsa demişsiniz ama ben kaç farklı bimden, kaç farklı kasadan alışveriş yaptıysam, banka falan seçmiyorlar poslardan. Bir kasa hep garanti, bir kasa hep yapıkredi, bir kasa da hep akbanktan geçiyor. Hangi bankaya ait kartı verirsem vereyim, bu hiç değişmiyor. Bunlar ortak possa, karta göre, hangi bankanın posundan geçeceğini otomatik olarak seçmesi gerekmez mi, yada aynı kasa farklı kasiyerlerle nasıl hep akbank yada garanti olarak geçer? Bu kısmı anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sword88 -- 14 Ocak 2016; 1:47:48 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.