Şimdi Ara

Nuvo TLCard’ın ile harcamalarında 25 TL Puan hediye! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
50
Favori
23.791
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba;
    Müşteri Hizmetleri ile görüşme sağlayabilirsiniz,kampanyaya katılımınız manuel olarak sağlanacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka kart ve/veya kartlarındaki Worldpuanlar artık kredi kartına otomatik olarak aktarılmayacaktır,kredi kartınıza aktarılmasını istediğinizde bu işlem sadece Müşteri Hizmetleri tarafından gerçekleştirilecek olup,kredi kartınıza aktarılan Worldpuanların yine aynı şekilde herhangi bir kullanım süresi bulunmamaktadır.

• Diğer sektörler seçeneğine Sizce otogardan alınan bilet girer mi acil yardım?
  • Nuvo'da referans sistemi devam ediyor mu arkadaşlar?

• screamtoronto kullanıcısına yanıt
    Bilet alınan yer World Üye İşyeri ise girmesi lazım. Çünkü sayılan sektörler hariç olan sektörler diğerdir diyor.
  • Puanlar yattı mı

• artakalan kullanıcısına yanıt
    Bilinenin aksine isbankasi devlet bankasi degil ozel bir bankadir.Hatta hisselerinin bir kismi CHPye aittir.

Bende daha once isbankasindan aliyordum maasi yanlis hatirlamiyorsam 2 fatura talimati vermistim hiü almamasi icin. Bir arastirin derim devam ediyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Bilinenin aksine isbankasi devlet bankasi degil ozel bir bankadir.Hatta hisselerinin bir kismi CHPye aittir.

Bende daha once isbankasindan aliyordum maasi yanlis hatirlamiyorsam 2 fatura talimati vermistim hiü almamasi icin. Bir arastirin derim devam ediyor olabilir.

Hisselerin bir kısmı CHP'ye ait değildir. Atatürk'ün hisseleri olan %28'lik kısmı CHP yönetmektedir. Buradan gelen kar ise TDK ile TTK'ya gitmektedir.

Siyasi partiler yasası gereğince siyasi partiler ticari faaliyette bulunamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurNIng

Banka kart ve/veya kartlarındaki Worldpuanlar artık kredi kartına otomatik olarak aktarılmayacaktır,kredi kartınıza aktarılmasını istediğinizde bu işlem sadece Müşteri Hizmetleri tarafından gerçekleştirilecek olup,kredi kartınıza aktarılan Worldpuanların yine aynı şekilde herhangi bir kullanım süresi bulunmamaktadır.

hocam yeni kuralmı bu
  • komikadam kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • Yattı mı puan

• puanları nereden sorgulayabiliriz
  • Kimse yok konuda

• İnternet şubesinden canlı destek kısmından sorun.
  • Şubat ayi için de katılım mesaji gondermek gerekiyor mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cheem kullanıcısına yanıt
    Bu gün itibari ile ocak nuvo market-akryakıt 25 tl puan yatmis nuvo tl kartta kullanilabiliyor k.kartina yüklemiyor artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubat ayı için sms atmak gerekli miydi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BONUSAVCISI

Bu gün itibari ile ocak nuvo market-akryakıt 25 tl puan yatmis nuvo tl kartta kullanilabiliyor k.kartina yüklemiyor artık

Ben baktım göremedim üstat

• cheem kullanıcısına yanıt
    Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: BONUSAVCISI

ocakta nuvonun market-akaryakıt 25tl diye birşey yoktu ki
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.