Şimdi Ara

Nvidia 8600 GT @ Medal of Honor Airborne (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: davidofftr

quote:

Orjinalden alıntı: trulli

quote:

Arkadaşlar yeni bir 8600 GT aldım, sırf eski kartım Medal of Honor Airorne açmadı diye desem yanlış olmaz sanırım. Ancak Medium detaylarda bile bazen "kasıyor" Bu karta sahip olup bu oyunu oynayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Teşekkürler.

medium ayarlarda hangi çözünürlükte oynuyosun?

nerelerde kasıyo, kaç fps veriyo?

sistemin diğer bileşenleri neler?

yardı yada çözüm isterken daha açıklayıcı bilgiler verirseniz daha iyi olur...

mesajı tekrar okursan sadece ekran kartıyla ilgili bilgi istediğim açık olarak ortada. kart hakkında bilgisi olup sorun yaşanmadığını öğrendikten sonra diğer bileşenleri gözden geçirecektim zaten. Ha forumda ona buna sataşıp post kasıp mutlu olanlardansan buyur devam et. Yine de merak ediyorsan bileşenleri Pentium D 2.8, 2 GB Ram, Nvidia 8600 GT, 500+300+200GB Sata2 disk. Fazla oyun oynayan veya oyuna zamanı olan biri değilim zaten, sadece kaama takıldı bu konu.

Şu durumda forumda ona buna sataşıp post kasıp mutlu olan senmisin trullimi yoksa benmiyim . Hayret bişe ya trulli gayet nazik bir şekilde sisteminin diğer bileşenlerini soruyo sanki oyunları bi tek ekran kartı açıyo sonra adama verdiğin tepkiye bak. Yoksa sende 8600 gtin olmasına rağmen 8600 gt ye taş atanlardanmısın. Seviyorum ülen 8600gt yi taş gibi kart

• quote:

mesajı tekrar okursan sadece ekran kartıyla ilgili bilgi istediğim açık olarak ortada. kart hakkında bilgisi olup sorun yaşanmadığını öğrendikten sonra diğer bileşenleri gözden geçirecektim zaten. Ha forumda ona buna sataşıp post kasıp mutlu olanlardansan buyur devam et. Yine de merak ediyorsan bileşenleri Pentium D 2.8, 2 GB Ram, Nvidia 8600 GT, 500+300+200GB Sata2 disk. Fazla oyun oynayan veya oyuna zamanı olan biri değilim zaten, sadece kaama takıldı bu konu.

olayın post kasmayla ne alakası var anlamış değilim, ben buraya 5 seneden beri üyeyim ve eğer post kassaydım emin ol 3000 lerde gezmezdim.hiç de sevmem bu post muhabbettini zaten nerden konusunu açtıysan...

ayrıca mesajımda sataşma falanda yok, yardım etmeye çalışıyoruz.
    sorun açık falan da değil medium ayarda kasıyo demişsin hiç bi detay belli değil. ben de doğal olarak soruyorum hangi çözünürlükte diye.

yani ne bilicem ben senin 1600 de oyun oynamadığını? 8600gt ile 1600 lü çözünürlüklerde kasması gayet normal mesela çünkü o performansta bi kart değil.
    ama sen 1024x768 de medium da şu fps yi alıyorum ve oyun haliyle kasılıyo sistemimde şu gibi daha net bilgiler verseydin biz de şunu şunu yap yada burds bi sorun var diye yardımcı olabilirdik.

demek istediği bu benim..

• Oyun nasıl arkadaşlar tavsiye edermisiniz
  • oyun guzel
    ama kisa
    bence zevk almak istiyorsaniz expert te oynayin ki ben oyle yaptim
    ama son bolumun son catismasi cok kasiyor :D
  • bende de asus 2600 xt var 1280*1024 de ve hepsi fullde çatır çatır oynuyorum...bu arada oyun çok kısa 1 günde bitirilebiliyo :( experde de çok kasıyo...oyun güzel ama ben save edemiyorum :S paso baştan başlıyo
  • işlemcinin yetersizliğinden değil kartın pis olmasından aynı sisteme 1950 veya muadil başka bişi taksan 8600deki gibi kasmıyor bende 8600ün katığını bende biliyorum cünkü
  • ben x2 3600+ ve 8600gt sonic'te full ayar 1440x900'de min 20 fps, ortalama 28-30 ile oynuyorum...

düzeltme:

ne 28-30'u yarım saat oynadım 35den aşağı düşmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 17 Eylül 2007; 12:29:01 >
  • asus x1550 de bile oynanabiliniyor.
  • galaxt 8600gt 850/1622 1280x1024 full oynuyorum 30 un aşağısına çok nadir düşüyor..
  • EĞER VISTA KULLANIYORSAN ONDAN OLABİLİR İKİ GÜNDE AYNI OYUNLARI HEM VISTADA HEM XP DE OYNADIM FPS YARI YARIYA DÜŞTÜ Bİ DE VİSTADA FIFA OYNARKEN FPS 60 OLMASINA RAGMEN ARA ARA KASILIYODU BELKIDE SENINDE DURUMUN AYNIDIR
  • 8600 bilemem ama ben 8800gts ile tüm ayarlar full 1680*1024 de 60 fps den aşağı düştüğünü görmedim oyunun. keşke biraz daha zevkli olsaydı da 20 fps eksik alsaydı makinalı tüfekle adamlara ateş ediyorum sanki adamların hepsi neo olmuş, oyunda değil de matrix deyiz kurşun yemiyor keratalar. 5 katlı binadan atlıyorum tık yok ulen oyun mu kaplan ve ejderha türü salak bir doğu filmindemiyim anlayamadım
  • işlemciden deil p4 3.0 a 8600gt kullanıyorum cod2 de 1280*1024 herşey extra da cokkkkkk nadır 15 lere düşüyor fps normalde 20-25 lerde bence işlemciden deil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 17 Eylül 2007; 21:15:28 >
  • FPS'i nerden görüyorsunuz beyler
  • fraps programıyla bakabilirsin fps'ye
  • beyler ben bu oyunu alcam da sistemim amd x2 3600 2.1 , xfx7600 gt xxx ,1gb drr2 667 ram. . hangı ayarlar da hangı fps lerı alırım bı soylesenz de ona gore alcam
  • hızlı oynarsın
    quote:

Orjinalden alıntı: faust13

beyler ben bu oyunu alcam da sistemim amd x2 3600 2.1 , xfx7600 gt xxx ,1gb drr2 667 ram. . hangı ayarlar da hangı fps lerı alırım bı soylesenz de ona gore alcam

• quote:

Orjinalden alıntı: hakkari11

hızlı oynarsın
    quote:

Orjinalden alıntı: faust13

beyler ben bu oyunu alcam da sistemim amd x2 3600 2.1 , xfx7600 gt xxx ,1gb drr2 667 ram. . hangı ayarlar da hangı fps lerı alırım bı soylesenz de ona gore alcam

Hocam tarih bakma adeti yok mu şu forumda

• bu oyun islemciye yuklenir islemcinin en azından core 2 duo olması gerekiyor.Zaten core 2 duo 2.6 ghz bir islemci falza pahalı degil

Edit:İMLA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiG_kMiKe -- 8 Mart 2009; 18:06:11 >
  • Bende ahtlon x2 2.6 ghz en yüksek ayarlarda 1440x 900 vsync açık 60 fps sabit oynatıyor.
    Bence ekran kartın veya işlemcinde sorun yok.Bilgisayarda donanımlar birbirleriyle uyumsuz olabilir.Yeni kartı takınca format atmayı denedin mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 8 Mart 2009; 19:08:51 >
  • hala yazıyorsunuz beyler 2 sene geçmiş yahu,gerçi bende yazmış oluyorum ama kilit gelsin diye
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.