Şimdi Ara

nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında her şey (3D TV Play Crack) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
802
Cevap
32
Favori
82.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nvidia 3DTV Play 1080p de çok yavaş. Sebebini önceden yazmıştım. Tridef 3D programını kullanan arkadaş var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robomatt

quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

quote:

Orijinalden alıntı: robomatt

quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

zalman trimon monitor ve onun 3d gözlüğü var 3d vision calışıyor peki bu gözlük ,le nvidia gözlük arasında cokmu fark var ? Cünkü şöyle bir durum var shadow yani gölgelenme cok var ve bu beni sürekli rahatsız ediyor nasıl cözebilirim bunu ? nvidia 3d vision gözlük almaya değermi alırsam böyle bir sorunla karşılaşırmıyım şimdiden teşekkür ederim

Oyunda V-sync opsiyonu seçili mi? Seçili olması şart. Sanırım o zaman sorun ortadan kalkacaktır.

o secili değil kardeşim söylediğin iyi oldu akşama bakim hemen peki benim gözlükle nvidia gözlüğü arasında cokmu fark var sence alsam nvidia gözlük daha mı iyi olur ??

Gözlükleri tam olarak ben bilmiyorum, ama fark olacağını zannetmiyorum. Sen v-sync opsiyonunu seç hiçbir problem olmayacak.

teşekkür ederim dostum gerçi fiyat ucuzlarsa patalatırım bir tane gözlük

• quote:

Orijinalden alıntı: yamitarukannochi

Verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Ve birde sorum var size yanıtlarsanız sevinirim. Şimdi ben bir amd ekran kartı kullanıcısıyım ve AMD HD3D teknolojisi ni kullanmak istiyorum.Ve bu teklonojiyi bu tip gözlül ile "http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20Görüntü%20sistemleri/lg-ag-f210.al-2-li-3d-gozluk-paketi/productdetails.aspx?I_ID=57233 " kullanmayı planlıyorum.Acaba kullanabilirmiyim ? Teşkkürler.

Arkadaşlar bi baksanız...

• benim anlamadığım ati bu 3D dünyasının neresinde,
    elinde ati ekran kartı olupta 3D oyun oynayan varmı,
    ati uyumlu gözlükler nerde satılmakta.
  • bende merak ediyorum bu soruların cevaplarını . Ati kullanan birisi olarak.
  • up
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • NomadCRY@
    Hocam ben bi monitör almayı düşünüyordum 3d oyun ve film için.Samsung 3D LED 27'' S27A950D
    e.kartım msi gtx 570

şimdi konunun ilk sayfasından anladığım kadarı ile nvıdıa kit olmayan 3d monitörler sanal oluyor öylemi?
    sanal ise gerçek değil demektir anladığım kadarı ile. peki yüzdelik olarak düşünürsek sanal ile nvıdıa kiti arasındaki gerçeklik farkını % lik olarak aşağı yukarı benzetme ile söyleyebilirmisiniz?
    ben bu monitörü yurt dışından getirtmeyi düşünüyordum bu ay. tam olarak 3D oyun ve film izlemek istiyorum. bu monitör ile amacıma ulaşırmıyım? cevap verebilirseniz sevinirim.

monitör inceleme linki
    http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS27A950DS/UF/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=feature

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salvation27 -- 4 Ocak 2012; 1:46:51 >

• benim pc nin özellikleri 1 gb ram pentinum 4 3.0.0 ghz 512mb ekran kartı nvidia 6600GT 128 bit axle ama metin2 de bazı yerlerde kasılıyo neden olablir?
  • konu süperdi.emeğe saygı gerçekten konuyu dağıtmayalım....herkes faydalansın
  • Gerçekten güzel anlatılmış ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvation27

NomadCRY@
    Hocam ben bi monitör almayı düşünüyordum 3d oyun ve film için.Samsung 3D LED 27'' S27A950D
    e.kartım msi gtx 570

şimdi konunun ilk sayfasından anladığım kadarı ile nvıdıa kit olmayan 3d monitörler sanal oluyor öylemi?
    sanal ise gerçek değil demektir anladığım kadarı ile. peki yüzdelik olarak düşünürsek sanal ile nvıdıa kiti arasındaki gerçeklik farkını % lik olarak aşağı yukarı benzetme ile söyleyebilirmisiniz?
    ben bu monitörü yurt dışından getirtmeyi düşünüyordum bu ay. tam olarak 3D oyun ve film izlemek istiyorum. bu monitör ile amacıma ulaşırmıyım? cevap verebilirseniz sevinirim.

monitör inceleme linki
    http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS27A950DS/UF/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=feature

nVidia kit ile uyumlu mu. nVidia nin sitesinde monitorunuzun modeli var mi. Ya da forumlardan arastirin kullanabilen var mi. Cunku o liste genelde pek guncellenmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

NomadCRY@
    e.kartım msi gtx 570

monitör inceleme linki

nVidia kit ile uyumlu mu. nVidia nin sitesinde monitorunuzun modeli var mi. Ya da forumlardan arastirin kullanabilen var mi. Cunku o liste genelde pek guncellenmiyor.

hocam nvidia kit ile uyumlu olup olmadığını nasıl anlayacağız? listede ise uyumlu değilse uyumsuzmu? öyle ise listede yok.
    ve bu monitörden alan varmı bilmiyorum. daha yeni ürün sayılır. çoğu alış veriş mağazalarda yok.

şimdi mo bodel 10 gün sonra yurtdışından geliyor. samsung'un kullandığı 3d özelliğine sahip actif shuter diye bi gözlük çıkıyormuş kutudan.

eğer sanal 3d ise bile bunu zor anlarım. çünkü karpuz yemeyen bir insan kelek yese bile güzel gelecektir ona.. :) onun için nvidia destekli monitörlü nvidia kitle deneyip karşılaştırmak gerek.
    vatan computer de ve gold bilgisayarda 3d nvidia kit destekli monitörler gördüm denemek istedim ama 3d görüntü yok dediler.yayın olsabile 3d kit gözlüğü açıp sergilememişler. denetmiyorlar yani.

ben şöyle bişey düşündüm nasıl bi düşüncedir sizce?
    diyelimki sanal 3d çıktı. ayrıyetten ben nvidia kit alsam ve kitle beraber kullansam nasıl olur? illede invidia desteklimi olması lazım? gtx 570 nvidia kitle olmazmı bu iş?sonuçta 3d destekliyor monitör.

• quote:

quote:

quote:

NomadCRY@
    e.kartım msi gtx 570

monitör inceleme linki

hocam nvidia kit ile uyumlu olup olmadığını nasıl anlayacağız? listede ise uyumlu değilse uyumsuzmu? öyle ise listede yok.
    ve bu monitörden alan varmı bilmiyorum. daha yeni ürün sayılır. çoğu alış veriş mağazalarda yok.

şimdi mo bodel 10 gün sonra yurtdışından geliyor. samsung'un kullandığı 3d özelliğine sahip actif shuter diye bi gözlük çıkıyormuş kutudan.

eğer sanal 3d ise bile bunu zor anlarım. çünkü karpuz yemeyen bir insan kelek yese bile güzel gelecektir ona.. :) onun için nvidia destekli monitörlü nvidia kitle deneyip karşılaştırmak gerek.
    vatan computer de ve gold bilgisayarda 3d nvidia kit destekli monitörler gördüm denemek istedim ama 3d görüntü yok dediler.yayın olsabile 3d kit gözlüğü açıp sergilememişler. denetmiyorlar yani.

diyelimki sanal 3d çıktı. ayrıyetten ben nvidia kit alsam ve kitle beraber kullansam nasıl olur? illede invidia desteklimi olması lazım? gtx 570 nvidia kitle olmazmı bu iş?sonuçta 3d destekliyor monitör.

Aktif shutter gözlük çıkıyorsa bir sorun olmayacaktır tahminimce. Çünkü liste pek önemli bir kriter değil. nVidia 3D TV Play programı monitörü görecektir.

Eğer nVidia kontrol panelinde nVidia 3D Ready logosu yoksa sanal 3D görüntü alıyorsunuz demektir.Buradan anlayabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

NomadCRY@
    e.kartım msi gtx 570

monitör inceleme linki

Aktif shutter gözlük çıkıyorsa bir sorun olmayacaktır tahminimce. Çünkü liste pek önemli bir kriter değil. nVidia 3D TV Play programı monitörü görecektir.

Eğer nVidia kontrol panelinde nVidia 3D Ready logosu yoksa sanal 3D görüntü alıyorsunuz demektir.Buradan anlayabilirsiniz.

nVidia 3D Ready logosunu merak ettim şimdiden. inş. görürüm. :)
    görürsem söylerim.

teşekkürler.

• gtx 550 ti 3d samsung tv var ve pc ye tv yi bağladım fakat oyunları ve özeelikle full bluray 3d diskleri açtığımda 3d görüntü alamadım.(arcsoft total media 3 kullanıyorum).ne yapmam gerek
  • neredeyse tüm 3d ile ilgili haberleri okudum ve anladıgım kadarıyla:

1- 3d oyun oynamak ıstıyorsak kesınlıkle acer gn245hq 120hz monıtor + ve tabıkı gtx 5xx serısı bır kart + fımler ıcınde uygun aslında
    2- 3d fılm ızlemek ıstıyorsak kı fılmlerde secenegımız cok yok fpr/tv almak mantıklı + 3d tv play yazılımı 3d oyunlar ıcın (oyunlarda 1080p de 24hz verdıgı ıcın tv lerın %99 u buda mantıklı deıl)
    3- her ıkısını bır arada yapmak ıstıyorsak ve tam verım almak ıstıyorsak hem 3d fılm hem 3d oyun ıcın asus un 27 ınch vg278h modelı monıtorden almak real 120hz + yenı nesıl nvıdıa 3d vısıon gozluk verıyor 2 adet (urun Turkıyede yok )

bunlardan yola cıkarak hersey bırarada olsun dıyenler ıcın kesınlıkle acer gn245hq monıtor alınması dogru olacaktır benceBen oyle yapacam ve memnun kalacagımı hıssedıyorum tum kullananlar gıbı

• quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

neredeyse tüm 3d ile ilgili haberleri okudum ve anladıgım kadarıyla:

1- 3d oyun oynamak ıstıyorsak kesınlıkle acer gn245hq 120hz monıtor + ve tabıkı gtx 5xx serısı bır kart + fımler ıcınde uygun aslında
    2- 3d fılm ızlemek ıstıyorsak kı fılmlerde secenegımız cok yok fpr/tv almak mantıklı + 3d tv play yazılımı 3d oyunlar ıcın (oyunlarda 1080p de 24hz verdıgı ıcın tv lerın %99 u buda mantıklı deıl)
    3- her ıkısını bır arada yapmak ıstıyorsak ve tam verım almak ıstıyorsak hem 3d fılm hem 3d oyun ıcın asus un 27 ınch vg278h modelı monıtorden almak real 120hz + yenı nesıl nvıdıa 3d vısıon gozluk verıyor 2 adet (urun Turkıyede yok )

bunlardan yola cıkarak hersey bırarada olsun dıyenler ıcın kesınlıkle acer gn245hq monıtor alınması dogru olacaktır benceBen oyle yapacam ve memnun kalacagımı hıssedıyorum tum kullananlar gıbı

Bugün vatanda 100 de 25 indirimli 870 tl ye satılıyor.Kaçırma..............

• Artık oyunlarda açmıyo, uzayamı gitsek ne ,,,
  • NomadCRY@
    hocam benim alacağım monitörü bugün arkadaşım almıştı.evine gidip inceledim.
    http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS27A950DS/UF/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=

20 GB lık avatar 3d ve son durak 5 3d filmlerinde deneme yaptık. hiçte tatmin edici bir durum olmadı.bizmi yapamadık acaba??
    son durak filminde ne derinlik gördük nede ekrandan çıkan bişey.
    avatarı 3d olarak derinlik te gördük ama ekrandan çıkan bişey görmedik. nasıl oluyor bu böyle anlamadım.
    nvıdia destekli kullananlar 3d filmleri nasıl gördüklerini yazarlarsa sevinirim.

yukarıdaki linki incelediğimizde samsung 3d monitör olarak iddialı açıklamalar yapılmış ama aksine gözü hemen yoran ve beklenen 3d yi göremediğimi söyleyebilirim.

şimdi hiç 3d monitör kullan mayan biri olarak. gördüğüm 3d TV ler ile karşılaştırdığım zaman monitör halt etmiş diyorum.
    acaba 3d tvler çok geliştide onun içinmi? herhangi bir alış veriş mağazasında 3d tv sergilenen yerlerdeki görüntü bir başka. monitörde böyle bi durum yokmu yani?
    3d tv görmüş ve 3d monitör kullanan varsa farklılıkları yazarsa yine sevinirim.

bu konuda yardım edebilecek biri veya 3d tv veya 3d monitör kullanan arkadaşlar. yardım ederseniz sevindirik olurum.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.