Şimdi Ara

nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında her şey (3D TV Play Crack) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
32
Favori
82.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

@NomadCRY Peki nvidia kit ile pasif frp arasında ne gibi hissedilir eksiler var öğrenebilirmiyim ? Acele karar vermek istemiyorum , herşeyi iyice öğrendikten sonra doğru seçim yapmak istiyorum. 3D Getch Acceleration Ne işe yarıyor ? Nvidia destekli 120 hz monitörlerde full hd de 120 hz alabiliyoruz değilmi ? Çünkü arkadaşımda full hd 3d 120 hz oynamıştım. Birde bu nvidia destekli projeksiyonlar kafamı kurcalıyor . Ayrıca @Mastercodex arkadaşım banim 3d surround yapma isteğimi duyduğunda , bana tek projeksiyonla 3d surround yapabileceğimi söylemişti. Yani 3 tane 3D monitör almak yerine , 1 tane 3D Nvidia destekli projeksiyon alarak 3d surround yapma imkanım varmış. Bu konu hakkında düşüncelerini merak ediyorum . Yani projeksiyon la sence nasıl bir oyun deneyimi yaşayabilirim. Hd ready bi projeksiyon düşünüyorum . Kontrastta , parlaklıkta , kalitede çok bi kaybım olurmu , monitor değilde projeksiyon alsam ? Birde projeksiyonda 3D yi monitorden , tv den çok çok daha iyi yaşayabileceğimi söylüyor projeksiyon konusunda uzman arkadaşlar , çok büyük görüntü alınacağı için . Bu görüşe sende katılıyormusun ?

@yunus78 Arkadaşım 3d tv play 14 günlük deneme sürümü var . Acaba kurup denemen mümkünmü ? Ben öyle yapmıştım teknosa testlerimde. Artı bu ekrandan çıkartmak için ayar olduğunu bende bilmiyordum. Arkadaşımda nvidia denetim masasında stereoscopic 3d yi test et bölümünden test yaptığında nvidia kit ile göz logosu burnumun ucuna kadar gelirken , benim teknosada yaptığım tv testlerinde göz ekrandan hiç dışarı çıkmamıştı ve açıkcası şaşırmıştım. Acaba bu ayar ilemi o göz logosunu dışarı çıkartabiliyorduk ? Bu ayarın default ayarı nedir ? Yani hiç ayar yapmadan gözün hiç dışarı çıkmaması sence normalmidir ?

Dediğim gibi en önemli neden 3D Getch Acceleration. Bu teknoloji 3D görüntülerde TV'nin işlemcisine binen yükü azaltıyori görüntü yenileme hızını artırıyor, böylece ghosting olayını oldukça aşağıya çekiyor, ekranda çift görüntü oluşumunu azaltıyor.Ayrıca stereoskopik 3D filmlerde/oyunlarda kullanılan bazı teknolojiler 3D GA olmadan TV'de gösterilemiyor.İnternetten de karşılaştırmalara bakarak araştırabilirsiniz.nVidia kit almanız daha iyi olacaktır.Daha da iyisi bir 3D TV almak olacaktır.

quote:

Nvidia destekli 120 hz monitörlerde full hd de 120 hz alabiliyoruz değilmi ? Çünkü arkadaşımda full hd 3d 120 hz oynamıştım.

Tabiki oynayabilirsiniz.Ben TV için dedim o olayı.

Tek projeksiyonla 3D Surround yapabilirsiniz.Arkadaşınız doğru söylemiş.Hatta şu anda geliştirilme aşamasında olan bir projeksiyon modelinde her görüntüde farklı bir şey oynatılabiliyor.Bunu nasıl yaptığını bilmiyorum.

Projeksiyonla TV veya monitördeki gibi bir 3D performansını yaşayabilirsiniz.Çünkü görüntü daha büyük olacaktır.3D'de görüntü ne kadar büyük olursa o kadar iyidir.Aslında bu konuya ufak ta olsa konuda değindim sayılır.Kontrasta az bir kaybınız olabilir.Parlaklıkta sorununuz olmaz.Renk olarak kayıplarınız olabilir.Ve ghosting efekti ile gürültü oluşabilir görüntüde.Ama projeksiyon almak gayet iyi bir seçim olur 3D hissini daha fazla yaşarsınız.Ama ben olsam projeksiyon yerne monitör/TV alırdım.Çünkü sadece 3D/2D oyun oynamayacağım ben o projeksiyonda.Diğer işlerimi de kaliteli bir görüntüde ve kompakt bir şekilde halledebilmeliyim.

----------------------------
    Ekrandan dışarı çıkma olayı hakkında bu mesajda yazdıklarımı okuyun önce. Bu ayar ile göz logosunu dışarı çıkartmanın bir ilgisi yok.Hiçbir ayar yapmasanız da default ayarlarda gözün dışarı çıkması gerekir.Sizin denediğiniz TV'ler büyük ihtimal 3D modunda değildi veya ayarlarda bir hata vardı.Kablo HDMI 1.4a değildi.TV ayarlarında bir hata vardı. vs. vs. bir sürü neden var.Yani sorun yok ortada aslında.Bir yerde bir hata var.O gözün hiçbir şey yapılmadan burnunuzun dibine gelmesi gerekir.

quote:

Orijinalden alıntı: yunus78

quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

@NomadCRY
    Derinliği arttırdım fakat dediğim şey hala devam ediyor. Örneğin benim bildiğim 3d de oyunda toprak veya su sıçradığı zaman sanki gözlüğün üzerine sıçramış gibi oluyor yani ekrandan çıkar gibi oluyor. Fakat bende oyle değil sadece gözlük taktığımda bulanıklık gidiyor o kadar. Yukarda arkadaşın dediği ekrandan çıkma felan kutucuğu gerçekten varsa bende aktif değildir, o bölümü bulursam bence sorun hallolur cunku başka sebep yok.
    Bir de başka bir 3d programı mı kullanmam gerek acaba?

hocam oyunlarda sadece derinliği değil ekrandan dışarı çıkmayıda ayarlayabiliyosun.
    ben oyunlarda en güzel ayarı şöyle yakalıyorum, derinliği orta seviyelere getiriyorum, sonrada ekrandan dışarı çıkarma ayarı yapıyorum.
    peki bunu nasıl yapıyoruz, hemen anlatayım.
    derinlik azaltma ctrl + f3
    derinlik artırma ctrl + f4
    ekrandan dışarı çıkarma ctrl + f6 (ctrl ve f6 ya basılı tutucaksın dikkat et bir kere basmıyosun, basılı tutuyosun istediğin ayarı yakalayana kadar.
    ekranda içeri sokma ctrl + f5
    oyundayken istediğin ayarı yakalayınca ctrl + f7 basarsan bu ayarları bu oyun için sürekli hatırlar.
    dediğim ayarları nvidia denetim masasından stereoscopic 3d yi test et bölümünden deneyebilirsin.
    birde her oyunda aynı sonuçlar olmuyo bazı oyunlar mükemmel olurken bazıları başarız olabiliyo, ama çoğu oyunda güzel.

O ekrandan dışarı çıkma olarak isimlendirdiğiniz ayar aslında görüntünün metromsu boyutunu artırıyor.Yani tam anlamıyla ekrandan dışarı çıkma olarak adlandırılamaz ama aslında bu işlevi görüyor denebilir.Dediğiniz bu ayar asıl olarak derinlikten yapılır.Sizin dediğiniz ayar teoride farklı birşey olsa da pratikte derinlikle benzer şeyi yapıyor.Görüntüyü çıplak gözle fark edilemeyecek bir şekilde sağa ve sola ayırıyor, ayrıksa daha da artırıyor.Bu aslında ekrandan dışarı çıkma efektini de bir nebze artırmış oluyor.Ama dediğiniz gibi her oyunda başarı ile sonuçlanmıyor.Yani teoride ekrandan dışarı çıkma diye bir ayar yok ama pratikte var.

quote:

Orijinalden alıntı: yunus78

quote:

@NomadCRY Sana birşey sormak istiyorum. nVidia 3D TV Play yazılımı sayesinde , HDMI 1.4 çıkışlı tv veya monitörlerde 3D yi , tv nin kaç hz olduğu farketmeksizin full hd görüntüyü 24 hz den fazla alamyacağımıza dair birşey duydum , doğrumu bu ? Yani sadece nVdia vision monitör ve kit ile full hd de 120 hz alabiliyormuşuz ? Artı teknosada samsungun 200 hz lik ve lg nin 100 hz lik tv lerinde denedim , ikisindede 1080p 24 hz , 1050 ve 720p de 60 hz verdi.

@yunus78 veya bilen başka bir arkadaşta cevaplayabilir. nVidia kit ile pasif 3D sistemlerden çok daha başarılı bir 3D deneyimi yaşadığını söylemişsin, benim merak ettiğim , ben nvidia uyumlu 120 hz acer monitör , gözlük vs donanımla bağzı oyunlarda 3d yi göremezken arkadaşım görüyordu , ama pasif frp 3d sistemde denediğim hiçbir oyunda 3d yi görememe , odaklanma zorluğu , gözlerimde bulanma ve kendimi sıkma hissi yaşamadım. Gözlüğü taktığım gibi 3d karşımdaydı. Senin 3D yi nvidia kit ile daha başarılı olduğunu söylediğin konu nedir çok merak ettim ? Çünkü ikisinide 10 a yakın oyunda test etme imkanım oldu ama frp pasif 3d lerin çok daha başarılı , aydınlık ve göz yormadığını söyleyebilirim.

önce şunu söyleyeyim, ben bendeki 3d tv de 3d oyun test ederken nvidia 3d kiti kullanamadım çünkü henüz pasif gözlüklü tv yi desteklemiyo.3d tvplayı da ücretli olduğu için denemedim.
    test ederken tridef 3d yazılımını ve içinde 3d destek bulunan oyunları denedim.
    tahminime göre nvidia 3d visionun başarısı şundan olabilir, birincisi 120 hz monitor farkı, ikincisi ise resimleri her göz için sırayla gösterdiği için çözünürlükten bir kayıp olmuyo.
    yani sağ ve sol göz için her kareyi tam ekran olarak renderleyipte sırayla gösteriyo.
    tridef ve benzeri yazılımlar ise sağ ve sol göz için ayrı kareleri tek bir ekranda ekranı bölerek gösteriyo(side by side) tv ise bu tek kareyi her göz için bir yarısını gösteriyo.
    emin olmamakla beraber böyle olduğunu düşünüyorum.
    ama 3d vision kit destekli aktif gözlüklü 3d tvlerde olay değişebilir, çünkü mantık 120 hz monitorle aynı oluyo.

Dediklerinizin çoğunun doğru olduğunu düşünüyordum TriDef'i biraz araştırdım ve dediklerinizin doğru olduğunu gördüm.Yani dediğiniz gibi olay kullanılan teknikte bitiyor.3D TV'lerde görüntü monitörlerden gerektiğinde daha iyi bile olabilir.Çünkü TV'lerin yüzde 99'u 1080p 60 Hz desteklemese de 3D hissini daha çok yaşatır.Bilgiler için teşekkürler.

quote:

quote:

@NomadCRY Peki nvidia kit ile pasif frp arasında ne gibi hissedilir eksiler var öğrenebilirmiyim ? Acele karar vermek istemiyorum , herşeyi iyice öğrendikten sonra doğru seçim yapmak istiyorum. 3D Getch Acceleration Ne işe yarıyor ? Nvidia destekli 120 hz monitörlerde full hd de 120 hz alabiliyoruz değilmi ? Çünkü arkadaşımda full hd 3d 120 hz oynamıştım. Birde bu nvidia destekli projeksiyonlar kafamı kurcalıyor . Ayrıca @Mastercodex arkadaşım banim 3d surround yapma isteğimi duyduğunda , bana tek projeksiyonla 3d surround yapabileceğimi söylemişti. Yani 3 tane 3D monitör almak yerine , 1 tane 3D Nvidia destekli projeksiyon alarak 3d surround yapma imkanım varmış. Bu konu hakkında düşüncelerini merak ediyorum . Yani projeksiyon la sence nasıl bir oyun deneyimi yaşayabilirim. Hd ready bi projeksiyon düşünüyorum . Kontrastta , parlaklıkta , kalitede çok bi kaybım olurmu , monitor değilde projeksiyon alsam ? Birde projeksiyonda 3D yi monitorden , tv den çok çok daha iyi yaşayabileceğimi söylüyor projeksiyon konusunda uzman arkadaşlar , çok büyük görüntü alınacağı için . Bu görüşe sende katılıyormusun ?

@yunus78 Arkadaşım 3d tv play 14 günlük deneme sürümü var . Acaba kurup denemen mümkünmü ? Ben öyle yapmıştım teknosa testlerimde. Artı bu ekrandan çıkartmak için ayar olduğunu bende bilmiyordum. Arkadaşımda nvidia denetim masasında stereoscopic 3d yi test et bölümünden test yaptığında nvidia kit ile göz logosu burnumun ucuna kadar gelirken , benim teknosada yaptığım tv testlerinde göz ekrandan hiç dışarı çıkmamıştı ve açıkcası şaşırmıştım. Acaba bu ayar ilemi o göz logosunu dışarı çıkartabiliyorduk ? Bu ayarın default ayarı nedir ? Yani hiç ayar yapmadan gözün hiç dışarı çıkmaması sence normalmidir ?

@yunus78
    Kardeş bahsettiğin şeyi yaptım yani ctrl+f6 ya basılı tuttugumda tek olan nesneyi sağa ve sola olarak ikiye ayırıyor. Yani ekrandan çıkma durumu yine olmadı. Galiba benim sorunum ile @TeufeL-07 arkadaşımızın sorunu aynı. Biz sanal 3D görüyoruz heralde. stereoscopic 3d testinde bende de göz dışarı çıkmıyor. Bunun bir nedeni var bulmamız lazım mutlaka . Ayarın da resmi şu:

Ortada aşırı saçma bir durum var.Yani o laptop'ta hiçbir zorluk çekilmeden default derinlikte o gözün çıkması lazım.Her şeyi denedik artık ben laptop ınızda bir sorun olduğunu düşünmeye başlıyorum.Ayrıca 3D laptop arkadaşımda var.Uzun sürede var.Yani bu konuda bilgi sahibiyim ama artık bir yere kadar.Laptop ta bu sorunun olmaması lazımdı.

Alıntıları Göster
    İlk sayfaya Sık Srulan Sorular diye bir bölüm açıp burada cevapladığım soruları alıntılarıyla beraber ilk sayfaya koymayı düşünüyorum.Böylesi daha iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 11 Ekim 2011; 17:42:05 >

• quote:

İlk sayfaya Sık Srulan Sorular diye bir bölüm açıp burada cevapladığım soruları alıntılarıyla beraber ilk sayfaya koymayı düşünüyorum.Böylesi daha iyi olacaktır.

Alıntıları Göster
    veee Emin abiden yararlı bir konu daha ...Süpersin abi sen diyecek laf bulamıyorum seni takip ediyorum ..

3D mükemmel ya okulda hocanın laptop'ınla oynardık Toshiba satalitte serisi 3d gözlükle sanki sen oynuyormuşçasına içindeymiş gibi bir his veriyor ve ölmeden 3d gözlükle bir şey izlemek herkesin hakkıdır bence. Yada 3D yi yaşamadan ölmemek gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

veee Emin abiden yararlı bir konu daha ...Süpersin abi sen diyecek laf bulamıyorum seni takip ediyorum ..

3D mükemmel ya okulda hocanın laptop'ınla oynardık Toshiba satalitte serisi 3d gözlükle sanki sen oynuyormuşçasına içindeymiş gibi bir his veriyor ve ölmeden 3d gözlükle bir şey izlemek herkesin hakkıdır bence. Yada 3D yi yaşamadan ölmemek gerekir.

Alıntıları Göster
    @NomadCRY Mesela almak istediğim , daha doğrusu bu işin uzmanları tarafından bana önerilen 1 2 projeksiyon var ve bunlar 3000:1 kontrast oranına sahip , benim merak ettiğim bu oran rakam olarak tv veya monitor lere göre çoook düşük , yani bu aradaki fark oyunlarda olumsuz nekadar kötü olabilir , bi fikrin varmı ? Yani benim korkum okadar parayı verip projeksiyon aldığımda monitorun yanından geçmeyen kaliteye sahip bi görsellikle karşılaşmak beni korkutuyor. Birde şu videoda 31. saniyedeki tabloyu incelermisin ?http://www.youtube.com/watch?v=tjh58JOTpNQ , 1920x1080 p 24 hz , 1920x1080 i 60 hz bu nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dogankerem

Bu mesaj silindi.
    @NomadCRY
    Yukarıda TeufeL-07 nicki arkadaşımız teknosada test yaparken aynı durumla karşılaşmış, yani sanal 3d görmüş. Gözlüğü taktığında o nvdianın testindeki göz dışarı çıkmamış. Şu anda bende de aynı sorun var ve bütün oyunlarda da böyle. Bunun bir sebebi var ama ney ya format mı atsam diyeceğim ama alakası yok bilgisayarı zaten bir kaç hafta önce aldım.
    Oof of
  • quote:

Arkadaşlar konuya Videolar adlı bir bölüm açılmıştır.Buradaki videoların sayısı artacaktır.İlk mesajda yer almaktadır

Videolar

Crysis 2 3D Vision örnek oynanış videosu

Crysis 2 3D Vision örnek oynanış videosu ( ASUS G51J )

Crysis 2 3D Vision örnek oynanış videosu 45 FPS ( ASUS G51J )

GTX560 Ti 3D Vision Benchmark testi
    şu power dvd programını deniyeceğim 2d görüntüyü 3d acacakk yada encode edecek program lazım bana aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Eyvallah kardeşim.

quote:

@NomadCRY Mesela almak istediğim , daha doğrusu bu işin uzmanları tarafından bana önerilen 1 2 projeksiyon var ve bunlar 3000:1 kontrast oranına sahip , benim merak ettiğim bu oran rakam olarak tv veya monitor lere göre çoook düşük , yani bu aradaki fark oyunlarda olumsuz nekadar kötü olabilir , bi fikrin varmı ? Yani benim korkum okadar parayı verip projeksiyon aldığımda monitorun yanından geçmeyen kaliteye sahip bi görsellikle karşılaşmak beni korkutuyor. Birde şu videoda 31. saniyedeki tabloyu incelermisin ?http://www.youtube.com/watch?v=tjh58JOTpNQ , 1920x1080 p 24 hz , 1920x1080 i 60 hz bu nedir ?

Merhaba,

Konunun uzmanları dediğiniz kişiler kimler bilmiyorum ama benim de bahsettiğim konu bu.Kontrast özellikle filmlerde ve karanlık oyunlarda çok kötü sonuçlar doğuracak.4 yıl önceki TV'lerde bile 7000:1 kontrast oranları vardı. Ve hem bu yüzden hem başka nedenlerden projeksiyonlarda çok fazla ghosting ( çift görüntü ) oluyor.

Hz görüntü yenileme hızıdır.60 Hz daha iyidir.Eğer sen 24 Hz'de oynarsan yaptığın hareketler ekrana daha geç gelecek bu oldukça kötü bir durum oluşturacak.Daha önce de yazdığım gibi dünyada 3 TV haricinde nVidia 3D TV Play ile Full HD'de 60 Hz oyun oynatabilen bir TV yok. 1080p 24 Hz veya 720p 60 Hz oynatabiliyor TV'ler. Ve bu projektörde 1080p 60 Hz oynatamıyor.Ama 1080i 60 Hz oynatabiliyor.Yani çok bir sorun olmaz bu. 1080i ile 1080p arasında fark var ama önemsenecek derecede değil bu.

quote:

@NomadCRY
    Yukarıda TeufeL-07 nicki arkadaşımız teknosada test yaparken aynı durumla karşılaşmış, yani sanal 3d görmüş. Gözlüğü taktığında o nvdianın testindeki göz dışarı çıkmamış. Şu anda bende de aynı sorun var ve bütün oyunlarda da böyle. Bunun bir sebebi var ama ney ya format mı atsam diyeceğim ama alakası yok bilgisayarı zaten bir kaç hafta önce aldım.
    Oof of

Daha önce de dediğim gibi gerçekten hiçbir fikrim yok.Neden böyle oluyor anlamış değilim.Dün gece arkadaşıma gittim G53 3D'si olan arkadaşa.Göz gayet güzel çıkıyordu dışarı.Sizler neden böyle sorunlar yaşıyorsunuz anlamıyorum.Benden de buraya kadar.Üzgünüm, daha fazla yardımcı olmak isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 12 Ekim 2011; 21:34:09 >

• quote:

@TeufeL-07
    Kardeş sen teknosada test yaparken benim sorunum gibi bir sorun yaşamışsın. Yani nesnelerin ekrandan çıkmaması gibi. Peki bunu bir 3d tv de mi test ettin yoksa notebookta felan mı? ordaki yetkiye sormadınmı bu nasıl 3d diye sebebi ney diye

• quote:

quote:

@TeufeL-07
    Kardeş sen teknosada test yaparken benim sorunum gibi bir sorun yaşamışsın. Yani nesnelerin ekrandan çıkmaması gibi. Peki bunu bir 3d tv de mi test ettin yoksa notebookta felan mı? ordaki yetkiye sormadınmı bu nasıl 3d diye sebebi ney diye

Arkadaşım 3D Tv de (LG 32LW4500 FRP 3D) test ettim. Satıcıya gözün dışarı çıkmasıyla ilgili birşey sormadım çünkü hiçbirşey bilmediğini düşündüğümden. Oyunlarda çok güzel ve yeterli bi derinlik vardı testlerimde. O yüzden gözün dışarı çıkmamasına pek aldırmadım ama , bunu bi sorun olduğunu anlasaydım tabiki ilgilenirdim. Yapabilirsen benimlede paylaş lütfen.

• quote:

quote:

quote:

@TeufeL-07

Arkadaşım 3D Tv de (LG 32LW4500 FRP 3D) test ettim. Satıcıya gözün dışarı çıkmasıyla ilgili birşey sormadım çünkü hiçbirşey bilmediğini düşündüğümden. Oyunlarda çok güzel ve yeterli bi derinlik vardı testlerimde. O yüzden gözün dışarı çıkmamasına pek aldırmadım ama , bunu bi sorun olduğunu anlasaydım tabiki ilgilenirdim. Yapabilirsen benimlede paylaş lütfen.

Kardeş teknosa'da test gözlüğün nvidianın gözlüğü müydü?
    nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında her şey (3D TV Play Crack)

Eğer buysa ben de en yakın zamanda bilgisayarı ve gözlüğü alıp teknosaya gidip kendi gözlüğümü 3d tvlerinde, ve onların gözlüğünü kendi bilgisayarımda deneyerek ve bilgisayarı ordaki 3d tvlere bağlayarak sonuca ulaşabileceğimi sanıyorum. Bakalım sorun nerdeymiş.

Ayrıca benim bilgisayar da aşağıda. Yerleşik IR vericisi var. Neden nesneler 3d hissi verip gözlüğe yaklaşmıyor anlamış değilim ve denemediğim bir şey kalmadı. Sadece format atmadım bilgisayara. Aynı modelde kullanan kişiler halbuki çok memnun 3D olayından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19CARSIBJK03 -- 13 Ekim 2011; 18:11:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

@TeufeL-07

Kardeş teknosa'da test gözlüğün nvidianın gözlüğü müydü?

Eğer buysa ben de en yakın zamanda bilgisayarı ve gözlüğü alıp teknosaya gidip kendi gözlüğümü 3d tvlerinde, ve onların gözlüğünü kendi bilgisayarımda deneyerek ve bilgisayarı ordaki 3d tvlere bağlayarak sonuca ulaşabileceğimi sanıyorum. Bakalım sorun nerdeymiş.

Ayrıca benim bilgisayar da aşağıda. Yerleşik IR vericisi var. Neden nesneler 3d hissi verip gözlüğe yaklaşmıyor anlamış değilim ve denemediğim bir şey kalmadı. Sadece format atmadım bilgisayara. Aynı modelde kullanan kişiler halbuki çok memnun 3D olayından.

Alıntıları Göster
    Hayır pasif polerize gözlüklerle test ettim. IR vericisi de yok bu gözlüklerde. Görüntü her göze aynı anda gönderiliyor.

• quote:

Hayır pasif polerize gözlüklerle test ettim. IR vericisi de yok bu gözlüklerde. Görüntü her göze aynı anda gönderiliyor.

Alıntıları Göster
    Ya aslında bilgisayarımda 3d oyunlarda ve filmlerde derinlik var ama bu derinlik ekranın içine doğru. Tam tersi olması gerekirken derinlik içe doğru yani ekrandan nesneler çıkmıyor
  • quote:

Ya aslında bilgisayarımda 3d oyunlarda ve filmlerde derinlik var ama bu derinlik ekranın içine doğru. Tam tersi olması gerekirken derinlik içe doğru yani ekrandan nesneler çıkmıyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hd6670 ekran kartım var lw4500 tv var elimde tridef üzerinden film seyredeemdim nasıl bir ayar yapma gerek iz3d ile yapılan ayarlar uzun sürüyor yada başka bir yönte varsa onu paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Bir format atmayı deneseniz.Pek işe yarayacak gibi durmuyor ama denemek lazım.
  • quote:

quote:

Sağol deneyeceğim
  • Selamlar....Benim elimdede 2.el,değişik Laptop,cep bilgisayarları,cep telefonları,mobil aletler,PS 1-2-3 KONSOL VE OYUNLARI,TAMİRİ,GRAFİK-EKRAN KARTLARI-VİDEO KARTLARI v.s ekranları ve her türlü çıkma parçaları bulunur...lütfen mesaj atınız.....

ASUS REVolUTİONARY NOTEBOOK
    CHİNA TRADE CO.
    DOĞU GaraJI
    ANTalYA
    Cep:0537/5286289

• quote:

quote:

quote:

Sağol deneyeceğim

Alıntıları Göster
    Plazma 3D TV var, HD6850 var, ve 3d oynayabilmek için şu programlara para vermem gerekiyormuş, bu sizce de saçma değil mi? Şimdi ben bu programlar olmadan PC de 3D oyun oynayamayacak mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: msw

Plazma 3D TV var, HD6850 var, ve 3d oynayabilmek için şu programlara para vermem gerekiyormuş, bu sizce de saçma değil mi? Şimdi ben bu programlar olmadan PC de 3D oyun oynayamayacak mıyım?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bu 3d subtitler le altyazıyı yaptım ama power dvd o altyazıyı okuyomuyo srt yi okuyo ama birde bu nvidianın plyeri altyazı okuyomuyo
  • quote:

Arkadaşlar konuya Videolar adlı bir bölüm açılmıştır.Buradaki videoların sayısı artacaktır.İlk mesajda yer almaktadır

Videolar

Crysis 2 3D Vision örnek oynanış videosu

Crysis 2 3D Vision örnek oynanış videosu ( ASUS G51J )

Crysis 2 3D Vision örnek oynanış videosu 45 FPS ( ASUS G51J )

GTX560 Ti 3D Vision Benchmark testi
    tşklerrr

• Konu için teşekkürler,
    Nvidia 3d vision kit, samsung 3d monitör, acer h5360 3d projeksiyonum var.
    Oyunlarda bir problemim yok ama bu sistem için uygun filmleri nereden bulurum. Bütün 3d filmler bu sistemle çalışırmı yada özel bir ayar gerekir mi?
  • quote:

quote:

hocam benim ati hd 5470 ekran kartı olan 3d monitörü olmayan dell n5010 modelinde bi laptopum var ben elimdeki sistemle 3d görüntüyü azda olsa bu gözlük ve programla sağlayabilirmiyim diye sormak istedim . ben 60 hertz i 30 hertz 30hertz diye 2 bölerek azda olsa 3 boyutlu görüntüyü sağlayabileceğim hissine kapılmıştım. yani ek 3d tv veya monitör almadan 3d oyun oynayabilme imkanım varmı şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.