Şimdi Ara

Nuvo TLCard’ın ile harcamalarında 25 TL Puan hediye! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
50
Favori
23.791
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fizikfelsefesi

Bugün Boyner'den bir gömlek aldım, ödemeyi Nuvo ile yaptım. Daha sonra kapıdan çıkarken diğer satılanları görünce Boyner'in giyim mağazası olmayabileceği aklıma geldi. Sizce alışverişim giyim kategorisinde midir ? (Yapıkredi posu kullandım)

Tüm Boyner ler hatta e-ticaret sitesi dahil Giyim olarak geçer
  • Arkadaşlar bu Ocak ayında yeni bir yasa çıkmış her banka, hesabı olan müsterilerden ay bazında hesap işletim ücreti alacakmış kuzenim Halkbankasının müsteri hizmetleri çalışıyor arayıp söyledi bana.Malum dh forum sıcak fırsatlar ekibinde her bankanın hesabına sahip.Doğruluk payı varsa bilgilendirelim de insanlar mağdur olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberteror -- 25 Ocak 2016; 11:26:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

quote:

Orijinalden alıntı: fizikfelsefesi

Bugün Boyner'den bir gömlek aldım, ödemeyi Nuvo ile yaptım. Daha sonra kapıdan çıkarken diğer satılanları görünce Boyner'in giyim mağazası olmayabileceği aklıma geldi. Sizce alışverişim giyim kategorisinde midir ? (Yapıkredi posu kullandım)

Tüm Boyner ler hatta e-ticaret sitesi dahil Giyim olarak geçer

Teşekkürler bilgi için, bugün de Turkcell'den kontör yükledim sanıyorum o da üye işyeridir ve yaptığım alışveriş online alışveriş kategorisine girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikfelsefesi -- 25 Ocak 2016; 11:40:02 >

• Beyler nuvodaki world puanları aileden başka birinin worldcard ina yüklemek için ne yapmak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

Beyler nuvodaki world puanları aileden başka birinin worldcard ina yüklemek için ne yapmak gerekiyor

böyle bir uygulama yok malesef.
  • FaithAndRespect kullanıcısına yanıt
    Olduğunu biliyorum da faks ile halletmek mümkün mü acaba

• kampanya şartları çorba gibi. Oku oku insanın kafası karışıyor.
  • Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir
    demek oluyor ki aynı iş yerinden 5 tane 10 tl alışverişe 25 puan gelir
  • n11 den alışverişi iptal ettim. para hala hesaba yansımadı. n11 gönderdik diyor. nuvo kaç günde yansıyor bu iade ücretleri?
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Banka kartlarına biraz geç dönüyor para. Bir haftayı bulabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Banka kartlarına biraz geç dönüyor para. Bir haftayı bulabilir.

bu bankalar her yerde kazanıyor gerçekten.
  • Online sitedelerden bkm ile alsak sorunsuz iade alır mıyız yoksa aynı iş yeri gibi olup 5 tl mi alırız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberteror

Arkadaşlar bu Ocak ayında yeni bir yasa çıkmış her banka, hesabı olan müsterilerden ay bazında hesap işletim ücreti alacakmış kuzenim Halkbankasının müsteri hizmetleri çalışıyor arayıp söyledi bana.Malum dh forum sıcak fırsatlar ekibinde her bankanın hesabına sahip.Doğruluk payı varsa bilgilendirelim de insanlar mağdur olmasın.

tşkler güzel bir haber aylık olarak almaları güzel bazı insanlar farketmiyordu yıllık bir kere geçiriyorlardı geride alamıyordun

artık bakarlar her ay kesiyor sonra hesaplarını kapatırlar
  • cyberteror kullanıcısına yanıt
    Hangi yasa? Detay öğrenebilir misiniz.
  • quote:

Arkadaşlar bu Ocak ayında yeni bir yasa çıkmış her banka, hesabı olan müsterilerden ay bazında hesap işletim ücreti alacakmış kuzenim Halkbankasının müsteri hizmetleri çalışıyor arayıp söyledi bana.Malum dh forum sıcak fırsatlar ekibinde her bankanın hesabına sahip.Doğruluk payı varsa bilgilendirelim de insanlar mağdur olmasın.

Hesap işletim ücreti,kart aidatı,dosya masrafı,avukat masrafı ve diğer masraflar vs. hepsinin iadesi mümkündür.Faiz hariç,hepsi müşteri tarafından geri alınabilir,sorun bulunmamaktadır.

Şubesiz Bankacılık için belirtmiş olduğunuz ücret kesintileri söz konusu değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -frambuaz -- 25 Ocak 2016; 22:52:37 >
  • quote:

Google'da boyle bir haber bulamadim. Nuvo'yu bilmiyorum ama Enpara ve Cepteteb'in sozlesmesinde hesap isletim ucretinin olmadigi yaziyor. Yani bu ikisi alamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 te artik yasal hale geldi alamaz birde avukatlik ucreti odersiniz googleye yaz cikarr
  • Karsiyakali-_-1912 K kullanıcısına yanıt
    ben attım geri msj geldi katılımınız alınmıştır die
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Hangi yasa? Detay öğrenebilir misiniz.

Yarın bankaya gidip soracağım detayları aktarırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih KARAHAN

ben attım geri msj geldi katılımınız alınmıştır die

Cok saol insallah dedigin gibidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.