Şimdi Ara

Nvidia 310.70 güncellemesini yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvidia guncellemesi yaparken uyumlu grafik donanımı bulunamadı hatası alıyorum. normalde donanım uyumlu . Bilgisayar marka Lenovo z580 6gb ekran kartı Ndivia Geforce cuda 630m.
    ACİL CEVAP BEKLİYORUM..

hata resmi icin tıkla

güncelleştirme mevcut tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byuzan -- 29 Aralık 2012; 20:22:49 >

• bilen yok mu çözümüüü!
  • quote:

Orijinalden alıntı: byuzan

bilen yok mu çözümüüü!

Nvidia sitesinden indirdiğiniz sürücüleri yükleyemezsiniz nedeni optimustur.Intel HD+NVIDIA olmalı.Aşağıdakini indirip yüklemeyi dener misiniz?

http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/omvs05ww64.exe

Bir de NVIDIA'nın sitesinden indirirken aşağıdaki adresteki dosyayı indirmeliydiniz 310.70'in masaüstü versiyonu da var çünkü;

http://www.nvidia.com/object/notebook-win8-win7-winvista-64bit-310.70-whql-driver.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 30 Aralık 2012; 2:15:23 >

• Bu modelde bu sorunu yaşayanlar var dizüstü bölümünde başlığında var oraya yazın
    CONANHAN@Optimus olmasının nvidia sitesinde hata vermesi neden oluyorki o hata şundan olabilir eğer dahili ekran kartı sürücüsü yüklü değilse harici kartıda yüklemez intel hd4000 sürücüsünü kurmalı,leptop ekran kartı sürücüleri nvidia sitesinde var yanlış sürücü denen veriyorsunuz arkadaş doğru sürücüyü yüklüyor hata vermiş yukarda linkte vermiş resmin üzerinde var.
  • Hala ne yapacagımı bilmiyorum. intel grefik kartı yuklu zaten
  • Konu güncellllll yardım bekliyorummm

• bu sürümle beraber bende bir sorun yaşadım..
    driverları falanı filanı yükledi herşey hoş güzel takılıyordum..1 gün sonra;
    oyun oynarken birden ekran gidip gelmeye başladı bişeyler oldu, masaüstüne geçti oyuna geri döndü..siyah ekran falan derken oyuna geri döndü ve ekran parlaklığı azaldı..oyunda birden fps yerlere düştü.. zar zor idare ettik..
    ekran kartım Geforce 330m dizüstü laptop kullanıcısıyım..

O olaydan sonra, sağ altta demirbaş olan Nvidia işaretim gitti..2 gündür geri getirmeye çalışıyorum bir türlü getiremedim..

yardımcı olmaya çalışanlardan şimdiden çok teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende simge hala var eski sürüm olarak kaldı oyun acarken görüntü kötü tek sorun güncelleyip düzeltemiyorum :S
  • knu güncell
  • konu güncelllllll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.