Şimdi Ara

nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında her şey (3D TV Play Crack) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
32
Favori
82.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @NomadCRY Arkadaşım nvidie test gözünün tv den dışarı çıkmama sebepleri arasında hdmı kablosunun 1.4 olmama ihtimalide var demişsin . Kullandığım kablo zotac gtx 590 içinden çıkan dvı dan hdmi dönüştürücü kabloydu resimdeki kablohttp://imageshack.us/photo/my-images/31/76434604.jpg/ . Eğer 1.4 olmasaydı oyunlardada hiç 3D almamam gerekmiyormu ? Yoksa alıyorsunda yeterlimi değil ?
  • LG lx6 serisi 3d tv ye sahibim. Bu tv de sadece film izlemek için masa üstü pc toplayacağım.
    Masaüstü PC için 3D destekli ekran kartı ne önerirsiniz ? Geri kalan sistem de alacağım ekran kartının
    tam performans ile çalışmasını sağlayacak kadar iyi olsun yeter. sistem önerileriniz ? fiyat aralığı bir
    öğrencinin aralığı olacak :D en ucuzdan pahalıya doğru :D D

2)3d filmlerde ekran kartının 64 bit ya da 128 bit olmasının ya da dx 10 ya da dx 11 olmasının
    bir etkisi var mı ? Görüntü kalitesi ya da 3d'nin daha derin olması gibi bir etki ?
    Son olarak da Ati mi Nvdia mı ? 3d lerde marka farkı var mı, varsa hangisi daha iyi ? Bunları oyun için değil sadece film için soruyorum.
    Buradaki her şey sadece film için (:
  • Merhaba arkadaşlar yeni laptop aldım, gt540m ekran kartı var. Dead Rising 2 gibi 3d destekleyen oyunları red cyan gözlükle oynamak istiyorum, nasıl yapabilirim?
  • konuya harcamış olduğunuz emek için çok teşekkürler gerçekten faydalı ve adamı bilgi sahibi edicek bir paylaşım olmuş... konudan önce ati ekran kartı düşünüyodum ama şu an ciddi ciddi nvidia almayı planlıyorum :D
  • bilgiler için teşekkürler
  • dell l501x 74P45 marka laptopum var (basitçe sölemek gerekirse) full artı full bir ekranı var piyasadakilerden farklı
    1920x1080 60hz önerilen çözünürlüğe sahip ve 90hz ye kadar görüntüde hiçbir sorun oluşturmuyor
    100hz de ekranın ortasına saydamsı bir çizgi gibi birşey geliyor, 120hz ye çıkınca görsellik belirgin şekilde bozuluyor
    ekran kartı 3d desteklemesine rağmen ekran sanırım desteklemiyor yada ben beceremedim
    laptop ekranında 3d kullanabilirmiyim detaylı bilgi verebilirmisin ?
  • LG LW5500 serisi bir panelim var. GTX580 ve hdmi 1.4 kablomda mevcut.Ancak nvdia 3d play i kullanamıyorum.O program renkli tarih öncesi gölükleri bile desteklerken FPR gözlüklere destek vermiyor sanırım.Yada ben kurulumda bir hatamı yapıyorum.
  • Arkadaslar modemim bozuldugundan dolayi bilgisayardan girip te yazamiyorum. Telefondan sorulara cevap vermekte pek kolay olmuyor. Bir sure cevap yazamayacagim. Bu yuzden hepinizden ozur dilerim ama en yakin zamanda tum sorulari cevaplandiracagim.

Anlayisla karsilayacaginizi umuyorum. Iyi gunler.
  • Verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Ve birde sorum var size yanıtlarsanız sevinirim. Şimdi ben bir amd ekran kartı kullanıcısıyım ve AMD HD3D teknolojisi ni kullanmak istiyorum.Ve bu teklonojiyi bu tip gözlül ile "http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20Görüntü%20sistemleri/lg-ag-f210.al-2-li-3d-gozluk-paketi/productdetails.aspx?I_ID=57233 " kullanmayı planlıyorum.Acaba kullanabilirmiyim ? Teşkkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: xanty

LG LW5500 serisi bir panelim var. GTX580 ve hdmi 1.4 kablomda mevcut.Ancak nvdia 3d play i kullanamıyorum.O program renkli tarih öncesi gölükleri bile desteklerken FPR gözlüklere destek vermiyor sanırım.Yada ben kurulumda bir hatamı yapıyorum.

Bende LG 55LW650S TV var. Dün akşam Duke Nukem'i FPR gözlükleriyle 3D oynadım. Nvidia 3d TV Play ile. Yani FPR gözlükler destekleniyor.
  • Bende nvidia 570 GTX var. Anladığım kadarıyla 3 boyutta v-sync opsiyonu çok önemli. Opsiyonu açmazsanız oyun oynanamaz hale geliyor ve gözü çok rahatsız ediyor. Garip olan şey 1080p de vsync i açtığımda görüntü 24 fps ye düşüyor ve oyun çok yavaşlıyor. 1280x760 lara indiğimde FPS direk 60 ın üzerine çıkıyor. Sadece Duke Nukem oyununda denedim bunu. 3D vision ready olarak gözüküyor oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robomatt -- 5 Aralık 2011; 10:38:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robomatt

quote:

LG LW5500 serisi bir panelim var. GTX580 ve hdmi 1.4 kablomda mevcut.Ancak nvdia 3d play i kullanamıyorum.O program renkli tarih öncesi gölükleri bile desteklerken FPR gözlüklere destek vermiyor sanırım.Yada ben kurulumda bir hatamı yapıyorum.

Bende LG 55LW650S TV var. Dün akşam Duke Nukem'i FPR gözlükleriyle 3D oynadım. Nvidia 3d TV Play ile. Yani FPR gözlükler destekleniyor.

ASrkadaşım programı ilk kurarken hengi şıkkı işaretliyorsun.Kablolu gözlük seçeneği en yakın bizim lw serisine ama onuda seçince kabul etmiyor.
  • quote:

quote:

quote:

ASrkadaşım programı ilk kurarken hengi şıkkı işaretliyorsun.Kablolu gözlük seçeneği en yakın bizim lw serisine ama onuda seçince kabul etmiyor.

Programı (nvidia 3DTV Play) dün evde kurdum. Öyle bir seçenek olduğunu hatırlamıyorum.

• 24 fps ye düşmesinin sebebini araştırdım. Sorun HDMI 1.4 standardında. 1080p de 24 Hz i destekleyebiliyor 3 boyutlu görüntüde. dolayısıyla oyun çok yavaşlıyor ve 24 fps alıyorsunuz. 720p de oynarsanız 60 Hz i destekliyor. Ancak oyun o zaman akıcı olabiliyor. Tridef 3D programı varmış. 1080p de 60Hz de oynatabiliyormuş, SBS (SidebySide) olarak. Akşam onu deneyeceğim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Programı (nvidia 3DTV Play) dün evde kurdum. Öyle bir seçenek olduğunu hatırlamıyorum.

Tamamda hangi şıkkı seçtin kurulumda ?

usb ır verici ve gözlük

kablolu gözlük

pro hub ve gözlük

discover gözlük.

Bunlardan birini seçip kurulumu bitirmem lazım ancak hiç birini kabul etmiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamamda hangi şıkkı seçtin kurulumda ?

usb ır verici ve gözlük

kablolu gözlük

pro hub ve gözlük

discover gözlük.

Bunlardan birini seçip kurulumu bitirmem lazım ancak hiç birini kabul etmiyor.

İnan bende böyle birşey çıkmadı. Akşam eve gidince tekrar kurulumu yapıp sana tekrar yazarım.

• zalman trimon monitor ve onun 3d gözlüğü var 3d vision calışıyor peki bu gözlük ,le nvidia gözlük arasında cokmu fark var ? Cünkü şöyle bir durum var shadow yani gölgelenme cok var ve bu beni sürekli rahatsız ediyor nasıl cözebilirim bunu ? nvidia 3d vision gözlük almaya değermi alırsam böyle bir sorunla karşılaşırmıyım şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

zalman trimon monitor ve onun 3d gözlüğü var 3d vision calışıyor peki bu gözlük ,le nvidia gözlük arasında cokmu fark var ? Cünkü şöyle bir durum var shadow yani gölgelenme cok var ve bu beni sürekli rahatsız ediyor nasıl cözebilirim bunu ? nvidia 3d vision gözlük almaya değermi alırsam böyle bir sorunla karşılaşırmıyım şimdiden teşekkür ederim

Oyunda V-sync opsiyonu seçili mi? Seçili olması şart. Sanırım o zaman sorun ortadan kalkacaktır.
  • quote:

quote:

zalman trimon monitor ve onun 3d gözlüğü var 3d vision calışıyor peki bu gözlük ,le nvidia gözlük arasında cokmu fark var ? Cünkü şöyle bir durum var shadow yani gölgelenme cok var ve bu beni sürekli rahatsız ediyor nasıl cözebilirim bunu ? nvidia 3d vision gözlük almaya değermi alırsam böyle bir sorunla karşılaşırmıyım şimdiden teşekkür ederim

Oyunda V-sync opsiyonu seçili mi? Seçili olması şart. Sanırım o zaman sorun ortadan kalkacaktır.

o secili değil kardeşim söylediğin iyi oldu akşama bakim hemen peki benim gözlükle nvidia gözlüğü arasında cokmu fark var sence alsam nvidia gözlük daha mı iyi olur ??

• quote:

quote:

quote:

o secili değil kardeşim söylediğin iyi oldu akşama bakim hemen peki benim gözlükle nvidia gözlüğü arasında cokmu fark var sence alsam nvidia gözlük daha mı iyi olur ??

Gözlükleri tam olarak ben bilmiyorum, ama fark olacağını zannetmiyorum. Sen v-sync opsiyonunu seç hiçbir problem olmayacak.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.