Şimdi Ara

NVIDIA 310.70 Driver Kasma Problemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim dizüstünde gt330m var.310.70 güncellemsinden sonra ekran bazen kendi kendine parlaklığı sonuna kadar verip kısıyor.BU işlemi 7-8 kez tekrarladıktan sonra normal parlaklığa dönüyor.Bir çözümü olan varmı acaba?
  • Bu sorunun cevabini bilen varmi?
  • Beyler sorunum cozulmedi Guncel!!
  • ingilizcen varsa yabancı siteleri yokla. senin laptopun n53 sz024 modeli var bende de. gelmeden yeni driveri yukledim aynı sorun bende de var su an ama memleketteyim ve netim sadece telefonda. o konuda yardımcı olamıyorum malesef. tatil için de stokladigim oyunlar da 10 senelik olunca bekleme kararı almıştım. bi de ufak bi bilgi o laptop intel ekran kartını kullanırken power sırasında mavi led, nvidia kullanırken beyaz led yanar. telefondan araştırma yapacağım ama zor olacak birşey bulursam paylaşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rabban R kullanıcısına yanıt
    benzer sıkıntı bende de var, notebookum toshiba p875 i7 ve ekran kartım nvidia gt 630m , 3.400 tl ye aldığım notebookumla fifa 13 ü kasarak oynuyorum. aynı şekilde 3 sene öne aldığım i7 işlemcili asus n61jq ile sıkıntısız oynayabiliyorum. aynı ev, aynı modem, fakat biri kasıyor. biri kasmıyor. diğerinin ekran kartı ati radeon 5000 serisi.. bunun çözümünü buldun mu arkadaşım? yoksa bilgisayarını kırdın mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: welocan

quote:

Orijinalden alıntı: Cumulinumbus

nvidia sürücü panelinden 3d ayarlarının yönetilmesinden program ayarı deyip oynadığınız oyunlara yönelik ekle deyip sallıyorum cod mw2 için alttaki güç yönetimi modu maksimum performansı tercih et deyip uygula yapın.

sorun optimus ayarlarıyla ilgili görünüyor. oyunda hd 4000 grafik kart olarak algılanıyor ondan oluyor.

physX için de gtx550m olarak seçin işlemciye boşuna yük binmesin uygulamalarda

Oynadığım oyunlar FIFA 13, NBA 2K13 ve FM 2013. 3ünden başka oynamıyorum ve hepsi için tek tek ayar yapıp "Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi"ni seçmeme rağmen en düşük ayarda bile kasıyor bilgisayar. Kısaca dediğin gibi görmüyor ekran kartını.

ekran kartını görmese nvidia driverı'kurmazdın bence servise fırçayı atıcam demeden önce aygıt yöneticisinden intel'i devre dışı bırakmayı dene istersen.

• Sorun devam ediyor arkadaşlar. O zamandır arıyorum çözümü, hala birşey bulamadım.
  • Yıldan fazla geçmiş ama sorun çözüldü mü hocam? Bende de aynı sorun var sadece bilgisayarı alırken verdikleri CD'deki sürücü adam gibi çalışıyor yeni çıkanlar ya hiç görmüyor ya da bir süre sonra kasıyor. Asus Türkiye verdiğimizi kullanın diğerleri olmaz gibi saçma bir cevap verdi. Madem yeni sürükler olmuyor neden nvidea yeni sürüm çıkarıyor. Diğer bilgisayarlara oluyor da neden Asus'a olmuyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • welocan W kullanıcısına yanıt
    Sorunun düzeldi mi hocam düzeldiysen anlatabilir misin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.