gtx 550 ti 3d samsung tv var ve pc ye tv yi bağladım fakat oyunları ve özeelikle full bluray 3d diskleri açtığımda 3d görüntü alamadım.(arcsoft total media 3 kullanıyorum).ne yapmam gerek
Power DVD ile dener misiniz acaba? Kullandığınız program hakkında bir bilgim yok.
20 GB lık avatar 3d ve son durak 5 3d filmlerinde deneme yaptık. hiçte tatmin edici bir durum olmadı.bizmi yapamadık acaba?? son durak filminde ne derinlik gördük nede ekrandan çıkan bişey. avatarı 3d olarak derinlik te gördük ama ekrandan çıkan bişey görmedik. nasıl oluyor bu böyle anlamadım. nvıdia destekli kullananlar 3d filmleri nasıl gördüklerini yazarlarsa sevinirim.
yukarıdaki linki incelediğimizde samsung 3d monitör olarak iddialı açıklamalar yapılmış ama aksine gözü hemen yoran ve beklenen 3d yi göremediğimi söyleyebilirim.
şimdi hiç 3d monitör kullan mayan biri olarak. gördüğüm 3d TV ler ile karşılaştırdığım zaman monitör halt etmiş diyorum. acaba 3d tvler çok geliştide onun içinmi? herhangi bir alış veriş mağazasında 3d tv sergilenen yerlerdeki görüntü bir başka. monitörde böyle bi durum yokmu yani? 3d tv görmüş ve 3d monitör kullanan varsa farklılıkları yazarsa yine sevinirim.
bu konuda yardım edebilecek biri veya 3d tv veya 3d monitör kullanan arkadaşlar. yardım ederseniz sevindirik olurum.
Monitörlerde daha zayıf bir işlemci olduğundan gerekli 3D performansını verememiş olabilir. Monitörler bir TV performansını asla veremiyor.Ama dediğiniz kadar da kötü olacağını sanmıyorum aslında. Gördüğüm kadarıyla yardım edebileceğim pek bir şey yok ama hem 3D monitörü hem de 3D TV'si olan arkadaşlar yardımcı olabilirler.
arkadaşlar n53sn laptop gt 550m ekran kartım var. 3d film izlemek ve oyun oynamak için ne yapmam gerekiyor 3d gözlüğüm var 3dtv play yükledim 3d vision ve güncel driverı yükledim ama nvidia dnetim masasında 3d streoskopik ayarlar gelmiyor neler yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim tşk
@NomadCRY süper bir konu ve anlatım olmuş.Benimgibi 3D konusunu araştıranlar için Mirvana'ya ulaşma gibi bir anlatım olmuş. Bende ikinci elde olsa 3D 120 Hz SAMSUNG 2233RZ MONİTÖR + NVİDİA 3D VİSİON SET aldım.Bugün yarın elime ulaşacak Kısmetse. Gelsin bir kurayım.PC Donanımım hakkında bir öneri isticem. Konu için tekrar Teşekkürler.
20 GB lık avatar 3d ve son durak 5 3d filmlerinde deneme yaptık. hiçte tatmin edici bir durum olmadı.bizmi yapamadık acaba?? son durak filminde ne derinlik gördük nede ekrandan çıkan bişey. avatarı 3d olarak derinlik te gördük ama ekrandan çıkan bişey görmedik. nasıl oluyor bu böyle anlamadım. nvıdia destekli kullananlar 3d filmleri nasıl gördüklerini yazarlarsa sevinirim.
yukarıdaki linki incelediğimizde samsung 3d monitör olarak iddialı açıklamalar yapılmış ama aksine gözü hemen yoran ve beklenen 3d yi göremediğimi söyleyebilirim.
şimdi hiç 3d monitör kullan mayan biri olarak. gördüğüm 3d TV ler ile karşılaştırdığım zaman monitör halt etmiş diyorum. acaba 3d tvler çok geliştide onun içinmi? herhangi bir alış veriş mağazasında 3d tv sergilenen yerlerdeki görüntü bir başka. monitörde böyle bi durum yokmu yani? 3d tv görmüş ve 3d monitör kullanan varsa farklılıkları yazarsa yine sevinirim.
bu konuda yardım edebilecek biri veya 3d tv veya 3d monitör kullanan arkadaşlar. yardım ederseniz sevindirik olurum.
Dostum bende 3 sistem de mevcut ve en iyisini TV 'de alıyorum. Projektör'deki hız 120hz AcerH5360 ve nesneler resmen yatağın üzerinde dolanıyor zaman zaman. TV ise bambaşka hızlı ve güçlü. Alırken 50000 araştırma yaptım ve Plazma Panasonic P50GT30E aldım. TV'den TV'ye çok fark ediyor görüntü kalitesi ve hızı. Hepsini denedim, en iyi 3DTV Panasonic'tir bunu çok rahat bir şekilde söyleyebilirim ki zaten sen de birazcık araştırırsan sonuçlara ulaşırsın. Projektör olayı ise derinliği arttırınca dediğim gibi bariz fark oluyor. Unutmamak gerekir ki, eğer Third Person Shooter bir oyun oynarken, ekrandan taş fırlasın isterseniz saçmalık olur. Çünkü normalde insan gözünün arkasını göremez. Sadece üstüne gelir. Ama WOW, Hitman, Witcher gibi oyunlarda bu efektler çok bariz yaşanıyor...
3D 120 Hz SAMSUNG 2233RZ MONİTÖR + NVİDİA 3D VİSİON SET'im geldi ve kurdum.Soracağım: Ekran kartımın modeli geforce 7600 le yani eski bie model ve 3D desteklemiyor. İllaki destekliyen bir Ekran Kartımı almam gerekiyor.
kardeş mesela benim notebok ekran kartının 3d destegi var ama ekran desteklemiyor 3dtv play yazılımımı gerekiyor 3d tv bağlasam 3d görüntü alabilirmiyim normal 120 hz monitör olsa olurmu yardımcı olursan sevinirim
Acer gn245hq monıtorumu sattım ve samsung s27a950ds modelinden aldım.bırısı nvıdıa nın gozlugunu kullanıyor dıgerı kendı sg gozlugunu kullanıyor.ekran kartı olarak gtx 570 kullandıgımdan 3d tv play yazılımını kuracam pc ye ve oyunları 3d olarak oynayabılecem.Henuz urunu teslım almadıgım ıcın tam emın konusamıyorum ama memnun kalacagımı dusunuyorum.
Monıtoru tv olarak tanıtırsam hdmı cıkısından 3d olarak 60hz alabılır mıyım acaba? boyle bır konu vardı sankı
arkadaslar bu 3dtv play yazılımını sitesinden alamıyorum türkiyede secenegi yok alan arkadas varsa yardımcı olursa cok sevinirim
Çok güzel bir konu okurken içine düşecektim NomadCRY çok teşekkürler
ilk deneyim bararısız olmuştu fakat ilerleyen günlerde daha iyi görüntü aldım. bir ayarsızlık söz konusu.düşündüğüm kadarda kötü değilmiş. ama şimdilerde nvidia kit li monitörlerin görüntüsünü düşünmeden edemiyorum.kesinlikle karşılaştırmak lazım. 3d yi ilk tvde görüp sonra monitörde deneyenler monitör beklentilerini karşılamayacaktır. buna kanaat getirdim. şimdi pc için tv yi sürekli kullanamayacağımız için 2 seçenekten başka seçeneğimiz yok gibi görünüyor. normal 3d monitör ve nvidia lı 3d monitör. bu ikisini denemeden almamak lazım ben normal 3d yi denedim kullanıyorum. filmlerde derinlik ve parlaklık cam gibi parlak. çok nadir olsada tv gibi sürekli ekrandan çıkan bişey yok. özellikle oyunlarda.
bir temel soru sorayım bakalım cevap nasılmış.. : 3d den ne beklenir? ben öncelikle hareketli aksiyon anlarda derinlik ile beraber ekrandan bişey çıkmasını bekledim. fakat çok karşılaşmadım. o da derinlikten kaynaklanıyor. görüntüdeki önde olan varlık öne doğru yavaş hareket ettiği zamanlarda karşılaştım. ama çokça gördüğüm bişeyde derinlik oldu.kamerada önde olan bariz önde arkada olan bariz arkada gibi. seyir sırasında öne doğru hızlı hareket eden nesne ekrandan çıkmıkyor. benide ençok üzen şey bu..
quote:
Orijinalden alıntı: cesurata
@NomadCRY süper bir konu ve anlatım olmuş.Benimgibi 3D konusunu araştıranlar için Mirvana'ya ulaşma gibi bir anlatım olmuş. Bende ikinci elde olsa 3D 120 Hz SAMSUNG 2233RZ MONİTÖR + NVİDİA 3D VİSİON SET aldım.Bugün yarın elime ulaşacak Kısmetse. Gelsin bir kurayım.PC Donanımım hakkında bir öneri isticem. Konu için tekrar Teşekkürler.
Rica ederim.Sorularınızı beklerim.
quote:
Orijinalden alıntı: cesurata
3D 120 Hz SAMSUNG 2233RZ MONİTÖR + NVİDİA 3D VİSİON SET'im geldi ve kurdum.Soracağım: Ekran kartımın modeli geforce 7600 le yani eski bie model ve 3D desteklemiyor. İllaki destekliyen bir Ekran Kartımı almam gerekiyor.
Tabiki destekleyen bir ekran kartı almalısınız.Ama ekran kartınız çok eski anlaşılan sisteminiz de eski.Sisteminizi komple değiştirmeniz gerekebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: OMERKAHVECİ
kardeş mesela benim notebok ekran kartının 3d destegi var ama ekran desteklemiyor 3dtv play yazılımımı gerekiyor 3d tv bağlasam 3d görüntü alabilirmiyim normal 120 hz monitör olsa olurmu yardımcı olursan sevinirim
TV bağlayıp görüntü alabilirsiniz.Ekran 3D desteklemiyorsa 3D görüntüyü laptop tan nasıl alacaksınız?
quote:
Orijinalden alıntı: DUKES
Acer gn245hq monıtorumu sattım ve samsung s27a950ds modelinden aldım.bırısı nvıdıa nın gozlugunu kullanıyor dıgerı kendı sg gozlugunu kullanıyor.ekran kartı olarak gtx 570 kullandıgımdan 3d tv play yazılımını kuracam pc ye ve oyunları 3d olarak oynayabılecem.Henuz urunu teslım almadıgım ıcın tam emın konusamıyorum ama memnun kalacagımı dusunuyorum.
Monıtoru tv olarak tanıtırsam hdmı cıkısından 3d olarak 60hz alabılır mıyım acaba? boyle bır konu vardı sankı
Evet alabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: mania26
arkadaslar bu 3dtv play yazılımını sitesinden alamıyorum türkiyede secenegi yok alan arkadas varsa yardımcı olursa cok sevinirim
nVidia'nın sitesinden alacaksınız ve zaten Türkiye desteği olmasına gerek yok.nVidia Denetim Masası'na eklenen bir eklenti gibi düşünün.
ilk deneyim bararısız olmuştu fakat ilerleyen günlerde daha iyi görüntü aldım. bir ayarsızlık söz konusu.düşündüğüm kadarda kötü değilmiş. ama şimdilerde nvidia kit li monitörlerin görüntüsünü düşünmeden edemiyorum.kesinlikle karşılaştırmak lazım. 3d yi ilk tvde görüp sonra monitörde deneyenler monitör beklentilerini karşılamayacaktır. buna kanaat getirdim. şimdi pc için tv yi sürekli kullanamayacağımız için 2 seçenekten başka seçeneğimiz yok gibi görünüyor. normal 3d monitör ve nvidia lı 3d monitör. bu ikisini denemeden almamak lazım ben normal 3d yi denedim kullanıyorum. filmlerde derinlik ve parlaklık cam gibi parlak. çok nadir olsada tv gibi sürekli ekrandan çıkan bişey yok. özellikle oyunlarda.
bir temel soru sorayım bakalım cevap nasılmış.. : 3d den ne beklenir? ben öncelikle hareketli aksiyon anlarda derinlik ile beraber ekrandan bişey çıkmasını bekledim. fakat çok karşılaşmadım. o da derinlikten kaynaklanıyor. görüntüdeki önde olan varlık öne doğru yavaş hareket ettiği zamanlarda karşılaştım. ama çokça gördüğüm bişeyde derinlik oldu.kamerada önde olan bariz önde arkada olan bariz arkada gibi. seyir sırasında öne doğru hızlı hareket eden nesne ekrandan çıkmıkyor. benide ençok üzen şey bu..
Monitörlerdeki işlem ünitesi TV'ye göre daha zayıftır.Asla TV'deki performans alınamaz.Ve yapılacak birşey de yok.Ama başka seçeneğiniz de yok gibi.Hayırlı olsun.
çok güzel bir konu olmuş teşekkürler
+3d
benim şu monitörde 3d tv play yazılım ile gerçek 3d deneyimli oyun oynayabilir miyim?
Coklu monitor ornek olarak 3 monitorde durum nasil acaba ? Nvidada sli yapip binlerce lira vermeye deyiyormu ? Amd eyefinity ile hd3d nasil onda fiyat cok daha ucuz ama oyunlarda filan perfonmans nasil acaba?
Merhaba arkadaşlar, Öncelikle tüm bilgiler için teşekkürler, internette amd hd3d hakkında tek türkçe döküman.6970 Ve Hp 2311Gt Monitörüm var monitörün gözlüğünü kullanıyorum, oyunları tridef ile oynuyorum fakat bugün tekrar konuya göz atarken crysis 2 3d açmak bölümünü gördüm ve yaptım sonuç olarak 3d açtığımda silah biraz bulanık ve görüntü ekrandan dışarı taşmıyordu yani görüntü bana doğru geleceğine ekrana doğru gidiyor aslında çoğu oyunda böyle bu.AMD HD3D Sitesindeki desteklenen monitörlere baktım listede benim monitör yok acaba amd hd3d teknolojisini kullanamıyor muyum ben tam olarak ?
Çok Teşekkürler
Geforce 3d Vision Setup Wizard Error
Error in Stereo Driver, NvAPI_Stereo_IsActivated() returned 0 after stereo was enabled by default with Setting->setDefaultStartupMode(true).
OYUNLARI HERHALDE 720P ÇÖZÜNÜRLÜKTE çalıştırmadığım için olsa gerek
yalnız şunu farkettim
eğer 1920x2160p çözünürlüklü monitörler çıkarsa bu fpr teknolojisi diğer tüm 3d teknolojileri öldürür siler süpürür çünkü fpr gözlük ile 1920x540p izleyebiliyoruz dikey piksel sayısı 1080p değil de 2160p olsa ve piksellerin dikey uzunluğu yarısı kadar küçük olsa ozaman yani 16/9 widescreen oranı korunmuş olsa 1920x1080p 3d tridef izleyebiliriz
arkadaşlar nvidia geforce gts250 3d ekran kartım var ama 3dtvplay i kurarken uyumlu bir ekran kartı algılanamadı hatası alıyorum lg 3d televizyonum da var ben bu ekran kartı ile lg gözlüklerle 3d oyun oynayamazmıyım oynamam için ne yapmam gerekiyor?
AMD HD3D™ Teknolojisi neden Philips 3d tvleri desteklemiyor?