Şimdi Ara

Nvdia Riva TNT2 Driverı ile bir soru? Yardımlarınız....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu modelle e.kartım varda en güncel driverının modeli kaç 66.93 kullanıyorum sanırım sizler daha ii bilirsiniz en güncel olanı kaçtır Birde şu

DirectX in en sürümünü sorabilirmiyim nereden indirebilirim....Saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNe-26 -- 15 Eylül 2006; 9:21:28 >

• yok mu bilen
  • O sürücüde kalmaya devam et, çünkü yeni Nvidia sürücüleri Tnt2 ekran kartlarını desteklemiyor. Directx'in en son sürümünü ise buraya tıklayarak indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 15 Eylül 2006; 10:06:18 >
  • Evet arkadaşın dediğin doğru.Artık o kart için driver çıkmıyor.Sen o driver'da kal.

DirectX'in ise son versiyonunu yukarıdaki arkadaşın verdiği linkten indirebilirsin.

• Benimde ekran kartım aynı.Ben en son 61.77 sürücüsünü kurabilmiştim.Daha sonrakileri yükleyemedim.Gerekli sürücü bulunamadı diyip kurulumu kapattı.Sanırım sp2 içindeki tnt2 driverları gerektiği için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: volf

Benimde ekran kartım aynı.Ben en son 61.77 sürücüsünü kurabilmiştim.Daha sonrakileri yükleyemedim.Gerekli sürücü bulunamadı diyip kurulumu kapattı.Sanırım sp2 içindeki tnt2 driverları gerektiği için.

Onunla alakası yok.Bu kart için driver yapılmıyor artık.

Arkadaşlar sizin için bir araştırma yaptım.TNT2 kartlar için en son 71.89 drvier'ı çıkmış.Alttaki linkten indirin ve kurun.Üstelik Türkçe.

TNT2 için 71.89 Driver'ı (Türkçe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 15 Eylül 2006; 13:28:03 >

• www.microsft.com gir burda en son sürümünü bulup indirebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi pci ekran kartı nedir?
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • directx in son sürümünü indirmen sanırım pek bir işe yaramıyor çünkü o kartın desteklediği sürüm sanırım 7 idi.

yanlış mı düşünüyorum? kesin emin değilim ama sanırım öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

directx in son sürümünü indirmen sanırım pek bir işe yaramıyor çünkü o kartın desteklediği sürüm sanırım 7 idi.

yanlış mı düşünüyorum? kesin emin değilim ama sanırım öyle

Yanlış biliyosun.Ben directx 9.0c kullanıyorum.
  • Yeni oyunların çoğunda direct x ler var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.