Şimdi Ara

Nuvo TLCard’ın ile harcamalarında 25 TL Puan hediye! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
50
Favori
23.792
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bim marketlerinden yapılan alışverişler üye işyeri olmadığından kampanyaya dahil değil,kampanya dışındaki alışverişlerinizi normal olarak yapabilirsiniz.
    O kadar market varken niye Bim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar her sektörden 1 alışveriş maddesi eklemişler, yazıklar olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sword88

quote:

Orijinalden alıntı: umtaksy

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdemdnc

Bimde yapikredi pos yok olmaz ki

bimde hem bonus hemde yapıkredi posu var

ödeme yaparken yapı kredi posundan çekin diyeceksiniz

a101 dede yapıkredi var

Kampanya şartlarında world üye işyeri diyor. Bimde her ne kadar garanti ve yapıkredi posu olsada bim ne bonus ne de world üye işyeri değildir. Bim alışverişleri kampanya şartlarına göre devre dışıdır.

garanti bonusun kampanyaları hepsi üye işyerleri üzerine olur bende her zaman bimden alırım ve kampanyadan puanımı alırım.

bim hem yapıkredi hemde garanti üye işyeridir. Fakat puan kullanma kampanyalarına katılmaz.

İşlem yaptıktan konusuyoz :)

Bu kadar eminseniz haklısınızdır hocam. Bugüne kadar benim bildiğim, puan kullanılamıyorsa, orası üye işyeri değil demekti. Sayende bildiğim yanlıştan dönmüş oldum. Teşekkürler.

Şunu da sorayım. Bazı bimlerde Akbank posu da var. Akbank üye işyeri mi bim?

ortak posun içerisinde yüklümü ona bakmak lazım.

dışında yazanlar yanıltır.

içerisinde yüklü ise onu seçerek ödeme yapılırsa üye işyerindir ve kampanyalardan yararlandırır diye düşünüyorum.

ben yılbaşı kampanyasında bu son 2 hanesi olayında hep bimden harcama yaptım puanlarımda yattı.

fakat dediğim gibi var mı içerisinde yüklümü en azından birkere denemek lazım

Akbank'ın yılbaşı kampanyasında zaten üye işyeri şartı yoktu. İçerisinde yüklü olayına gelince, zaten dışında yazdığından dolayı akbank posu olduğunu söylemedim. Slipte Akbank yazısı çıkıyor. İçersinde yüklü ise ve onu seçilerek ödeme yapılırsa demişsiniz ama ben kaç farklı bimden, kaç farklı kasadan alışveriş yaptıysam, banka falan seçmiyorlar poslardan. Bir kasa hep garanti, bir kasa hep yapıkredi, bir kasa da hep akbanktan geçiyor. Hangi bankaya ait kartı verirsem vereyim, bu hiç değişmiyor. Bunlar ortak possa, karta göre, hangi bankanın posundan geçeceğini otomatik olarak seçmesi gerekmez mi, yada aynı kasa farklı kasiyerlerle nasıl hep akbank yada garanti olarak geçer? Bu kısmı anlayamadım.

bunlar ortak pos fakat otomatik seçenden değil.

migros vb otomatik seçer ve o bankanın posundan çeker

fakat bim,a101 vb kendisi makinadan seçmesi gerekiyor.

yani örnek bonus market alışveriş kampanyası var sende a101 den yaptın. a101 makinasında hem market hem elektronik bonus yüklü. Eğer elektronik seçerse kampanya dışı kalırsın

bu sebep ile o pos cihazında 3 bankada yüklü ise onu manuel olarak seçecek hatta onuda market ,elektronik diye ayırdılar ise market seçecek yada sana ne lazım sa

kısacası kasacılar çoğu birşey bilmiyor müdürleri dahi.

geçen bonus kampanyasında bimden alışveriş yaptım. Bonustan geçkin dedim. Müdür beyimiz otomatik pos canım bu dedi çeker dedi.

iyi dedim çeksin yoksa iade ettiririm. Merak etme dedi. Çekti ykb den.

İptal et dedim tekrar çek bonustan

ben sana başta şartımı söyledim. İptal etti menuden posu garantiye ayarladı tekrar çekti.

kısacası herşey mümkün önemli olan bilgi sahibi olmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurNIng

Bim marketlerinden yapılan alışverişler üye işyeri olmadığından kampanyaya dahil değil,kampanya dışındaki alışverişlerinizi normal olarak yapabilirsiniz.
    O kadar market varken niye Bim

bim bonus ve world üye işyeridir.
    Yanlış biliyorsunuz
  • dün dominostan 10tl harcama yaptım sanırım kampanya şartlarına uyuyordur dimi? dominos word üye iş yerimi acaba slipte en altta yapıkredi logosu var
  • Merhaba;

Bim'in ne dediği önemli değil,posunda YKB yazması ya da başka bir şey.Banka ne derse o geçerli.Worldpuan sorgulama,kullanma,taksitlendirme bulunmuyor.Yine de şüpheniz var ise Genel Müdürlük ile görüşme sağlayabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdemdnc

Bimde yapikredi pos yok olmaz ki

bimde hem bonus hemde yapıkredi posu var

ödeme yaparken yapı kredi posundan çekin diyeceksiniz

a101 dede yapıkredi var

Kampanya şartlarında world üye işyeri diyor. Bimde her ne kadar garanti ve yapıkredi posu olsada bim ne bonus ne de world üye işyeri değildir. Bim alışverişleri kampanya şartlarına göre devre dışıdır.

garanti bonusun kampanyaları hepsi üye işyerleri üzerine olur bende her zaman bimden alırım ve kampanyadan puanımı alırım.

bim hem yapıkredi hemde garanti üye işyeridir. Fakat puan kullanma kampanyalarına katılmaz.

İşlem yaptıktan konusuyoz :)

Bu kadar eminseniz haklısınızdır hocam. Bugüne kadar benim bildiğim, puan kullanılamıyorsa, orası üye işyeri değil demekti. Sayende bildiğim yanlıştan dönmüş oldum. Teşekkürler.

Şunu da sorayım. Bazı bimlerde Akbank posu da var. Akbank üye işyeri mi bim?

ortak posun içerisinde yüklümü ona bakmak lazım.

dışında yazanlar yanıltır.

içerisinde yüklü ise onu seçerek ödeme yapılırsa üye işyerindir ve kampanyalardan yararlandırır diye düşünüyorum.

ben yılbaşı kampanyasında bu son 2 hanesi olayında hep bimden harcama yaptım puanlarımda yattı.

fakat dediğim gibi var mı içerisinde yüklümü en azından birkere denemek lazım

Akbank'ın yılbaşı kampanyasında zaten üye işyeri şartı yoktu. İçerisinde yüklü olayına gelince, zaten dışında yazdığından dolayı akbank posu olduğunu söylemedim. Slipte Akbank yazısı çıkıyor. İçersinde yüklü ise ve onu seçilerek ödeme yapılırsa demişsiniz ama ben kaç farklı bimden, kaç farklı kasadan alışveriş yaptıysam, banka falan seçmiyorlar poslardan. Bir kasa hep garanti, bir kasa hep yapıkredi, bir kasa da hep akbanktan geçiyor. Hangi bankaya ait kartı verirsem vereyim, bu hiç değişmiyor. Bunlar ortak possa, karta göre, hangi bankanın posundan geçeceğini otomatik olarak seçmesi gerekmez mi, yada aynı kasa farklı kasiyerlerle nasıl hep akbank yada garanti olarak geçer? Bu kısmı anlayamadım.

bunlar ortak pos fakat otomatik seçenden değil.

migros vb otomatik seçer ve o bankanın posundan çeker

fakat bim,a101 vb kendisi makinadan seçmesi gerekiyor.

yani örnek bonus market alışveriş kampanyası var sende a101 den yaptın. a101 makinasında hem market hem elektronik bonus yüklü. Eğer elektronik seçerse kampanya dışı kalırsın

bu sebep ile o pos cihazında 3 bankada yüklü ise onu manuel olarak seçecek hatta onuda market ,elektronik diye ayırdılar ise market seçecek yada sana ne lazım sa

kısacası kasacılar çoğu birşey bilmiyor müdürleri dahi.

geçen bonus kampanyasında bimden alışveriş yaptım. Bonustan geçkin dedim. Müdür beyimiz otomatik pos canım bu dedi çeker dedi.

iyi dedim çeksin yoksa iade ettiririm. Merak etme dedi. Çekti ykb den.

İptal et dedim tekrar çek bonustan

ben sana başta şartımı söyledim. İptal etti menuden posu garantiye ayarladı tekrar çekti.

kısacası herşey mümkün önemli olan bilgi sahibi olmak.

O zaman kasalardaki poslar bir bankaya ön tanımlı. Çünkü tüm kasalar hep aynı postan geçiyor. Hiç şaştığını görmedim, hangi kartı verirsem vereyim. Kasiyer her seferinde kendisi seçse, aynı postan geçmez sürekli. Bir kasa hep akbank, bir kasa hep garanti geçiyor. İstisnasız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

şu farklı sektörleri bir arada toplayabilir miyiz lütfen? ama 10 liralık alışveriş yapılabilecek yerler olsun
    1- şok market
    2- lc waikiki
    diğerleri ?

Bu şekilde bir sıralama yapıp ilerlesek çok iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeus_Ferre

quote:

şu farklı sektörleri bir arada toplayabilir miyiz lütfen? ama 10 liralık alışveriş yapılabilecek yerler olsun
    1- şok market
    2- lc waikiki
    diğerleri ?

1- şok market
    2- lc waikiki
    3- n11'den avea kontor alınabilir (avea'nın setcard kampanyası var, avea numarası ile alışveriş yapılabilir setcard geçen yerde)
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    setkart kampanyası bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

setkart kampanyası bitti

kampanya bitti ama avea içindeki kontroleri , setcard geçen yerde harcama yaparak değerlendirebiliriz
  • O kadar market ve Firma dan genel olarak daha uyguna satıyorlar da o yüzden. Hem de kalite fiyat oranı çok iyi. İade ve değişim sorunsuz. Ve de heryerde var.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Şoktan cep telefonu için lira da yüklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulka -- 14 Ocak 2016; 12:43:57 >
  • quote:

quote:

quote:

1- şok market
    2- lc waikiki
    diğerleri ?

1- şok market
    2- lc waikiki
    3- n11'den avea kontor alınabilir (avea'nın setcard kampanyası var, avea numarası ile alışveriş yapılabilir setcard geçen yerde)

merhaba yanlış biliyorsunuz hocam avea kontorlu hattan alışveriş yapılamıyormuş

setcard telefon ederek sormuştum faturalı olması gerekiyor dedi

• quote:

quote:

quote:

quote:

1- şok market
    2- lc waikiki
    diğerleri ?

1- şok market
    2- lc waikiki

hadi ya, içinde kaldı paralar o zaman

• quote:

quote:

quote:

quote:

1- şok market
    2- lc waikiki
    diğerleri ?

1- şok market
    2- lc waikiki

Mh bilmiyor ki. Setcard kampanyası devam ederken avea faturasız hat kullanan kaç kişi başarılı bir şekilde ödeme yaptı. En ufak bir sistemsel hatada faturasız olmuyor deyip, başlarından savıyorlar insanı. Mh den bu bilgiyi alıp, buraya setcard konusuna yazan arkadailardan sonra, birçok arkadaş faturasız hat ile ödeme yaptığını yazdı buraya. Sorun yok yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1- şok market
    2- lc waikiki
    diğerleri ?

1- şok market
    2- lc waikiki

hadi ya, içinde kaldı paralar o zaman

hocam ozaman setcard faturasız ile deneyip banada haber edermisin

çünkü bende kullanmak istemiştim

@sword88 tşk ederim umarım faturasız çalışıyordur

• Bim ile a101 i karıştırıyor olabilirmisiniz?
  • thundere kullanıcısına yanıt
    Hediyem kart yüklemesi bu kampanya ile online alışverişe uygun olur mu sizce?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.