Şimdi Ara

NVDIA GEFORCE ve VIA CHIPSET BOARD UYUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunum şu Via chipsetli bir boarda NVDIA geforce fx 5200 ekran kartı taktım. Ancak oyunlara giriyor ama donuyor. Sorunu düzeltmek için güncel driverları da yükledim. OpenGL'i de. Ancak çare bulamadım. Hala oyunlara giriyor ama donuyor. Konuyla ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: srath

Arkadaşlar sorunum şu Via chipsetli bir boarda NVDIA geforce fx 5200 ekran kartı taktım. Ancak oyunlara giriyor ama donuyor. Sorunu düzeltmek için güncel driverları da yükledim. OpenGL'i de. Ancak çare bulamadım. Hala oyunlara giriyor ama donuyor. Konuyla ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim.

sorunun uyumsuzluk değilde..donanımlarından gibi duruyor..
    oyuna girip biraz oynadıktan sonra mı donuyor..oyun açılırken mi donuyor..yada herne ise..hangi oyun? işlemcin ve ramlarin nedir?
  • işlemci celeron 1,7
    bellek 512 ddr mb
    ekran kartı nvdia geforce 5200 128mb
    oyunu hiç oynamıyor sadece introyu görebiliyorum
    mesela half life oyuna giremiyorum.
    mutliplayer a giriyorum oyunu kuruyorum
    açılacakken donuyor
    veya GTA Vice city de aynı durum sözkonusu
    video bitiyor oyun donuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ae_

oyunu çalıştırmada grafik ayarlarını yapabiliyor musun (ki muhtemelen yapabilirsin) ordan ekran çözünürlüğünü düşür ekran çözünürlüğü çok yüksek ayarlanmış ve monitör o çözünürlüğü desteklemiyor

bunu da bir dene..
  • denedim yemiyor. Hani makina kaldırmayacak gibi değil sorun başka birşey ama ne olduğunu çözemedim.
  • directx 9.0c yüklümü değilse yükle,ekran kartının sitesinden 5200 için desteklenen son sürücüyü kur(66.93) ayrıca güncel via hyperion driver veya via agp sürücüsünü yükle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.