Hocam sagolasin yardimlarindan dolayi tsk ederm Son bir sorum var 3d tv play ile nvida 3d Vision arasinda daglar kadar fark var mi ? Yoksa ayni program mi
daha önce dediğim gibi 3d derinlik uzaklık yakınlık algısı aynıdır ama fark şurada:
3d tv play hdmi 1.4 ile 1080p 24Hz ve 720p60Hz görüntü verir sadece
nvidia 3d vision ise ekran kartınızın gücüne göre istediğiniz çözünürlük ve monitörünüzün gücünü göre 120Hz ile her bir göz için 60Hz'ye kadar görüntü verir.
Tamam kardesim sagolasn aksam Deniycem ins yapamagidm biyer olursa tekrar rahatsiz ederim hayirli gunler.
herzaman bekleriz merak ettiğin şeyi sorabilirsin bildiğim kadarıyla cevaplarım
quote:
Orijinalden alıntı: svstrgmr
herzaman bekleriz merak ettiğin şeyi sorabilirsin bildiğim kadarıyla cevaplarım
hocam az once eve geldım 3d tv playı kurdum ancak nasıl calıstırcam bunu
quote:
@caneker
Ben nvidia 3d vision ready monitör tavsiye ederim ikisini de kullanmış birisiyim ve LG'nin tek avantajı görüntü parlak ama çözünürlük 1920x540p nin upscale halidir yani grafik kalitesi çözünürlük texture senin için önemli şeyler ise acer 120Hz al ama nvidia 3d vision ile 3d oyun oynayacaksan ekran kartının da güçlü olması lazım Nvidia 3d vision 1 gözlüklerinin bazı oyunlarda karanlık olması dışında dezavantajı yok sayılır gerçek 3d oyun deneyimi için nvidia 3d vision
Biraz pahalı ama %25 indirime denk getirirsem almayı düşünüyorum. Harika birşeye benziyor, söylediğin karanlık görüntü problemi halledilmiş galiba. Bu monitörü deneme fırsatın oldu mu acaba?
nvidia kontrol panelden 3d tv play i ayarla
quote:
Orijinalden alıntı: caneker
quote:
@caneker
Ben nvidia 3d vision ready monitör tavsiye ederim ikisini de kullanmış birisiyim ve LG'nin tek avantajı görüntü parlak ama çözünürlük 1920x540p nin upscale halidir yani grafik kalitesi çözünürlük texture senin için önemli şeyler ise acer 120Hz al ama nvidia 3d vision ile 3d oyun oynayacaksan ekran kartının da güçlü olması lazım Nvidia 3d vision 1 gözlüklerinin bazı oyunlarda karanlık olması dışında dezavantajı yok sayılır gerçek 3d oyun deneyimi için nvidia 3d vision
Biraz pahalı ama %25 indirime denk getirirsem almayı düşünüyorum. Harika birşeye benziyor, söylediğin karanlık görüntü problemi halledilmiş galiba. Bu monitörü deneme fırsatın oldu mu acaba?
nvidia 3d vision 2 denemediğim için bilemeyeceğim ama ben lg'nin pasif gözlüklü 3d'sinden tatmin olmamıştım şimdi nvidia 3d vision'dan memnunum ama tek sorun karanlık olması sorunu
quote:
quote:
quote:
@caneker
nvidia 3d vision 2 denemediğim için bilemeyeceğim ama ben lg'nin pasif gözlüklü 3d'sinden tatmin olmamıştım şimdi nvidia 3d vision'dan memnunum ama tek sorun karanlık olması sorunu
Anladım hocam... Yine forumdan başka birisi de ikisini de denedim LG daha önde demişti :)).En iyisi almadan önce ikisini de denemek...
quote:
hocam orda ayarlamaları nasıl yapmam lazım yanı 3d desteğini etkinşeltir seceneği tıklı durumda zaten
yanlız alt bolumlerı kullanamıyorm soluk renklı yerı
quote:
quote:
quote:
quote:
@caneker
Anladım hocam... Yine forumdan başka birisi de ikisini de denedim LG daha önde demişti :)).En iyisi almadan önce ikisini de denemek...
ilginç olan bazıları lg'yi beğeniyor ama bence nvidia 3d vision daha iyi çünkü çözünürlük 1080p
quote:
hocam soruma cvp alamadım ama
bende aynen bu sekılde gozukuyor sizde oyunlarda uyumlulugu goruntule var bende yok deneme surumunu kullanıyorum ondan mı acaba orjınal mı alayım
bilemiyorum muhtemelen deneme sürümü olduğu içindir ama satın alsan da nvidia 3d vision gibi kullanmaz ve oyun uyumluluk listesini görüntüleyemezsin diye düşünüyorum
quote:
bilemiyorum muhtemelen deneme sürümü olduğu içindir ama satın alsan da nvidia 3d vision gibi kullanmaz ve oyun uyumluluk listesini görüntüleyemezsin diye düşünüyorum
Pekı satın almaya deger mı
eğer 1080p 24Hz veya 720p 60Hz ile tv veya monitörünüzde 3d görüntü almak sizi tatmin edecekse alın ama bence değmez