Şimdi Ara

NVIDIA 310.70 Driver Kasma Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: welocan

quote:

Orijinalden alıntı: Ateşşiz Adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cumulinumbus

nvidia sürücü panelinden 3d ayarlarının yönetilmesinden program ayarı deyip oynadığınız oyunlara yönelik ekle deyip sallıyorum cod mw2 için alttaki güç yönetimi modu maksimum performansı tercih et deyip uygula yapın.

sorun optimus ayarlarıyla ilgili görünüyor. oyunda hd 4000 grafik kart olarak algılanıyor ondan oluyor.

physX için de gtx550m olarak seçin işlemciye boşuna yük binmesin uygulamalarda

Oynadığım oyunlar FIFA 13, NBA 2K13 ve FM 2013. 3ünden başka oynamıyorum ve hepsi için tek tek ayar yapıp "Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi"ni seçmeme rağmen en düşük ayarda bile kasıyor bilgisayar. Kısaca dediğin gibi görmüyor ekran kartını.

Onu servise götür vakit kaybetmeden

İlk mesajda ss aldığım yerlerde sizde görünen nedir ? Mesela ilk ss'de sizde de Intel mi yazıyor yoksa ekran kartı mı yazıyor ? Ayrıca NVIDIA'nın Optimus teknolojisini test için ufak bir yazılım buldum, onda da ekran kartını görüyor diyor bilgisayar. Kafam baya karıştı.

1dk hocam atıyorum ss

• quote:

NVIDIA 310.70 Driver Kasma Problemi

2si arasında geçiş yapabiiyorum
  • Oyuna girdiğimde GPU'yu kullanıyor olarak görünüyor bilgisayar ancak neden kasıyor ki bu kadar en düşük ayarlarda bile onu anlayamadım ben.
  • Vallahi kıracam şimdi bilgisayarı ya, neden olmuyor arkadaş bu ? Aklım almıyor yani. Çalışıyor görünüyor GPU fakat 15 fps ile oynuyorum en düşük ayarlarda bile FIFA'yı. Olacak iş değil.
  • Allah rızası için yardım edin beyler. Bilgisayar ekran kartını görüyor, onda bir sıkıntı yok sanırım çünkü aygıt yöneticisinde görünüyor. Ek olarak Optimus Test Aracı diye bir yazılım indirdim, oradan seçilen uygulamaların NVIDIA GPU'sunu kullanıp kullanmadığını gösteriyor ki kullanıyor oraya göre de fakat seçtiğim grafik ayarlarını, NVIDIA Denetim Masası'ndan, oyunlar görmüyor sanırım. Nasıl acayip bir sorun ben anlamadım, bilen varsa beri gelsin, kafayı yemek üzereyim şuan.
  • Yok mu bir bilen hiç ya ? Valla çıldırmak üzereyim dostlar, nolur yardım edin.
  • Up up up
  • Bendede problem var actigim konulardaki cozumleride denedim sonuc olumsuz
  • son güncelleme bende de sıkıntı yarattı. ekran kartı olarak hep nvidia çalışıyor intel e hiç geçmiyor.kasıyor bilgisayar ısınıyor görev yöneticisinden svchost u sonlandırıyorum ısı düşüyor fanlar yavaslıyor ama oyunlarda kasmaya devam ediyor.sürücüyü geri yükledim yine çare olmadı
  • Herşeyi denedim, yok olmuyor. Aynı ekran kartı ile önceden canavar gibi oynadığım oyunları şuan en düşük seviyede oynayamıyorum. Tek bir sorum olacak, ilk mesajda attığım screenshotlardaki bilgiler olması gerektiği gibimi ? Demek istediğim şu, sorun yaşamayan NVIDIA ekran kartı sahibi arkadaşlar girip bakarlarsa gösterdiğim yerlere, onlarda ne yazıyor ? Aynı şeyler mi yoksa farklı şeyler mi ? Farklıysa ASUS'un teknik servisi ile çok sağlam kavga etmem gerekecek.
  • Bu sorunun çözümü yok arkadaşlar, varsa da kimse bilmiyor.
  • bu sorunun çözümünü invidia bulması lazım.bilgisayar ısınıyor fanlar deli gibi dönüyor ekran kartı sürekli devrede intel e hiç geçmiyor eski sürümü yükledim yine olmuyor.svchost işlemini sonlandırıyorum ısı düşüyor ama ekran kartı hala devrede.biraz bekleyeceğim yeni güncelleme cıkmaz ya da sorun çözülmezse formata baş vuracagım.
  • Eski versiyona dusurdum yine sorun devam ediyor. Bunun cozumu vardir illaki ama bilen yok
  • quote:

quote:

nvidia sürücü panelinden 3d ayarlarının yönetilmesinden program ayarı deyip oynadığınız oyunlara yönelik ekle deyip sallıyorum cod mw2 için alttaki güç yönetimi modu maksimum performansı tercih et deyip uygula yapın.

sorun optimus ayarlarıyla ilgili görünüyor. oyunda hd 4000 grafik kart olarak algılanıyor ondan oluyor.

Oynadığım oyunlar FIFA 13, NBA 2K13 ve FM 2013. 3ünden başka oynamıyorum ve hepsi için tek tek ayar yapıp "Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi"ni seçmeme rağmen en düşük ayarda bile kasıyor bilgisayar. Kısaca dediğin gibi görmüyor ekran kartını.

kontrol panelinden default yap ayarları öyle dene bir de bakalım düzelecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: BoRaXiN

quote:

quote:

kontrol panelinden default yap ayarları öyle dene bir de bakalım düzelecek mi?

Dostum onların hepsi denendi, emin olabilirsin. 3 defa format attım bilgisayara değişen birşey yok. Aynı sorun aynı sorun. Kafamın basmadığı nokta şu, daha önce sorun yokken ne oldu da bu sorun düzeltilemez bir hal aldı. Bilgisayarımı teknik servise vermeden önce sıkıntı yoktu. Geri geldi direk Windows 8 yükledim, işte o zaman başladı sorun. Ondan sonra 2 defa format attım bilgisayara, ikisi de Windows 7 olmak üzere, yine düzelmedi. Akıl almaz bir sorunla karşı karşıyayız.

Teknik serviste donanımsal bir problem olmuş olabileceği aklıma geldi fakat bilgisayarcıya götürüp kontrol ettirdim, ekran kartında herhangi bir temassızlık vs. bir sıkıntı yok, gayet düzgün görünüyor dedi. Ya kafayı yiyeceğim ya da bilgisayarı kıracağım yakında. AKlım gerçekten almıyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ateşşiz Adam

quote:

NVIDIA 310.70 Driver Kasma Problemi

2si arasında geçiş yapabiiyorum

iyi de burada görünen ati kart, sen ati kart olan laptopa nvidia sürücüsü mü yükledin yani? Yoksa ben mi yanlış gördüm?
    o zaman tabii sorun çıkartır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRaXiN -- 2 Ocak 2013; 11:01:32 >

• quote:

Arkadaşlar bende ekran kartı olarak GT550M var ve son güncelleme olan 310.70 driverını kurdum fakat eskiden aynı ayarlarla çok akıcı ve kaliteli bir şekilde oynadığım oyunları şuan en düşük ayarlarla bile kasmadan oynayamıyorum neredeyse. Bunun sorunu nedir acaba ? Bilgisayara da yeni format attım, virüs olduğunu düşünmüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Oyun oynarken laptop şarja bağlı mı?
  • Oyun oynarken cihaz sarjda olsun. Ayrica pc performans modunda olsun. Guc yonetiminden her seyi performams olarak secin

Bir de biosunuza girin biosu default yapin. Belki servis orayi kurcalamis olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz zaten prize bağlı, pil kullanmıyorum. Ayrıca performans modunda fakat biosta ekran kartını ilgilendirecek bir ayar bulamadığımdan ellemedim onu.
  • Up up up up
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.