Şimdi Ara

Nuvo TLCard’ın ile harcamalarında 25 TL Puan hediye! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
50
Favori
23.791
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunus91

quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

quote:

Internetten vodafone kontor yukleyecegimiz world uye isyeri olan site var mi?

N11

N11 de artik vodafone yok hocam. 724tikla vardi orda da su an olmuyor.

Evet yoktu. Fakat tekrar gelmiş. Buraya yazmadan keşke n11'i bir kontrol etseydiniz.

http://www.n11.com/tl-yukleme/vodafone

şimdi yükleme yapsak provizyondan ne zaman çıkar hemen işlenir mi yoksa şubat mı görünür ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

quote:

quote:

quote:

quote:

N11

Evet yoktu. Fakat tekrar gelmiş. Buraya yazmadan keşke n11'i bir kontrol etseydiniz.

şimdi yükleme yapsak provizyondan ne zaman çıkar hemen işlenir mi yoksa şubat mı görünür ?

Provizyon kısmına takılmayın. Hesap hareketlerinizde işyeri adının yanında 3101 şeklinde harcama yapılan tarih de yazar. Problem olmaz, bugün alışveriş yapabilirsiniz.

• gün içinde a101 den alışveriş yaptım işlem diğer olarak gözüküyor market vb yazmıyor.. başka yazan oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: 2008_008

Hepsiburada üye işyeri mi arkadaşlar?Yorumlara baktım; ama göremedim.

Evet, üye isyeri. World karta taksit yapan siteler aynı zamanda ykb world üye işyeridir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

quote:

quote:

quote:

quote:

N11

Provizyon kısmına takılmayın. Hesap hareketlerinizde işyeri adının yanında 3101 şeklinde harcama yapılan tarih de yazar. Problem olmaz, bugün alışveriş yapabilirsiniz.

online alışveriş kategorisinde değerlendirir inşallah :)

• simdi ocak ayinda yaptim subatta da yapsam 25 kazanirmiyim acaba bilgisi olan cevaplasin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden topluca Word uye isterlerdi görüyorduk ama artık bulamıyorum kaldırdılar mi? Bende Mado Cafe Word üye işyeri sanarak supangile ve kazandibi yedim ancak değilmiş 😀 kültür sanat dalına sinema salonları giriyor mu? Yada neler girer?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsol

simdi ocak ayinda yaptim subatta da yapsam 25 kazanirmiyim acaba bilgisi olan cevaplasin lutfen

Evet alırsın Ocak ve şubat ayı için geçerli zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş ya.. kampanyaya katılalım dedik.. 33 kuruş gitti.. 16 kuruş kaldı..
    sms e gelen cevap şuanda teknik bir sorun sebebiyle işleminizi gerçekleştiremiyoruz daha sonra tekrar deneyiniz..

ücretsiz telefon hattı varmı?
  • Katılım için mesaj gönderdim, teknik bir sebepten dolayı şu an da işleminizi gerçekleştiremiyoruz, lütfen daha sonra tekrar deneyin diye mesaj geldi. Fakat SMS ücreti alındı. Şimdi arayıp sayacağım yapacakları işe..
  • Şubat ayı için tekrar katılım sms'i göndermek gerekiyor mu
  • Dünkü alışverişlerim

N11 12,50
    D&R 10,40
    Migros 10
    LCW 10
    Watsons 15,90
    GG 26,40

Cafe&restaurant alışverişimi yapamadım. Halbuki en kolay onu yaparım diyordum. Şimdi diğerlerinden 20 TL gelir mi sizce?

Şubat ayı için tekrar katılıma ihtiyaç var mı?
    Puanlar bir sonraki ayın sonuna kadar yüklenecektir ifadesinden Ocak ayı için Şubat sonu mu yoksa kampanya bitiminden sonraki Mart sonu mu ifadesi çıkarılmalı? Bu ifadeye göre kampanyadan 2 kez yararlanılır mı sorusu da cevap bulur.
  • ucandeve kullanıcısına yanıt
    ocaktaki alışverişler şubat sonuna kadar, şubatta yapılanlar mart sonuna kadar yatar benim anladığım

ayrıca bende merak ediyorum 2 defa yararlanılıyormu, ben 3 sektörde 10ar tl harcama yaptım ocakta, şubatta da aynılarında yaparsam yine 5tl puan kazanabilcekmiyim ondan emin değilim :D
  • Merak ne güzel şey güzel şey merak..

Nuvo adamı meraktan çatlatan bir kart!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

ocaktaki alışverişler şubat sonuna kadar, şubatta yapılanlar mart sonuna kadar yatar benim anladığım

ayrıca bende merak ediyorum 2 defa yararlanılıyormu, ben 3 sektörde 10ar tl harcama yaptım ocakta, şubatta da aynılarında yaparsam yine 5tl puan kazanabilcekmiyim ondan emin değilim :D

Merhaba;
    Her takvim ayı kendi içerisinde değerlendirilecektir,Şubat ayında da alışveriş yapabilirsiniz.

• aralık ayında mobilden her işleme 5 puan toplam 50 puan kampanyası puan yatan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: BurNIng

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Merhaba;
    Her takvim ayı kendi içerisinde değerlendirilecektir,Şubat ayında da alışveriş yapabilirsiniz.

Hocam 100 TL ile birleşir mi?

• Merhaba;
    Yapı Kredi Bankası'nda tüm kampanyalar birleştirilebilir,katılabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Katılım için mesaj gönderdim, teknik bir sebepten dolayı şu an da işleminizi gerçekleştiremiyoruz, lütfen daha sonra tekrar deneyin diye mesaj geldi. Fakat SMS ücreti alındı. Şimdi arayıp sayacağım yapacakları işe..

Sorun devam etmekte

• quote:

Orijinalden alıntı: simonbolivar01

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Katılım için mesaj gönderdim, teknik bir sebepten dolayı şu an da işleminizi gerçekleştiremiyoruz, lütfen daha sonra tekrar deneyin diye mesaj geldi. Fakat SMS ücreti alındı. Şimdi arayıp sayacağım yapacakları işe..

Sorun devam etmekte

Geçen ay göndermediniz mi arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.