Şimdi Ara

nvfbc plugin window

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar forum da yeniyim konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim gelelim sorunuma bilgisayarımı kapatırken
    nvfbc plugin window diye bir şey kapatmasını engelliyor google da aratırdım fakat hepsi yabancı forumlardı dil bilmediğimden
    hiç bir şey anlamadım acaba bana yardımcı olabilirmisiniz bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum

• Soru üzerinden bayağı geçmiş fakat halen karşılaşan arkadaşlar varsa yardımcı olmak bakımından cevaplamak istedim. Bahsedilen sorun nvidia sürücüsünden kaynaklanmakta ve yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla birçok kullanıcıda bununla karşılaşmış.Ben çözüm olarak "DDU" adlı programla nvidia sürücüsünü kaldırdım,tekrar bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra nvidia'ya ait kalan dosya varsa onları sildim, ardından cclenear adlı programla temizleme yapıp tekrar bilgisayarı yeniden başlattım ve windows update üzerinden sürücüyü güncelledim. Bu işlemleri yapıp yeniden başlattığımda bu uyarıyla karşılaşmadım. Kolay gelsin.

DDU Programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokan90 -- 14 Nisan 2018; 3:28:59 >

• DDU ile sürücüyü kaldırdım, sürücüyü yeniden kurudum, (temiz kurulum) pek bir işe yaramadı. Kapanırken Nvfbc plugin uyarısı ara sıra çıkıyordu, yine ara sıra çıkıyor. 10 kapatmadan 2-3 ünde çıkabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BSObj Plugin
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.